Friday, December 20, 2013

Menang Teka Teki Dapat Hadiah Shawl


Pemenang dah di umumkan sejak bulan 11 lagi... tapi jijah langsung tak alert! giler la jijah ni oi.... lately memang agak busy nak uruskan rumahtangga, bekerja sejak sejak ada anak ni.. hehehe 
nasib kak mimi azirah bagitahu yang jijah menang teka teki dalam blog dia.. dan mungkin rezeki jijah kot.. Alhamdulilah...

dapat hadiah shawl kaoo~~
cantik!! 
ni rasa nak pakai shawl pula ni... mesti makin comel mama ni kan.. ekkk?? muahaha :p


terima kasih kak mimi atas hadiah ni..
jijah sukaa!!

jom pergi blog kak mimi azirah

18 comments:

  1. wow..tahniah...boleh la bergaya dengan shawl baru kan..

    ReplyDelete
  2. wow..tahniah...boleh la bergaya dengan shawl baru kan..

    ReplyDelete
  3. Waahhh, subhanallah. Tahniah akak jijah sayang ^_^

    ReplyDelete
  4. aku pun penah dpt shawl tp sygs eklai pun tak penah pakai sbb tak reti

    ReplyDelete
  5. Congrats jijah! bolehlah menggayakan shawl baru nanti :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah dah dapat ye jijah..hope jijah suke :)

    ReplyDelete
  7. cepat la pakai pastu tangkap gambar.. nak tengok.. huhuhu..

    ReplyDelete
  8. untung.. heee tahniah.. first time dtg sini.. nice blog sis.. include u in my bloglist.. heee

    ReplyDelete
  9. Wasalam..

    Lama tak singgah blog jijah.. :)
    Tudia betul2 bz sama macam aida dah tu.. hehe. Apa2 pun tahniah jijah dapat jadi pemenang, rezeki tu. Cuba pakai shawl dan capture nak tengok jugak :P

    ReplyDelete
  10. singgah malam. nk lawat kimi. hikhik

    ReplyDelete
  11. Macam cun je tudung tu... Nanti pakai leh lah amek gamba letak kat blog.... Tahniah....

    ReplyDelete
  12. wah cantik..!! tahniah jijah..

    ReplyDelete
  13. tahniah Jijah.... cantik warnanya...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!