Sunday, June 8, 2014

Handbag Baru GF (Gio Fiore)


Sekarang kat OneBorneo KK tengah ada Warehouse Sale Parkson.
harga kemain lagi murah. lagi-lagi handbag! terus jadi rambang mata..
bayangkan dari harga RM300++ terus jadi RM70! geramm mak nok~~

salah satu jenama Gio Fiore! daku tak tahu jenama ni mahal ke apa tapi sebab murah daku pun beli la.. banyak design Gio Fiore yang menawan tapi ini suami yang pilihkan.. cantik kan... hihihihi




sejak jadi mak mak ni.. kena cari handbag baru yang BESAR untuk sumbat pampers, baju, botol susu anak..  senang nak bawa jalan.. malas nak angkut beg diapers anak. hihihi


p/s: kalau takde sale memang takde lah nak beli.. kohkohkoh


17 comments:

  1. Mmg musim sale ka pla skrng? Semlm lunch d wisma merdeka, bnyk kedai bt sale.

    Nasib baik la 1B jauh. Mls mo drive jauh2...

    ReplyDelete
  2. Cantik tu jijah...murahnya, dr 300 tinggal 70...

    ReplyDelete
  3. samalah kita Jijah. time sale je baru beli :)

    ReplyDelete
  4. heheheh btol2.. semua handbag skrg besar.. nk sumbat brg2 anak..yg plg best bila tali handbag putus sbb berat sgt kihkihkih...

    ReplyDelete
  5. hahaha..bila dah jd mak2, bag kecik dah tak bleh guna lg..:p

    ReplyDelete
  6. hehe betul tu henbeg kena upgrade bagi besar

    ReplyDelete
  7. cantik hand bag ni..fiza pun tak pasti sangat bab jenama ni jijah..beli pun brand biasa² je..memang patut pun kena beli bag besar..barang kimi pun nak kena masuk dalam hand bag kan. :)

    ReplyDelete
  8. cntik warnanya kan.
    betul sekali sumbat snang sikit.bwa dua tiga beg mau ada yg tertinggal kan.hihi

    ReplyDelete
  9. Btul jiejah dah ade ank mak kna ready beg besor2 hahaaa..xpe asalkn ank2 tjga kan..

    ReplyDelete
  10. wah bestnya.. akak pun kalau beli bag time sale camni la.. hihi

    ReplyDelete
  11. time sale camni la murah2.. kalau tak mmg xdenya nak beli...

    ReplyDelete
  12. Lama dh x bershopping...xtau nk bli apa sbnr ye..

    ReplyDelete
  13. akak pun beli time sale mcm tuh

    ReplyDelete
  14. akak pun beli time sale mcm tuh

    ReplyDelete
  15. kalo akak pun beli time offer

    ReplyDelete
  16. samala akak kalo beli msti bile de sale

    ReplyDelete
  17. samala akak kalo beli msti bile de sale

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!