Suamiku Pulang :)

12:00:00 PM 11 Comments A+ a-



Tak terucap dengan kata-kata apabila suami jijah last minit bagitau yang dia on the way balik PD semalam.
Ya Allah gembiranya rasa hati bila suami dapat balik. syukur :)
memang ni yang jijah harapkan dia boleh balik jumpa jijah
sebelum naik flight ke Kota Kinabalu nextweek.. :(

tak dapat nak bayangkan bila si suami berada di perantauan orang berbulan,bertahun lamanya tanpa si isteri di sisinya -_-"
semoga hatinya tetap pada daku seorang.. Amin :)

inilah penangan long distance married...huhuhuhu :(
sok dia nak balik dah. so sad..T__T




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Aida Omar
AUTHOR
5/05/2012 12:06 PM delete

Alhamdulillah balik juga suami tercinta eh.. mesti jijah senyum je.. :)

Reply
avatar
-SUPERGIRL-
AUTHOR
5/05/2012 1:02 PM delete

wah sukenyeee yeee... jgn lupe dating pg tgk movie lagiiii .. hehe :)

Reply
avatar
CikMai
AUTHOR
5/05/2012 1:16 PM delete

Insya Allah , kan pepatah melayu pun kata sayang isteri tinggal tinggalkan..nty rindu baru syiok... ehehehe semoga kak jijah bahagia ye.. sy suka tgk kak jijah.. hihi.

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
5/05/2012 4:55 PM delete

mudahan cepat2 kak jijah dpt ikut husband akak ke KK.. =)

Reply
avatar
5/05/2012 8:19 PM delete

syoknya kak jiejah.....hehehe..hargai setiap detik bersama buah hati tersayang tau?

Reply
avatar
5/05/2012 8:40 PM delete

hehe..bila baca kisah Jijah nie...mcm YM baca kisah Ziemadini.com, same bila part suami balik. :) Dia pun long distance gak.Sabar la yer...insyaallah bersatu juga nanti...:)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/05/2012 11:13 PM delete

ololooo sweet je jijah n hubby ni.. :-)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/06/2012 1:25 AM delete

dia dah nak balik sini?.ala kak,cepat la isi borang transfer.hehehe.

hati2 kak..mlm minggu tnya dia gi mana..kot kot gi razz ke,the room ke,edgar ke,...tu tempat banyak setan :D

Reply
avatar
5/06/2012 1:50 AM delete

husband balik surelah happy jijah.

Reply
avatar
5/06/2012 9:01 PM delete

@ecadwinkyasha next week balik sana yunk.. akak dah isi tapi tak submit lagi.sebab hubby kata dia nak tengok dulu keadaan kat sana. dah stabil baru akak ikut.. emm nama2 tempat tu pernah dengar dia cakap gan kawan2 dia. baru tahu eca cakap tempat byk setan rupanya...club la tu kan..huh

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!