Wednesday, May 30, 2012

Ganu Kita...



Yezza!! Dah habis tiga hari syif malam. cuti ni kita enjoyy! kali ni trip ke Terengganu pula dah.. Kalau dulu time raya daku dan family trip ke Kota Kinabalu-Labuan Sabah. actually ke Terengganu ni pun untuk melawat adik daku yang sekarang dah jadi Pengurus Kedai Pernama sebuah kem kat terengganu ni. 


maka pagi ni bersiap lah perjalanan daku dan family. tah berapa jam duduk kematu dalam kereta. kuikuikui. tapi daku sudah pasti lah membuat peta dunia. wakaka :) kalau tak buat peta dunia sudah pasti daku akan mabukk.. almaklumlah tak biasa jalan jauh. muahaha ^^


doakan perjalanan daku dan family selamat yer ke Terengganu. nanti daku update latest entry. tak sabar nak pergi Masjid Kristal dan Taman Tamadun Islam.. alahai seronoknyaaaaaaa...jangan jeles yer.. :p



masjid kristal! i'm coming~~



entry esok lusa tulat autopublish la yer.. muahaha :p alamak takde wordless wednesday la hari ni. hohoho



18 comments:

  1. Eika kalau pergi terengganu , mesti nak beli keropok losong . hehe :P

    ReplyDelete
  2. have a safely journey jijah and family.jangan lupe ole ole ye..^_^

    ReplyDelete
  3. smga slmt pergi dan pulang yer jijah :)

    ReplyDelete
  4. Ala mila xda kt tganu klu x leh jumpe..stay kt mn nti?

    ReplyDelete
  5. best lah dpt lawat adk smbil cuti2 skali..

    ReplyDelete
  6. AKAK PON SKALI BARU PERGI..BEST..BANYAK REPLIKA MASJID YG UNIK2..;)

    ReplyDelete
  7. senyum sokmo ya jijah dpt jln2 g ganu...kita kat sini kena keje smpi weekend xde masa nak enjoy jln2...waa waaa

    ReplyDelete
  8. Assalam Jijah!

    gi Ganu ek! wow!
    akak last gi Ganu dekat2 nak tahun baru 2012! fuh! mmg puas la dok dlm kereta..huhu..usah cite le buat peta negara rata dah! hahaha...

    pas ni tak tau bile lagi dpt jalan jauh, erhm..next trip temerloh, ala! 2 jam je kan.. kalo Ganu separuh hari tuu...huhuhu... take care Jijah!

    ReplyDelete
  9. jiejah..enjoy ur trip :)

    ReplyDelete
  10. org cuti sekolah dia pun nak cuti... jeles k...

    ReplyDelete
  11. bestnye kak.. huhu.. nak ole2!!

    ReplyDelete
  12. wahhh jgn lupa mkn seafood goreng tepung

    ReplyDelete
  13. wahhh jijah g bjalan yea..hee

    semoga selamat pergi n kembali dgn selamat nt..hee

    kirim keropok lekor!haha

    ReplyDelete
  14. selamat datang ke terengganu..nak saya jadi tourist guide? hihihi...

    diharapkan akak dapat berseronok di Negeri Terengganu ini..

    ReplyDelete
  15. @puan.mila jijah duk kem seberang takir..rumah adik.

    ReplyDelete
  16. @msredcheesecake ala sis.. kalau tak susah juga jijah nak cuti tau! ngeee

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com