Nestle Talk Di Shangri-La Tanjung Aru Kota Kinabalu

by - 6:29:00 PM


Kemarin pagi-pagi hantar hakimi kat rumah pengasuh sebab nak hantar papa hakimi balik kerja labuan dan daku pun ada taklimat. seminggu je encik suami ada kat KK sebab ada kawad hari tu. seminggu pun cukup membahagiakan diri yang PJJ ni. huhu -_-"



hantar papa hakimi kat jeti jeselton KK untuk balik labuan. jumpa lagi 2 minggu lagi yer papa :)
pastu daku terus gerak pergi tanjung aru ada taklimat Nestle..




ada booth susu Lactogen 3 (1-3tahun ke atas) dan Cerelac Bijirin 1-3tahun juga. dapat la merasa sample yang dorang bagi.. sedapp!! :)

topik menarik..
1. My First Solid Food
2. Digestive Discomfort  In Early Childhood
3. Pengurusan Tingkahlaku Kanak-kanak

tajuk sangat sesuai untuk daku yang sudah bergelar mama ni.. banyak input yang menarik. tak rugi la pergi.. makanan pun sedap :) hihihi

paling best dapat free gift susu. si comel mama jadi model susu produk Nestle gitu~~



susu lactogen 3, Cerelac ni untuk 1tahun ke atas. boleh simpan untuk hakimi 1tahun nanti :) Alhamdulillah ^___^ rezeki anak soleh mama :)


p/s: hakimi tak makan cerelac. dia makan solid food mama buat. hehe



You May Also Like

11 insan comel komen

  1. Untungny dpt free gifts.. :)

    ReplyDelete
  2. Cerelac tu boleh simpan..kalau jijah travel ke mana2, cerelac senang bancuh... mcm irfan pun akan makan cerelac klu travel mana2..bila duk umah je buat bubur utk dia :)

    ReplyDelete
  3. bambam nye hakimi ... comey

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki kimi dapat susu tu..nanti bolehlah minum kan. :)

    ReplyDelete
  5. rezeki dapat free gift tu :)

    ReplyDelete
  6. Ewahh pndai dia bgmbar jiejah hehee..comel btul..

    ReplyDelete
  7. g taklimat camni yg best dpt byk free/.. hihi

    ReplyDelete
  8. suka g taklimat camni.. dapat makan sedap2..

    ReplyDelete
  9. Tambah ilmu ibubapa kan..bagusla jijah..nnt blh guna kat anak..hihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!