Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

by - 2:00:00 PM




klik banner untuk join

Buka akaun nuffnang

Mula-mula berblog tak pernah terpikir nak beriklan. dah setahun berblog baru mula bukan akaun nuffnang pada tahun 2011.. jadi baru 3 tahun la blog ni bersama encik nuffnang :)

First Buffered Earning [BE] 

lepas je hantar tiket soalan kat nuffnang baru encik nuffnang hadiahkan berderet-deret BE. maknanya encik nuffnang dah nampak blog daku. masa tu trafik tak sampai pun 100 sehari. punya la sikit. 

Cashout Nuffnang dan Cek

3 tahun ni Alhamdulillah dapat la merasa cashout nuffnang sebanyak 5x. total earning adalah RM1300. Alhamdulillah..

Nuffnang kena pandai bodek

satu je nuffnang ni.. kena pandai bodek baru la encik nuffnang kasi BE banyak2.. bila update dapat CPUV baru jangan lupa mention nuffnang banyak-banyak. confirm nuffnang bagi CPUV baru. hihihi


sehingga takat ni masih setia dengan nuffnang.. sebab ini jelah pendapatan sampingan yang ada dalam berblog. cuma sekarang agak susah nak update entry memandangkan komitmen pada anak..

semoga dapat terus setia dengan nuffnang n nuffnang maju jaya.. boleh la dapat CPUV banyak hikhikhik

so.. korang jangan lupa join segmen ni.. tamat sabtu ni.. ^___^


You May Also Like

13 insan comel komen

  1. semoga berjaya kak jijah..:)

    so far tak pernah terima hasil lg dari nuffnang..huhuhu..

    ReplyDelete
  2. xpenah cashout lg ..huhu
    slmat bersegman :)

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    ReplyDelete
  4. Jiejah..tahniah ye..amount yg byk juga tu..kalo kmpul2 blh bt blnja bbulan2 tuk hakimi ank soleh tu ka hehe..tq atas perkongsian jiejah..gudluck dan tq sudi join segmen ni :)

    ReplyDelete
  5. banyak tu jijah dapat dari nuff..good luck jijah

    ReplyDelete
  6. good luck kak ziezah! Azwar pun join juga.. xD

    ReplyDelete
  7. dah tamat dah kan.. Jijah dah tahu ke siapa yang menang?

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!