Rita Rudaini dan Aidil Zafuan Tak Jadi Cerai

6:21:00 PM 22 Comments A+ a-





Alhamdulilah.. semuanya dah selesai. 
Happy sangat dengar bila Rita Rudaini dan Aidil Zafuan tak jadi bercerai.



Aidil Zafuan bersetuju untuk membatalkan tuntutan cerai yang beliau failkan sebelum ini & memohon Rita Rudaini juga anak anak untuk berpindah ke rumah beliau di USJ 1.

“Meminta sebab adalah tanda dia (Rita Rudaini) tidak mahu bercerai & saya tarik balik. Saya juga menuntut dia & anak anak untuk berpindah ke rumah saya di USJ 1 sebagai tanda taat & setia kepada suami,” ujar Aidil Zafuan 


Jijah doakan semoga jodoh Rita dan Aidil berkekalan hingga ke syurga..
sebagai isteri Rita ikutlah suami berpindah. syurga isteri kan di bawah tapak kaki suami.
semoga di rumah baru nanti. kebahagian milik mereka berdua. Amin~~


sumber: rotikaya

manis Rita bertudung kan...sejuk mata memandang :)
jom klik body natur 

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
Eyqa Hasnan
AUTHOR
5/16/2012 7:10 PM delete

alhamdulillah . suka sangat bila tahu dorang tak jadi bercerai :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/16/2012 7:33 PM delete

@Eyqa Hasnan tu la.... moga jodoh ni berkekalan..

Reply
avatar
5/16/2012 8:49 PM delete

syukur . happy sanagd taw diorang tk jadi cerai . cukup-2 lha berlaku konflik lagi dalam hubungan diorang . semoga Allah merahmati hubungan diorang .

Papepun , selalu sokong rita dan aidil ^^

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
5/16/2012 9:10 PM delete

moga dikuatkan jodoh mereka..Amin.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/16/2012 9:23 PM delete

alhamdulillah.. mg mereka bahagialah kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/16/2012 9:32 PM delete

@Azzah Amin.. harap2 macam tu :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/16/2012 9:33 PM delete

@IntaNBerliaN betol2.. harap2 ada sinar bahagia lepas ni..

Reply
avatar
SarahSyafiq
AUTHOR
5/16/2012 10:19 PM delete

syukur tak jadi kan.

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
5/16/2012 11:42 PM delete

Syukur Alhamdulillah. Semoga mereka kekal bahagia selamanya :)

Reply
avatar
5/17/2012 12:03 PM delete

alhamdulillah..moga jodoh mereka berkekalan

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/17/2012 7:16 PM delete

@SarahSyafiq tu la.. harap2 berpanjangan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/17/2012 7:19 PM delete

@Nens Collection lebih2 lagi tudung kan.. terserlah kecantikkannya..

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
5/17/2012 9:20 PM delete

alhmdulillah.. itu namanya jodoh ;) moga mereka terus bahagia ke jannah ...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
5/17/2012 9:24 PM delete

@fiQ'Ra InsyaAllah sama2 kita doakan :)

Reply
avatar
bioaura
AUTHOR
5/24/2012 6:43 PM delete

syukur sangat...saya rasakan selah-olah pasagan ini mendengar dan membaca segala comment-comment saya di blog... semua yg terjadi di atas kehendakNya.....

Reply
avatar
bioaura
AUTHOR
5/24/2012 6:45 PM delete

Syukur alhamdulillah....semua yg terjadi atas kehendakNya... saya orang yg paling gembira dengan berita ini kerana saya dapat rasakan seolah-olah pasangan ini mendengar dan membaca segala comment2 nasihat saya di blog...

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!