Rocker Fisher Price

by - 8:30:00 PM


Lepas pantang lagi nak sangat beli rocker ni.. Bila pergi kedai baby asyik la tengok rocker ni.. tapi mahal ke main... huhuhu dann mungkin rezeki jijah dan hakimi...kebetulan ada 1 page fb jual promosi rocker ni dengan harga RM130 terus jijah grab!

Alhamdulillah selamat sampai rumah depan rumah dengan guna G-dex. emm kalau poslaju..haram la nak anta ke rumah.. call pun tak! menyampah pos laju KK!!  hahahhaa :p


ok ok... jijah berkenan warna biru.. colourful i likee!!


letak je hakimi dalam rocker.. dia suka tapi cepat bosan mula lah merengek.. hehehee


alolololo comel anak mama! sukee la tu dapat hadiah dari mama ^___^


main punya main last last tertidur... hehe

senang ada rocker ni.. hakimi suka tengok tv. dudukkan dia dalam ni.. haaa tengok tv la dia...hehehe

dari rumah sampai ke kereta barang hakimi je banyak.. muahahaha :p




You May Also Like

37 insan comel komen

  1. mcm best je baby tidur dlm tu. sy xsmpat nk beli utk anak. awal2 dulu xtpkir pn nak beli, da nk beli, dia dah besar..

    ReplyDelete
  2. hehe..kimi ada rocker..yg ni ada getar n bunyi ke,jijah?akak punya yang ada getar jer..

    ReplyDelete
  3. wah..seronok le kimi dok dalam tu.bukan senang nak dapat FP murah kan.kalau dah murah,terus je beli..

    ReplyDelete
  4. tidur pulas kimi kat situ..hehe comel :)

    p/s isi tabung transitions :)

    ReplyDelete
  5. memang mcm tu jijah,kalu dah ada anak ni,barang2 anak yg lebih penting hehehe

    ReplyDelete
  6. memang barang dia jer byk...hheee ... best la dpt rocker dr mama...

    ReplyDelete
  7. @IbuNoey ada bateri untuk getar kak..tp xletak bateri pon lagi..

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss YUI mmg murah yui.. mane nak dapat bawah rm150

    ReplyDelete
  9. @mama aryan tahu pon kak.. dari rumah sampai ke kereta barang dia jer..hehe

    ReplyDelete
  10. @msredcheesecake hehe nanti2 tak tahu hadiah apa nak bg lagi..

    ReplyDelete
  11. comelnya !!! memang famous fisher ni kan

    ReplyDelete
  12. Ehehe akak cakap pasal rocker ni. Miza terus teringat baby dalam game the sims 3 seasons miza >.< Ehehehe

    ReplyDelete
  13. Rezeki kimi....dpt dh.dpt murah dh..alhamdulillah...pasni dpt ap lg ek kimi dr mama...hahahah :p

    ReplyDelete
  14. alahaiii lama tak jenguk anak buah.. dah pandai senyum ye.. encem!!!

    ReplyDelete
  15. rocker comel utk hakimi yg comel. hehe

    ReplyDelete
  16. @Nur Hamizah hahaha ade ke patut game.. hehe

    ReplyDelete
  17. @ayut itu la.. tengah pikir2 ni..hehe

    ReplyDelete
  18. @Chic Na hensem n comel ni chic na..hehe

    ReplyDelete
  19. dah lama elya tingin nkl beli kan rocker fisher ni tuk anak buahh.... tapi tak terbeli2 lagi..hgaha

    ReplyDelete
  20. @Elya Roza pasni beli la sementara promosi hujung tahun ni kan..

    ReplyDelete
  21. owh,kiranya getar je la...kalau letak bateri bagi getar,lagi lena kimi..hehe..

    ReplyDelete
  22. cantiklah jijah... comel je kimi tido dlm tu

    ReplyDelete
  23. @IbuNoey tak beli bateri lagi kak..hehe

    ReplyDelete
  24. Alhamdulillah... rezeki Kimi... mestilah suka kan dapat hadiah dari mamanya :-)

    ReplyDelete
  25. @ros_reeza hehehe tapi jarang dia susuk dalam tu..cepat bosan.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!