Majlis Resepsi Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari

3:30:00 PM 14 Comments A+ a-


Sweet sungguh merpati dua sejoli ni Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari yang melangsungkan Majlis Resepsi mereka di PICC Putrajaya semalam.



bagai pinang di belah dua :)

Mereka sah bergelar suami isteri pada 4.5.12 sekitar 9.20 malam di Hotel Pullman Lakeside, Putrajaya.





cantik sangat Scha!! macam princess :)


Semoga hubungan terbina di di berkati Allah sehingga ke akhir hayat :)


kredit: ryaniez moments



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
azam
AUTHOR
5/07/2012 9:30 AM delete

memang cantik dan sesuai

Reply
avatar
5/07/2012 10:42 AM delete

sweet kn dieorg berdua ni...

Reply
avatar
Liya Laa
AUTHOR
5/07/2012 10:54 AM delete

Alaa cantik la pelamin die. geram tgk!

Reply
avatar
Miss uCu
AUTHOR
5/07/2012 3:55 PM delete

amin..sangat sweet couple ni..sederhana je..Suka n minat sgt :)

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
5/07/2012 4:07 PM delete

sama cntik.. seronok tgk artis2 khwin.. hehe

Reply
avatar
Cik Yatt
AUTHOR
5/07/2012 4:26 PM delete

bju scha lawa sngt! xsexy

Reply
avatar
5/07/2012 5:31 PM delete

cantik le baju scha kaler coklat tuh...:D

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
5/07/2012 9:00 PM delete

baju cokelat tu mmg menyerlahkan kulit putih scha..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/08/2012 12:53 AM delete

cntik sungguh baju scha tu.. dh la dia pun cantikkan.. :-)

Reply
avatar
5/08/2012 9:33 AM delete

Sweet couple ever..Romantik giler Awal kan.^__^ sama cantik sama padan.

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
5/08/2012 2:30 PM delete

baju scha semuanya cantik, memang same cantik dan same padan la dorang ni :)

Reply
avatar
areziezah
AUTHOR
5/08/2012 3:33 PM delete

jeles kan tengok....hehe sweet couple!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!