Thursday, May 24, 2012

24 Tahun. Tq Allah!




Pada tarikh ini 24 Mei 2012 daku baru menjangkau ke usia 24 tahun. Alhamdulilah. 
tq Allah masih panjangkan usia daku..

Terima kasih korang yang sudi wish birthday daku di facebook.
Sempena hari lahir ini, tiada apa yang daku harapkan semoga Allah terus panjangkan usia daku untuk terus melakukan amalan soleh di bumi Allah ini. 
Semoga Allah murahkan rezeki daku kerana daku amat dambakan cahaya mata sekarang ni.. Aminn doakan yer :)
Semoga suami sihat selalu dan selamat belayar di perantauan Sabah. Peliharalah dia Ya Allah.
Semoga Allah memberkati hubungan kami suami isteri hingga kekal ke jannah. Amin~~




Buat suami tercinta Zulkhairi Syafiq bin Zulkpli terima kasih sudi hadir dalam hidup ini.
walaupun hidup kita tak seperti pasangan lain..
ayang yakin dengan kasih sayang Allah kita akan bersama satu hari nanti..
bersabar lah pasti ada hikmah di sebalik berjauhan ni berlaku..
Semoga terus menjadi suami penyayang dan penawar hatiku selamanya...


Cinta.. Meraikan Kasih Di Langit Syurga.. InsyaAllah ^___^

buku pemberian suami tercinta sebelum terbang ke Sabah..


buat kalian semua... Lots of ♥ for you olls.. Thanks for everything..muaaahhhh :p



47 comments:

  1. selamat hari jadi kak
    moga ppanjang umur murah rezeki

    ReplyDelete
  2. epy bday . may allah bless u always sis :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir jijah
    semoga terus berbahagia di dunia dan akhirat...amin

    ReplyDelete
  4. sweettnyerr jijah dpt buku...aminnn...
    hepi besday dik..semoga panjang umur, murah rezeki & cepat2 dapat baby..aminn..

    ReplyDelete
  5. hepy besday jijah...moga panjang umur ,murah rezeki dan dapat beby cepat2..:)

    ReplyDelete
  6. hppy birthday syg..Yui doakna pa yg jijah n husband impikan tercapai..amiinn..

    cpt atau lmbt itu kerja ALLAH..berusaha ea syg..

    ReplyDelete
  7. happy birthday dear, linda doakan jijah pnjg umur, dkurniakan cahaya mata, bahagia dgn suami ke akhir hayat. Ohh..jijah baru 24 ye, linda tahun ni da 25..huhu..linda yg da tua.

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Jijah.. Muda lagi Jijah ni ye.. :)

    Apapun moga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki dan berbahagia di samping suami tersayang ;)

    ReplyDelete
  9. errmm muda lagi .. selamat hari lahir dear ...semoga segala impian tercapai & berjaya dunia akhirat

    ReplyDelete
  10. happy befday syg jus for you :)
    http://duniakushida.blogspot.com/2012/05/selamat-ulangtahun-datin-sri-puan.html

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday...
    Semoga segala impian dan hajat awak tercapai... amin... :D

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir.. =)



    buku tu sy ada..best!!

    ReplyDelete
  13. happy bufday ye jijah...:)
    semoga yang di impikan tu jijah dapat

    ReplyDelete
  14. hepy befday... :)

    smoga murah rezeki dpt cahayamata, bahagia besama yg tersayang dan always baby face yee.:D

    ReplyDelete
  15. HAPPY BIRTHDAY JIJAH!!!!SEMOGA SEGALA AMALAN JIJAH DI TERIMA ALLAH SWT

    ReplyDelete
  16. Happy birthday Cik Puan Jiejah :D Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu :D

    ReplyDelete
  17. wahh,bestnya dpt hadiah mcm tu...romantik sehh..

    happy bday akak.

    ReplyDelete
  18. heppy besday dear... muda dari is (xtually 'kak is' hehe) 2 tahun (^___^)

    moga cepat2 pregnant.. insyaALLAH

    Allah lebih mengetahui waktu terbaik untuk memberikan amanah terhebat itu.. insyaALLAH

    ReplyDelete
  19. Best dapat buku!!! :)
    Insya Allah..semoga semua impian jadi kenyataan..Amin

    ReplyDelete
  20. Hepi busday dear!
    semoga dirahmati Allah swt...

    pst: akak singgah sini dari blog Yui
    Salam Kenal...

