2013 Masih Ingat Lagi??

by - 3:33:00 PM


Rasanya tahun ni tak banyak cerita daku...

cuma untuk tahun 2013 ni dapat daku rumuskan..



-permulaan tahun baru yang hebat daku di mana daku di sahkan hamil 5minggu! Alhamdulillah :) [entry]

-bonet depan my PE kena langgar! [entry]

-alami kemalangan langgar divider masa kandungan 3bulan..tangki minyak hitam pecah! [entry] sobsobsob 

-dapat cuti 2bulan tanpa gaji untuk balik ke semenanjung bersalin [entry]


-lahirlah permata hati zulhakimi zaim pada 10/9/13 seberat 3.59kg :) [entry]


last not least


penutup tahun 2013.. hakimi 111 hari= 3bulan 21hari ^___^


banyak suka duka jijah tercatit dalam blog ni...sebagai diary untuk rujukan masa hadapan :p
apa-apa pun, 
Terima Kasih 2013 untuk apa yang terjadi dan Selamat Datang 2014!

semoga tahun baru ini, menjadi tahun yang lebih indah dan menarik untuk anda, daku dan keluarga ku! 


Happy New Year Everyone! ;))



You May Also Like

16 insan comel komen

  1. happy new year dear... syukur dgn nikmatNya...

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru jiejah.semoga hidupkita diberkati dgn anak anak~

    ReplyDelete
  3. kejap je hakimi dah gemok..huhu comel.. selamat tahun baru ye! semoga sukses dlm apa jua. :)

    ReplyDelete
  4. Kita sama jijah...2013 penuh dgn memori manis kan :)

    ReplyDelete
  5. selamat menyambut tahun baru 2014 jijah...semua entri saya baca..suka duka..suspen..isi tabung sekali..

    ReplyDelete
  6. Lama x jenguk sini.. hehe..
    Amboi lesung pipit dia.. comelnya..
    Selamat bercuti esok.. selamat menempuh tahun baru, semoga segalanya berjalan lancar dan baik2 aje ye.. :)

    ReplyDelete
  7. happy new year kak jijah dan family..

    semoga tahun baru ni hakimi membesar dgn sihat, cergas. Jadi anak yg soleh dan bijak pandai.. dan makin comel!

    semoga tahun baru ni kak jijah and family semakin dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yg baik dan happy2 selalu.. :D

    ReplyDelete
  8. selamat tahun baru jijah n famili.. moga 2014 yg bahagia buat kita... InshaAllah...

    ReplyDelete
  9. alahai geramnya nengok lesung pipit kimi.
    semuanya indah
    selamat tahun baru jijah :)

    ReplyDelete
  10. macam2 cerita ada kan.. sedih, happy.. semua tu jd kenangan di masa akan datang.. :)

    ReplyDelete
  11. Happy New Year Jijah and Family...
    Semoga 2014 lebih bererti buat kita semua :-)

    ReplyDelete
  12. Happy New Year jijah..kimi makin membesar :)

    ReplyDelete
  13. All the best jijah utk tahun 2014...yg lpas jdkn pengalmn dan pgjran terindah.... ;)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!