Ganu Kita...



Yezza!! Dah habis tiga hari syif malam. cuti ni kita enjoyy! kali ni trip ke Terengganu pula dah.. Kalau dulu time raya daku dan family trip ke Kota Kinabalu-Labuan Sabah. actually ke Terengganu ni pun untuk melawat adik daku yang sekarang dah jadi Pengurus Kedai Pernama sebuah kem kat terengganu ni. 


maka pagi ni bersiap lah perjalanan daku dan family. tah berapa jam duduk kematu dalam kereta. kuikuikui. tapi daku sudah pasti lah membuat peta dunia. wakaka :) kalau tak buat peta dunia sudah pasti daku akan mabukk.. almaklumlah tak biasa jalan jauh. muahaha ^^


doakan perjalanan daku dan family selamat yer ke Terengganu. nanti daku update latest entry. tak sabar nak pergi Masjid Kristal dan Taman Tamadun Islam.. alahai seronoknyaaaaaaa...jangan jeles yer.. :p



entry esok lusa tulat autopublish la yer.. muahaha :p alamak takde wordless wednesday la hari ni. hohoho


Previous
Next Post »

18 insan comel komen

Write insan comel komen
5/30/2012 8:34 AM delete

Eika kalau pergi terengganu , mesti nak beli keropok losong . hehe :P

Reply
avatar
5/30/2012 9:19 AM delete

have a safely journey jijah and family.jangan lupe ole ole ye..^_^

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
5/30/2012 9:24 AM delete

smga slmt pergi dan pulang yer jijah :)

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
5/30/2012 9:50 AM delete

Ala mila xda kt tganu klu x leh jumpe..stay kt mn nti?

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
5/30/2012 10:33 AM delete

nak ikut...:)

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
5/30/2012 10:37 AM delete

best lah dpt lawat adk smbil cuti2 skali..

Reply
avatar
5/30/2012 10:50 AM delete

AKAK PON SKALI BARU PERGI..BEST..BANYAK REPLIKA MASJID YG UNIK2..;)

Reply
avatar
5/30/2012 11:20 AM delete

senyum sokmo ya jijah dpt jln2 g ganu...kita kat sini kena keje smpi weekend xde masa nak enjoy jln2...waa waaa

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
5/30/2012 11:25 AM delete

Assalam Jijah!

gi Ganu ek! wow!
akak last gi Ganu dekat2 nak tahun baru 2012! fuh! mmg puas la dok dlm kereta..huhu..usah cite le buat peta negara rata dah! hahaha...

pas ni tak tau bile lagi dpt jalan jauh, erhm..next trip temerloh, ala! 2 jam je kan.. kalo Ganu separuh hari tuu...huhuhu... take care Jijah!

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
5/30/2012 11:42 AM delete

jiejah..enjoy ur trip :)

Reply
avatar
5/30/2012 3:26 PM delete

org cuti sekolah dia pun nak cuti... jeles k...

Reply
avatar
♥e'in♥
AUTHOR
5/30/2012 3:38 PM delete

bestnye kak.. huhu.. nak ole2!!

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/30/2012 4:51 PM delete

wahhh jgn lupa mkn seafood goreng tepung

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
5/30/2012 6:05 PM delete

wahhh jijah g bjalan yea..hee

semoga selamat pergi n kembali dgn selamat nt..hee

kirim keropok lekor!haha

Reply
avatar
5/30/2012 10:54 PM delete

selamat datang ke terengganu..nak saya jadi tourist guide? hihihi...

diharapkan akak dapat berseronok di Negeri Terengganu ini..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/31/2012 1:57 PM delete

@puan.mila jijah duk kem seberang takir..rumah adik.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/31/2012 2:00 PM delete

@msredcheesecake ala sis.. kalau tak susah juga jijah nak cuti tau! ngeee

Reply
avatar