Tuesday, December 3, 2013

Berbabywearing :)


Balik Sabah hari tu jijah berbabywearingkan hakimi :) 
yelah kalau nak dukung dia tu agak lenguh la dengan berat 6kg dua bulan... sekarang nak 3bulan tak tahu bape berat..huhuhu

pilihan babywearing jijah ergobaby! beli sekali dengan infant insert sebab hakimi kan kecik lagi jadi kepala kena support!


so far masa balik hari tu dia tidur je sepanjang perjalanan dari airport LCCT terus ke KKIA Kota Kinabalu.. jauh tau nak menapak tu...huhuhu

masa pergi kundasang lalu pon jijah wear hakimi...



mudah kita wear baby kemana mana, bergerak pon pantas :)
lagi satu lebih dakap anak.. boleh cium2 dia.. hehehe ^___^



p/s: tak payah beli stroller kot.. budak2 cepat besar kan...guna carrier jelah..



18 comments:

  1. Ada baby nanti confirm Fiza beli...boleh bergerak seperti biasa kan..nak shopping ke nak jalan ke..takde hal dengan adanya baby wearing ni

    ReplyDelete
  2. seronoknya akak ada baby hehe nak kawin la macam ni hahaha

    ReplyDelete
  3. Jijah, husna pun ada babywearing ni...tp blum pakaikan kat irfan lagi..hehe

    ReplyDelete
  4. Lama tak jengah rumah Jijah tengok2 Hakimi dah debab... Dah naik belon ye...

    ReplyDelete
  5. Lama tak jengah rumah Jijah tengok2 Hakimi dah debab... Dah naik belon ye...

    ReplyDelete
  6. Sng nk gerak..baby pon tletak je kat situ..senang...

    ReplyDelete
  7. @ayut itu yg senang.. tp kimi xnak duduk lama2..rimas!

    ReplyDelete
  8. @JunAina yer kak.. dah duk sabah dah ni..

    ReplyDelete
  9. akak guna yg anak buah punya,skrg dah 16thn umur baby carrier tu...hehehe janji bole pakai

    ReplyDelete
  10. akak xpernah beli sbb duk dukung je

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!