3 Bulan Dah Anak Mama

by - 4:30:00 PM


Harini 10/12/13 bermakna anak soleh zulhakimi zaim dah genap usia 3 bulan=90hari :) Cepat betul anak teruna ni membesar.. dah macam umur 6bulan... hehehe
dah pandai mengiring... malam tadi pun tidur meniarap.. lasak kemain tidurnya... :)


update*
berat: 7kg
panjang: 63.5cm
lilitan kepala: 42cm
imunisasi: DTAP/HIB/IPV Dos 2

oh zulhakimi zaim!!
Dikau lah penyeri dalam hidup mama dan papa! 
syukur Alhamdulillah hidup mama kian bermakna dengan kehadiran permata hati ni... 
Mama sayang hakimi!! 
Semoga membesar menjadi anak yang soleh, ye nak...


*nanti balik checkup jijah update berat hakimi kat sini*
ini bermakna esok jijah start keje!! huuuu~~




You May Also Like

21 insan comel komen

  1. Alhamdulillah.. dah 3 bulan ye hakimi
    sihat, semangat nampaknya.. pandai mamanya jaga, semangat badan hakimi skrg... Syukur.. mesti sama berat twin 9kg dah, hahahaha...

    ReplyDelete
  2. Whahhh..dah besar dah dia...gebu pulak tu...cute!

    ReplyDelete
  3. nanti kejap je dah setahun pulak..
    selamat berkeje semula jijah

    ReplyDelete
  4. makin sihat hakimi comel ni.selamat kembali bekerja jijah!

    ReplyDelete
  5. kejapnya masa berlalu..kimi tomey2,bambam..moga jadi anak yang boleh membanggakan orang tua..love you sayang..;)

    ReplyDelete
  6. sekejap je kan, dah 2 bulan moga kimi terus membesar dgn sihat..

    ReplyDelete
  7. yeayy dah 3 bln.. cptnya masa berlalu kan... so jijah dah habis pantang ker belom?

    ReplyDelete
  8. Dah makin besar adik hakimi ni. Makin handsome :D Boleh jatuh hati macam ni <3

    ReplyDelete
  9. Dah makin besar adik hakimi ni. Makin handsome :D Boleh jatuh hati macam ni <3

    ReplyDelete
  10. ala tomei2...bulat je...dah mcm irfan pun ada..hehe

    ReplyDelete
  11. sekejap je kan
    geramnya tgk kaki kimi

    ReplyDelete
  12. tak sedar masa berlalu kan kan? 3 bulan dah hakimi.. :)

    p/s : rasa mcm baru semalam je nervous tunggu kak jijah update dah bersalin.. hehe

    ReplyDelete
  13. @aisya masa cepat sangat berlalu dik..

    ReplyDelete
  14. semangatnya kimi ni... geramnya tgk...

    ReplyDelete
  15. @IntaNBerliaN Alhamdulilah sihat dan kuat kak..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!