Aku dan Suami Sehati Sejiwa

by - 7:43:00 PM


phewww tajuk tak boleh tahan tuu... muahaha :p
emmm pada sesiapa yang follow entry entry daku dari dulu, pastinya tahu macam mana kisah kisah daku bersama encik suami ini kan..bergaduh, bermesra dan ketawa gembira..semua sudah tercoret dalam kamus hidup seorang cik azizah :P

satu perangai encik suami dari dulu lagi bila nak berjalan dia suka nak pakai baju warna sama :)
memang dari awal bercinta kami amalkan begitu..
tu yang di katakan saling melengkapi.. ewaahh





jadi kalau nak beli baju kena beli 2 :)


baru betul2 sehati sejiwa.. 
sehidup semati :p

baju dari Padini.. beli kat 1Borneo.. 
tq suami belikan baju.. sayang abang ketat-ketat! muahaha :p
bodekk ni.. kot dapat seluar jeanss baru... hahahaha larikkkk~~


You May Also Like

26 insan comel komen

  1. alahai sweet je kan..hehe..inilah salah satu cara nak mengeratkan kasih sayang gitu..mesti nak sama :)

    ReplyDelete
  2. waa bagusla gitu...siap baju sama tu...memang betul2 hatis sejiwa gitu..

    ReplyDelete
  3. tu dia..sedondon katanya..kalau AyahMal pula,jenis yang suka pakai baju warna hitam jer..tapi kadang-kadang kalau IbuNoey minta dia pakai baju yang warna sama,dia ok jer..

    ReplyDelete
  4. Husna jarang nak pakai baju sama warna dgn hubby...tp bila dah ada baby ni, tiga2 nak pakai baju sama warna..hehe

    ReplyDelete
  5. WAH BAGUSNYA... SAMA SAIZ LAGI SENANG HEHEHE

    ReplyDelete
  6. i dengan suami jarang sedondon u ;)

    ReplyDelete
  7. hamboih jijah..mmg sehati sejiwa ni..

    ReplyDelete
  8. pas ni baby pun kena cari bj yg sama color ngan mak pak die la ... ssh nk cari bj budak .. yg sama color ngan parent ..

    cam aku zaman fahim senang .. boy senang nk cari bila ade girl ..sikit peing ..huhu

    ReplyDelete
  9. haha.. sy tak suka pakai baju sedondon sama warna ni.. tp yg sakit hatinya, selalu kebetulan sedondon padahal tak janji pun.. sebab tu kdg2 bgtau dulu pakai baju warna apa, sebab taknak sedondon punya pasal.. haha

    ReplyDelete
  10. suweetnya koranggg..nk kena practice camni gak ni..
    sllu buat klu time pegi kenduri kawen je..heheh

    ReplyDelete
  11. gmbr yg first tu time bile....mude sgt muke nmpk.hihi

    ReplyDelete
  12. sweetnya korang...imah dgn hubby xpernah lagi beli baju sama. hehe..tp pkai warna sama tu pernah cuma xselalu

    ReplyDelete
  13. Alahai...sweetnye....!!!
    Done follow jijah...
    Nant ada masa terjah lah blog saya yep...Follow me back ok...TQVM...

    ReplyDelete
  14. suwit jer baju sama kaler...a

    ReplyDelete
  15. hehehe suka pakai baju sama.. kalau dulu2 ms baru kenal xberjanji pon warna baju sama.. ada jodoh kata org..

    skrg mmg nak keluar kemana2 mesti pakai warna sama.. hakimi pon sama :)

    ReplyDelete
  16. Cewahhh..hahaha..bgus2x.menyemai kasih sayang gitewww.klu si hafizal mmg xknla..malu dia ckp :p nnt pasni si kimi pon join the group la..wane same ;)

    ReplyDelete
  17. @ayut hehehe tengah mengumpul baju2 hakimi yg sama warna gan mama papa dia..

    ReplyDelete
  18. ciksu suka pakai warna sma tp cik abe ndak suka. huhu
    best la jijah sbb en suami suka

    ReplyDelete
  19. @QasehnyaRania haah abg jijah la yang suka :) nak semua sama sampai ke anak :)

    ReplyDelete
  20. Awwww... so sweet..... Mula2 kawen saya usaha cari baju nk bg kaler same gak... Skrg dh malas... hehe

    Jemput singgah blog saya juga ye... Masih baru dalam dunia blog ni... Kalau ada tunjuk ajak sangat dialu2kan :)

    www.blog-wafee.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. @Wafee skrg lg rajin sbb ada ank..hehehe

    ReplyDelete
  22. romantik je hubby jijah ni... akak pun suka pakai baju sama warna tp hubby xsuka la plak... terpaksala follow je dia...

    ReplyDelete
  23. @IntaNBerliaN ehh gitu pulak... hehe takpe janji saling meyayangi..

    ReplyDelete
  24. Wah...suka tengok... sehati sejiwa sedondon :-)

    ReplyDelete
  25. @ros_reeza hehe moga kekal la sehati sejiwa sedondon ni..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!