Header Baru Keluarga Kecik Jijah! Yeyy!

by - 8:05:00 PM


Yeyy Header baru bertukarr! nampak tak nampak tak?? muahahaa :p
mestilah mengikut perubahan status kan...dah jadi mama... 
semuanya kena tukar.. weee~~

dulu gambar ini


now! keluarga kecikku.. keluarga bahagia.. in shaa Allah


macam comel jer.. macam cantik je kan~~
iyer...semuanya hasil sentuhan azhafizah.com..
dari template semuanya hasil kreativiti beliau :) 
tq so much mama to be fiza! Amin... berkat doa mama jijah di murahkan rezeki anak :D

Alhamdulillah lengkap sudah 1 keluarga bahagia jijah.. 
moga berbahagia kami sekeluarga hingga ke JannahMu ya Allah! Amin~~



You May Also Like

21 insan comel komen

  1. itulah masuk blog jijah tadi tengok dah tukar.. saje tak tegur :p

    ReplyDelete
  2. cantik..sesuai dah ni..hehe..amin2

    ReplyDelete
  3. cantik! dah bertiga dah sekarang =)

    ReplyDelete
  4. hihi betul2, kena updated skit..sy aje yg ketinggalan..hik3,

    ReplyDelete
  5. اَمِين يَا رَبَّ الْعَالَمِيْن
    Mudah mudahan ada rezeki kami..Terima kasih doakan untuk kami.dan moga jijah pun dapat rezeki anak lagi nanti..aminn..Btw,enjoy new look blog dengan gambar baru.

    ReplyDelete
  6. ahahaha..comelnya..of course kena tukar header baru..dah ada kimi kan...;)

    ReplyDelete
  7. alahai cute nya header jijah :) hakimi so cumil geramnyer :)

    ReplyDelete
  8. ok la mmg sesuai ngan status terkini ....

    ReplyDelete
  9. Masuk je baru nak tegur header tu tapi dah ada entri pasal header tu rupanya... Shantekkk...

    ReplyDelete
  10. terima kasih semuaaa!! love ketat2!

    ReplyDelete
  11. Subhanallah, comelnya :D Hihi Lama tak buka blog, tengok-tengok kat bloglist nama akak jijah naik. Wahh penampilan baru. Wewit. Lepas tu terpandang dalam gambar. Bawah sekali pun tukar. Comel sangat kimi. Dia senyum ^_^

    ReplyDelete
  12. Eh2x..mcm comel je.hihihi..berubah sudah header...

    ReplyDelete
  13. weeeee comel je... nak tukar gak pas ni bu tggu aeera besar sikit.. hehe

    ReplyDelete
  14. SANGAT CANTEQ & SESWAI JIJAH..KEEP IT UP!

    ReplyDelete
  15. inshaAllah...akak doakan jijah sekeluarga bahagia selalu ye

    ReplyDelete
  16. serius!! teruja tengok.. cantik sangat..=)

    ReplyDelete
  17. yeayyy dah ada gambar kimi yg come lote ... :-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!