Tuesday, June 24, 2014

Not Registered On Network?


Lately kat kawasan rumah daku ni susah betul nak dapat line. encik suami la paling bengang sekali bila call tak dapat. punya dia risau anak isteri dia. dah la jauh call tak dapat bila emergency sendiri yang susah..




stress weiii~~ dah restart phone pon masih tak dapat contact. bila line ada.. punya la banyak mesej notifikasi dari celcom.. jadi setiap 4 jam kena call encik suami yang jauh di labuan tu. sekurang kurangnya dia tahu, mama dan hakimi baik2 je di sini.. takde la dia risau lagi~ hukhukhuk

pleasee la celcom.. be nice for me!! grrr!







11 comments:

  1. mmg bengang la kak camtu...ruma eca pulak xda line maxis.kalau ada pun seketul dua lah di tempat2 tertentu.tu pasal kwn2 klu nak cari eca bila berada dirumah, terpaksa call kat wechat.hahaha :D

    ReplyDelete
  2. maybe jijah kena bertukar ke digi kot, baru network sentiasa ada? hihihi

    ReplyDelete
  3. Memang stress klau line jd mcm tu kan.. sabo jela..

    ReplyDelete
  4. la pesal tu .... nampak bar ade .... dah call celcom ke

    ReplyDelete
  5. salam. ehh?? huhuhu sabar sajala sis :D

    ReplyDelete
  6. Ala kesiannya. Kalau saya, memang lama dah gelisah kalau sehari tak berborak panjang.

    ReplyDelete
  7. husna pon jadi centu gak..line ada tapi mcg tak masuk..kali kedua sent baru muncul..celcom punya hal..-.-

    ReplyDelete
  8. kena ade satu lagi phone number jijah pakai line yang okay kat sana, pakai hp biasa je as backup in case ade emergency..

    ReplyDelete
  9. rasanya kerap terjadi Jijah. Ros pun guna celcom. bila balik jumpa husband kat batu pahat, selalu jadi macam tu. Jenuhlah dok restart la, off handphone la.. huhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!