Baucer Buku Beli Buku Buat Isteri :)

by - 8:00:00 PM


Sorry korang... lambat jijah post entry hari ni.. jijah jadi silent reader kejap. huhuhu
actually suami jijah dapat baucer buku RM200. 
kan suami jijah ambil Diploma Hotel dan Managemant dari UNITAR. 
so sebagai "student" mesti lah dia juga dapat baucer ni. untung lah kan...:)

macam tahu tahu je daku ni tak berapa pandai memasak. kuang3x 
maka di belikannya buku-buku resepi ni....


tak menahan tu bila dia belikan resepi masakan Sabah. 
memang dia nak suruh jijah ikut dia posting Sabah la ni. muahaha^^



even tak de "rezeki" lagi suami dah belikan buku nama-nama baby :)
tersentuh rasa hati kejap -_-"
padahal nama nama baby kami dah pilih dari zaman bercinta dulu.
ada dah set dalam kepala otak ni.. tinggal merealisasikan jer...ekspess rakyat bukan.. hahaha
takpe kot kot nama tu nak ubah ke kan..... muahaha^^


Alhamdulilah baucer buku tu dia belikan buku buat jijah je. hihihi
terima kasih suami :) happy five-month anniversary..yehaaaaaa :P



kalau takde halangan suami balik PD malam ni sebelum naik flight isnin ni.. ahad hantar dia kat transit di Kuala Lumpur..huhuhu :(  harap-harap ada "berita gembira" sebelum suami pergi sabah...doakan yer huhuhu

You May Also Like

27 insan comel komen

  1. dia suh akak masak leh tue..yg dia masak tu pegawai tldm pula.hehehe..bha,bljr masak masakan sabah.. :)

    ReplyDelete
  2. akak,klu tukar nama ok,tpi klu tukar url blog,better takyah.sebab nnti readers akan susah cari melalui linkwithin tu.Kalau tukar domain,oke...sebab nanti entry2 lama tu akan redirect terus ke domain...hehehe.nnti eca akan buat entry psl tu.

    just for sharing =)

    ReplyDelete
  3. baikbyer en husband ingat gak kt isteri tercinta...

    ReplyDelete
  4. kalau rara dh lama bli novel banyak2.hehehe

    ReplyDelete
  5. waahhh berita gembira ape tu jijah..linda doakan ade berita gembira tu secepat mgkin..betsla de bnyak buku utk dibaca..:)

    ReplyDelete
  6. wah..banyak nya buku..yg masakan sabah tu tak menahan..he..he

    ReplyDelete
  7. wahh..bnyak suami kak jijah beli..haha..lepas nie kena rajin2 belajar memasak lar kak..

    ReplyDelete
  8. Kak, Jijie doakan akaj cepat2 dapat pindah Sabah..

    ReplyDelete
  9. @ecadwinkyasha oo maknanya kena tukar domain eh baru leh tukar nama? huhuhu eca post entry tau..

    ReplyDelete
  10. @Tentang Kita hehe kalau tak jijah nak baucer tu beli novel..kuang3x

    ReplyDelete
  11. @Cikpuan rara hehe asben jijah tak kasi..dia yg belikan semua ni..huhuhu

    ReplyDelete
  12. @LiNda tetttttt! doakan yer..moga2 menjadi :)

    ReplyDelete
  13. @Azzah akak tahu xpe... saja je nak suruh org masak masakan sabah..huhuhu

    ReplyDelete
  14. @fatin amalina husna tu la pasal.. kalau tak tahu juga habis la akak..hahaa

    ReplyDelete
  15. @Jijie Amin.... leh jumpa jijie kan..

    ReplyDelete
  16. Voucher Mr A fiza buat beli novel wimpy kids aritu..hehe..untunglah kan jijah husband belikan buku..pasni kenelah cube2 resepi sabah tu ^__^

    ReplyDelete
  17. @Azhafizah[フィザ] tu la.. kena cuba2 ni... kena la rajin memasak...huhuhu

    ReplyDelete
  18. hai akk jijah :D

    uwaaah sis pon ada lagi 50 vaucher tu..hee apa lagi 1 hari 1 resipi mesti khatam ok :D

    ReplyDelete
  19. @sis92 bagi akak la 50 tu..akak nak beli novel ni..asben tak kasi..huhuhuhu alaaaaaa.. malas la nak masak..aci tak..hehe

    ReplyDelete
  20. Uiii...masakan kmpg ym pn ado...huhuhu.insyaallah, ada rezeki tuh...amin...:-)

    ReplyDelete
  21. Salam k.jijah...

    tekun saya mencari dan membaca..hanya utk kak jijah..saya sarankan kak bace sampai habis..ade kemungkinan berkait dengan akak..sape tahu..

    http://www.sioloon.com/t13772-masalah-susah-nak-hamil

    ReplyDelete
  22. @ziezah yerp,kena tukar domain je,baru tukar tu.kalau mc guna sub-domain blogspot.com ne,entry2 lama akan susah nak cari.insyaallah dlm dua hari ne eca post..bit busy edit blog org..sekali edit blog sendiri.hahaha :P

    ReplyDelete
  23. olololo.. so sweet lah husband kak jijah ni :)

    ReplyDelete
  24. amin... hehe..
    kak jijah, lepas ni bleh la post entry masak2 pulak.. hehe.. byk dah buku tu..

    ReplyDelete
  25. @aisya akak tak pro dalam memasak la yunk.huhuhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!