Saturday, May 5, 2012

Suamiku Pulang :)



Tak terucap dengan kata-kata apabila suami jijah last minit bagitau yang dia on the way balik PD semalam.
Ya Allah gembiranya rasa hati bila suami dapat balik. syukur :)
memang ni yang jijah harapkan dia boleh balik jumpa jijah
sebelum naik flight ke Kota Kinabalu nextweek.. :(

tak dapat nak bayangkan bila si suami berada di perantauan orang berbulan,bertahun lamanya tanpa si isteri di sisinya -_-"
semoga hatinya tetap pada daku seorang.. Amin :)

inilah penangan long distance married...huhuhuhu :(
sok dia nak balik dah. so sad..T__T




11 comments:

  1. Alhamdulillah balik juga suami tercinta eh.. mesti jijah senyum je.. :)

    ReplyDelete
  2. wah sukenyeee yeee... jgn lupe dating pg tgk movie lagiiii .. hehe :)

    ReplyDelete
  3. Insya Allah , kan pepatah melayu pun kata sayang isteri tinggal tinggalkan..nty rindu baru syiok... ehehehe semoga kak jijah bahagia ye.. sy suka tgk kak jijah.. hihi.

    ReplyDelete
  4. mudahan cepat2 kak jijah dpt ikut husband akak ke KK.. =)

    ReplyDelete
  5. syoknya kak jiejah.....hehehe..hargai setiap detik bersama buah hati tersayang tau?

    ReplyDelete
  6. hehe..bila baca kisah Jijah nie...mcm YM baca kisah Ziemadini.com, same bila part suami balik. :) Dia pun long distance gak.Sabar la yer...insyaallah bersatu juga nanti...:)

    ReplyDelete
  7. ololooo sweet je jijah n hubby ni.. :-)

    ReplyDelete
  8. dia dah nak balik sini?.ala kak,cepat la isi borang transfer.hehehe.

    hati2 kak..mlm minggu tnya dia gi mana..kot kot gi razz ke,the room ke,edgar ke,...tu tempat banyak setan :D

    ReplyDelete
  9. husband balik surelah happy jijah.

    ReplyDelete
  10. @ecadwinkyasha next week balik sana yunk.. akak dah isi tapi tak submit lagi.sebab hubby kata dia nak tengok dulu keadaan kat sana. dah stabil baru akak ikut.. emm nama2 tempat tu pernah dengar dia cakap gan kawan2 dia. baru tahu eca cakap tempat byk setan rupanya...club la tu kan..huh

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!