Monday, May 28, 2012

Tips Jadilah Pasangan Hebat


1. Jadi insan yang bijak baik dalam pemikiran,pertuturan dan perbuatan.
2. Pandai mengambil hati dan menghiburkan pasangan.
3. Bantu pasangan mengurus rumah tangga dan anak anak
4. Selalu ada di belakang pasangan, memberi sokongan moral dan kewangan
5. Menjaga kebajikan pasangan dan anak anak
6. Mengambil berat terhadap keluarga mentua
7. Berpenampilan menarik dan sopan
8. Menjaga maruah diri dan keluarga
9. Sentiasa mendoakan kesejahteraan keluarga.


InsyaAllah anda adalah pasangan yang hebat!



27 comments:

  1. Eza masih berusaha menjadi pasangan yang hebat untuk bakal suami :)

    ReplyDelete
  2. thanks jijah.. suke kongsi tips :)

    ReplyDelete
  3. tq jijah..
    sama2 kita amalkan ek..;)

    ReplyDelete
  4. tq bagi tips kak jijah. baru bukak kad jmputan akak :(

    ReplyDelete
  5. insyaAllah.. semoga kita dpt jadi pasangan hebat utk pasangan kita..

    ReplyDelete
  6. thankz jijah..tips2 jijah share semua best n berguna.,..:)

    ReplyDelete
  7. insya Allah. nice tips :)

    ReplyDelete
  8. Jijah sihat?
    moga kite menjadi isteri yg hebat kepada suami kita...InsyaAllah....

    ReplyDelete
  9. amin.. moga kita sama2 menjadi yang terhebat untuk si DIA (^___^)

    ReplyDelete
  10. nice sharing tips ^^

    *blom bjumpa yg sesuai, hukk...

    ReplyDelete
  11. @eMMejijah sihat sis... moga sis n baby sihat2 yer.. InsyaAllah moga kita di kalangan isteri terhebat tu!

    ReplyDelete
  12. terbaiklah blh bt rujukan nih ^_^

    ReplyDelete
  13. tp kdg2 buat lah hebat stakt mane pn tetap salah . Huk

    ReplyDelete
  14. kak jijah! rinduuu akak sesangat. lama tak datang jenjalan sini. btw, nice tips kak! takpe,lella baca dan ingat,nanti dah sampai masa, lella praktik kan ehh. ecewahh. hihi. missyou, take care kak! muachh <3

    ReplyDelete
  15. @lella lala walaa rindu kamu jugak syg~ nnt dah kawen.. rujuk entry akak ni yer.. miss u too~ take care :)

    ReplyDelete
  16. ohsem..!leh jd buku rujukan dah ni.Insya Allah.smga sesame dpt jd yg terbaik utk pasangan.eh,mcm dh kawen je ayut ni :p

    sgt sweet ok gmbar kamu itu! :)

    ReplyDelete
  17. insya-Allah 1 hari nanti..heee

    ReplyDelete
  18. @ayutInsyaAllah suatu hari nanti syG~

    ReplyDelete
  19. in shaa ALLAH..aamiin

    cute nya model tu :)
    semoga kalian bahagia hingga hujung nyawa dik :)

    ReplyDelete
  20. @QasehnyaRania tq kak :) moga akak n abg pon berbahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com