Wednesday, May 16, 2012

Rita Rudaini dan Aidil Zafuan Tak Jadi Cerai





Alhamdulilah.. semuanya dah selesai. 
Happy sangat dengar bila Rita Rudaini dan Aidil Zafuan tak jadi bercerai.



Aidil Zafuan bersetuju untuk membatalkan tuntutan cerai yang beliau failkan sebelum ini & memohon Rita Rudaini juga anak anak untuk berpindah ke rumah beliau di USJ 1.

“Meminta sebab adalah tanda dia (Rita Rudaini) tidak mahu bercerai & saya tarik balik. Saya juga menuntut dia & anak anak untuk berpindah ke rumah saya di USJ 1 sebagai tanda taat & setia kepada suami,” ujar Aidil Zafuan 


Jijah doakan semoga jodoh Rita dan Aidil berkekalan hingga ke syurga..
sebagai isteri Rita ikutlah suami berpindah. syurga isteri kan di bawah tapak kaki suami.
semoga di rumah baru nanti. kebahagian milik mereka berdua. Amin~~


sumber: rotikaya

manis Rita bertudung kan...sejuk mata memandang :)
jom klik body natur 

22 comments:

  1. alhamdulillah . suka sangat bila tahu dorang tak jadi bercerai :)

    ReplyDelete
  2. @Eyqa Hasnan tu la.... moga jodoh ni berkekalan..

    ReplyDelete
  3. syukur . happy sanagd taw diorang tk jadi cerai . cukup-2 lha berlaku konflik lagi dalam hubungan diorang . semoga Allah merahmati hubungan diorang .

    Papepun , selalu sokong rita dan aidil ^^

    ReplyDelete
  4. moga dikuatkan jodoh mereka..Amin.

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. mg mereka bahagialah kan..

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN betol2.. harap2 ada sinar bahagia lepas ni..

    ReplyDelete
  7. Syukur Alhamdulillah. Semoga mereka kekal bahagia selamanya :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..moga jodoh mereka berkekalan

    ReplyDelete
  9. @Nens Collection lebih2 lagi tudung kan.. terserlah kecantikkannya..

    ReplyDelete
  10. alhmdulillah.. itu namanya jodoh ;) moga mereka terus bahagia ke jannah ...

    ReplyDelete
  11. @fiQ'Ra InsyaAllah sama2 kita doakan :)

    ReplyDelete
  12. syukur sangat...saya rasakan selah-olah pasagan ini mendengar dan membaca segala comment-comment saya di blog... semua yg terjadi di atas kehendakNya.....

    ReplyDelete
  13. Syukur alhamdulillah....semua yg terjadi atas kehendakNya... saya orang yg paling gembira dengan berita ini kerana saya dapat rasakan seolah-olah pasangan ini mendengar dan membaca segala comment2 nasihat saya di blog...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!