Download Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak 2014

by - 8:27:00 PM


Download Jadual Waktu Berbuka Puasa Dan Imsak 2014 1435H Malaysia disini.

Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) menerusi laman sesawang rasminya telah mengeluarkan senarai jadual waktu imsak dan buka puasa di bulan Ramadhan tahun 2014 bagi negeri-negeri seluruh Malaysia sebagai panduan mahupun rujukan kepada seluruh umat Islam ketika menjalani ibadah puasa

Jadual tersebut boleh di muat-turun (download) dengan melayari atau klik judul pautan url mengikut negeri masing-masing sepertimana yang tertera pada lampiran dibawah

PERLIS : 

KEDAH : 

PULAU PINANG

PERAK

KUALA LUMPUR & PUTRAJAYA

SELANGOR :

NEGERI SEMBILAN

MELAKA

JOHOR

PAHANG

TERENGGANU

KELANTAN

SABAH

SARAWAK

WILAYAH PERSEKUTUAN LABUAN



InshaaAllah lebih kurang minggu depan kita akan menunaikan ibadah puasa... 
Semoga kita berpeluang menyambut lagi Ramadhan tahun ni.. ^___^



You May Also Like

10 insan comel komen

  1. Tu dia dah siap semua dah..tingl seminggu je kan.. ;)

    ReplyDelete
  2. perkongsian yg berguna ni kak ^^ terima kasih tau

    ReplyDelete
  3. Download siap² negeri sembilan punya :) tq jijah

    ReplyDelete
  4. thanks sharing..dah print out nih

    ReplyDelete
  5. thanks sharing jijah. xlama dh kan..

    ReplyDelete
  6. kat office ros dah diedarkan dua hari lepas :)

    ReplyDelete
  7. akak dh de siap tampal kt peti sejuk

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!