My wedding theme colour

1:30:00 PM 34 Comments A+ a-


Assalamualaikum..


Warna tema memain peranan yang penting dalam sesebuah majlis perkahwinan. Tema merujuk lebih pemilihan warna untuk majlis tersebut. 


Now jijah nak reveal warna untuk wedding jijah. tak tahu la warna ni kena dengan jijah ke tak. hohohoho  warna dark purple je yang jijah tengah pikir sekarang ni. 







Dari dulu memang berangan angan nak impikan wedding colour dark purple ni. baju keluarga pon dah beli kaler purple. masing masing dah buat ikut citarasa sendiri.


Reception outfit ingatkan nak kaler purple gak macam entry jijah post sebelum ni [klik utk baca] tapi dengar kata tahun 2012 kaler pastel sesuai untuk wedding. ok lah tu..theme purple, reception outfit kaler pink+purple tu. fuhyooooooo... confirm menyerlah beb!



ada baju baru dari MUA jijah tahun baru cina nanti. kalau sesuai boleh grab yang tu je. kaler pink+purple. emm semakin banyak warna-warna yang menarik. rambang mata di buatnya. hohoho



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

34 insan comel komen

Write insan comel komen
1/03/2012 10:06 AM delete

mmg cntik kaler ni jijah..

jrg tgk kat kenduri yg yui hadiri.

Reply
avatar
1/03/2012 10:12 AM delete

eimy tak tau tahun 2012 nie kaler ape sbb tunang gelap kan so kena cari color yg ngam dgn kulit dia...sudahnya

tema kulim : dark pepel+pink+krim
tema chemor : oren gold

yg best nikah baru biru...hehehe macam2 warna ada....

Reply
avatar
manismanis
AUTHOR
1/03/2012 10:16 AM delete

sama la theme wedding kita...tp sy kaler dusty pink n sblh bakal hasben dark pepel..tersangat rambang mata kan jijah..hehe ;)

Reply
avatar
WANDA
AUTHOR
1/03/2012 10:25 AM delete

aslmkum...slmt tahun baru jijah ! pilih warna yg sesuai dgn kulit jijah & suami ye..klu tak pilih betul2 tak cantik nanti... (pengalaman)

Reply
avatar
1/03/2012 10:31 AM delete

kaler purple memang menariik.. tema perkahwinan abang Eza 2 tahun lepas. :)

Reply
avatar
Cikgu Jaja™
AUTHOR
1/03/2012 11:00 AM delete

jahhh..warna febret aku gak nie...hoho

Reply
avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
1/03/2012 11:08 AM delete

cantek pepel tu =)

Reply
avatar
1/03/2012 11:13 AM delete

wah..kaler dark purple..
mmg cntik la jijah.. ^_^

Reply
avatar
Atiqah Ahmad
AUTHOR
1/03/2012 11:40 AM delete

sama lah. i pun tema kaler purple. :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/03/2012 11:45 AM delete

@Honey Sakura @ eiMyLiciOus gempak tu..macam2 warna ade..hehe

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
1/03/2012 11:45 AM delete

cantik juga la purple ne....

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/03/2012 11:46 AM delete

@manismanis hehe jijah antara dusty pink o purple..tapi dua2 combine memang kena sgt..hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/03/2012 11:47 AM delete

@WANDAhaah kan sis...kalau kena gan kita...asben tak sesuai tak cantik pulak kan..kena cari betol2 ni..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/03/2012 11:49 AM delete

@Atiqah Ahmad hehe tahun 2012 purple kot..teheeee~~`

Reply
avatar
1/03/2012 1:13 PM delete

cantik purple ni..fiza suke tgk ^__^

Reply
avatar
syaz@rozelt
AUTHOR
1/03/2012 1:15 PM delete

nice2..mesti nampak sweet je nnt..hehe

Reply
avatar
Saddila
AUTHOR
1/03/2012 2:02 PM delete

wahhh cantik jugak warna ni kan ? wee ohsemm kak jijah nanti :))) hihii

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
1/03/2012 3:00 PM delete

i like2..sweet2..cantik2.. sokong2..hihihi

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
1/03/2012 3:09 PM delete

wah, cantik2 :)

Reply
avatar
YNA HERMOSA
AUTHOR
1/03/2012 3:14 PM delete

yna suka sgt purple gelap :)

confirm comel lah nanti :)

Reply
avatar
1/03/2012 3:55 PM delete

tu sebab bila ada pertanyaan kat group warna tema majlis semua...eimy jawab carca merba sebab colorful...huhuhu mai hentam jek pilih asalkan nampak nngam....satgi statik satu warna rasa payah sgt nk cari...sebab dok belah penang ni kan tak semudah nk cari mcm belah kl nun sana...

Reply
avatar
sitinazirah86
AUTHOR
1/03/2012 3:59 PM delete

cantik kan kaler tu pink + dark purple..sama kaler gan ira hehhe..jijah bile date kenduri

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
1/03/2012 6:01 PM delete

same mcm theme colour akk sy taun ni hihi

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
1/03/2012 7:08 PM delete

maunya xrambang mata..hee

suka purple juga jijah..:)...msti cantik nt jijah pakai!

psss : hee..cuba la buat tart tu tau!heeee

Reply
avatar
Liya Laa
AUTHOR
1/03/2012 8:38 PM delete

Purple mmg menang. cantik .hihi

Reply
avatar
1/03/2012 8:46 PM delete

dni pun amik kaler purple.. majlis bertandang :)

Reply
avatar
cik.mila
AUTHOR
1/03/2012 11:04 PM delete

same dgn mila!!

Reply
avatar
turbinemanlog
AUTHOR
1/03/2012 11:13 PM delete

Tahniah2,selamat pengantin Baru.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/04/2012 1:03 AM delete

hehehe samalah kita yer..cun purple ni! hehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
1/04/2012 10:12 AM delete

purple + pink mmg cantik!! dulu akak tunang pun guna 2 warna ni... hihii

Reply
avatar
1/04/2012 11:34 AM delete

kale yang cantik . choki pom suke suke :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
1/05/2012 1:08 AM delete

nice color lah syg hehee..tak sabarnyer....

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
1/05/2012 3:03 AM delete

@shida'R hehe jijah tak sabar nak memakainya..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!