Tengok Lembu Di Desa Dairy Farm New Zealand.. Eh Kundasang!

by - 12:00:00 PM


Buat kali ke tiga pergi kundasang baru-baru ni..
kalau mula-mula dulu pergi masa kahwin.. pastu masa hakimi dalam perut dalam entry INI..
dan sekarang bawa family dan si kecik hakimi :)

seronoknyaa!! 
terasa berada di New Zealand kaoo~~



tak pernah puas tengok lembu hitam putih ni..hahaha


masuk dalam Desa Castle ada jual susu lembu fresh, aiskrim susu lembu,cenderahati 





aiskrim susu lembu! pehh sedapp giler! nyumm!




kalau bertuah nampak gunung kinabalu tapi sebab dah tengahari time ni la awan penuh tak nampak sudah gunung kinabalu~

apa-apa pun pergi kat kundasang memang best! pemandangan cantik.. sejuk, aman dan damai ^___^



You May Also Like

33 insan comel komen

  1. bestnya siap makan aiiskrim freshh...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya tempat ni..teringin nak pegi :)

    ReplyDelete
  3. teringin nak gi kundasang tapi xsampai2 lagi.

    ReplyDelete
  4. Kak jijah, nak eskrem tu sikit boleh tak? Hehe

    ReplyDelete
  5. dilla suke kundasang jugak....tempat honeymoon pas kawen nie....
    rindu!

    ReplyDelete
  6. harus terjah bulan 3 tahun depan ... jijah nanti jumpa sana ye ....hihih

    ReplyDelete
  7. Aiskrim kundasang dh berinovasi.ad topping koko crunch.last time akak g sana,aiskrim dia still botak lg

    ReplyDelete
  8. Bestnye.. Teringin nk ke sana. Mudah2an ada rezeki dtg sini. :)

    ReplyDelete
  9. @Masya memang aiskrim susu lembu freshh! nyummy

    ReplyDelete
  10. @Dawia ♥ ada rezeki dapat pegi sini.. in shaa Allah

    ReplyDelete
  11. @<a href="#c6463485 sedappp! nyumm!

    ReplyDelete
  12. @IMaH bawa baby nnt.. lagi seronok!

    ReplyDelete
  13. @aisya alamak dah selamat jadi taik.. hahahaha :p

    ReplyDelete
  14. @eima bulan 3 yer.. t roger2 jijah kak!

    ReplyDelete
  15. @eima bulan 3 yer.. t roger2 jijah kak!

    ReplyDelete
  16. @Putri ada topping koko krunch ni lagi sedap kak!

    ReplyDelete
  17. @Ira in shaa Allah pasti ada rezeki tu ira..

    ReplyDelete
  18. smlm pun g melawat lembu gak... xde try bagi anak lembu or anak kambing nyusu ke jijah? hehehe..

    ReplyDelete
  19. teringin sangat nak pergi sini..permandnagan cantik! untung jijah dok sana boleh pergi selalu..tunggu fiza ade rezeki baru ke sana :)

    ReplyDelete
  20. @mOoN yang sebelum ni ada gak bagi..kali ni x.. susah nak bawa dukung hakimi ni..

    ReplyDelete
  21. @Azhafizah Md Nor honeymoon belom lagi kan.. haaa leh la ke sini..hee

    ReplyDelete
  22. kalau ke sana boleh la masukkan dlm listing .hihi

    ReplyDelete
  23. Masa akak gi 2010 tak sempat pon nak gi sini...nanti2 nak jalan2 Sabah lagilah.

    ReplyDelete
  24. Blik2x sabah trus bjln tu haaaw..terbaiklah...nk g jugakkkk..huhu

    ReplyDelete
  25. @ayut honeymoon kat sini yer ayut!

    ReplyDelete
  26. bestnyer..teringin lak nak ke sana

    ReplyDelete
  27. nape yg lembu tu lawo sangat.... hitam putih mcm kat oversea dah :-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!