    ReplyDelete
  21. uwaah slmt hari jadi kak :)
    semoga baik2 saja..amin :)

    ReplyDelete
  22. Happy bzday jijah...

    mg cepat2 dikurniakan zuriat :-)

    ReplyDelete
  23. hepy buffday puan jijah.heee

    ReplyDelete
  24. Selamat Hari Lahir Pn.Azizah :D

    ReplyDelete
  25. happy birthday kak jijah.. 24 tahun dah.. muda lagi kak.. hehe..

    semoga di panjngkan unur untuk kumpul bekalan di akhirat,

    semoga di beri kesihatan yg baik,

    semoga sentiasa di murahkan rezeki,

    semoga sentiasa berbahagia bersama suami tercinta dan

    semoga cepat2 dapat baby <3


    wahhh panjangnya text..hihi sorry kak jijah.. muahhhhhx ;D

    ReplyDelete
  26. HB Cik azizah.... datang dari blog cik nuyui nak wish hb kat dia.... muga apa dihajati tercapai....

    ReplyDelete
  27. Jijahhhh! hepy besday:) Semoga dimurahkan rezeki dan dapat baby cepat cepat:)) Hihihihi.......

    ReplyDelete
  28. epi besday pn jijah...semoga apa yg dihajati sepanjang umur ini akan dimakbulkan Allah,insyaAllah...

    ReplyDelete
  29. happy birthday dear;-)..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ;-)

    ReplyDelete
  30. happy birthday kak jijah.
    semoga cepat2 dapat baby. ekeke :D

    ReplyDelete
  31. alhamdullilah.. selamat ulang tahun.. sya doa dipanjgkan umo n dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  32. terima kasih semua yang sudi wish birthday jijah.. moga doa kalian di makbulkan oleh Allah :) budi baik kalian hanya Allah dapat membalasnya :) Amin~~

    ReplyDelete
  33. wish kt sini jgak.. hepi besday jijah.. smoga tercapai sgala hajat, amin ^^

    ReplyDelete
  34. birthday kak. pjg umur murah rezeki.

    ReplyDelete
  35. hepi besday... dan saya dah doakan jijah pregnant... done follow - Noob

    ReplyDelete
  36. happy birthday jijah..

    moga Allah berkati hidup jijah, moga setiap hajat jijah dan suami di kabulkan Allah...

    ReplyDelete
  37. Alhamdulillah kak jijah .. dah 24 tahun .. selamat ulang tahun :) semoga dikurniakan cahaya mata tahun nih ! amin :) hehe

    ReplyDelete
  38. happy birthday kak jijah..sweet 24..maintain cute selalu..cepat2 dapat baby..

    ReplyDelete
  39. @-SUPERGIRL- Amin... tapi melahirkan tahun depan la yer :) doakan sama2... Amin...

    ReplyDelete
  40. happy befday puan jijah :) semoga bahagia selalu :D.. Hihi..

    InsyaAllah akan rajin BW lepas ni.. Baru lpas segala test. Hihi. Busy memanjang :)

    ReplyDelete
  41. selamat hari lahir jijah:)

    ReplyDelete
  42. salam n selamat hari lahir sygs..kita sebaya..:D

    hihi...selit nama dear..:)

    http://www.nornadiah.com/2012/05/welcome-to-my-personal-blog.html

    ReplyDelete
  43. selamat hari lahir kak jijah..
    semoga hidup dilimpahi keberkatan Ilahi..
    InsyaALLAH..akan ada rezekinya..

    maaf lambat wish..
    kui..kui..kui..:P

    ReplyDelete
  44. @Nor Nadiah wah jijah masuk blog retis... hehe tq yunk... terjah!

    ReplyDelete
  45. Happy belated bday jijah..Maaf terlambat wish..ke'busy'an terlampau.BTW,hope jijah happy always ^_^

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!