Hakimi 1 tahun 5 bulan

by - 11:30:00 AM



Anak soleh zulhakimi zaim ni dah 1 tahun 5 bulan.. 2 dan 3 hari sebelum ni hakimi demam.. demam nak beralih bulan agaknya.. demam sebab nak pandai cakap. bukan la cakap macam kita cakap ini tapi dah boleh lah cakap perkataan-perkataan mudah yang bermakna :) memang mama nampak perubahannya lepas demam.. Alhamdulillah..




sekarang ni sukar berpisah dengan mama..macam biasa kemana mama pergi kat situ la dia mengikut. satu lagi kuat cemburu. tak leh baby lain pegang mama sikit. mula lah dia berangin..tepis tangan budak tu.. anak soleh betul!huuu

bila mama tengok orang lain mengandung..mama teringin nak tambah adik hakimi juga. Tapi... bila renung dalam-dalam perangai anaksoleh ni rasa kesian kat hakimi. dah la manja,sukar berpisah dan suka nak ambil perhatian mama. kalau ada adik mesti dia lagi cemburu..emmm tapi umur mama makin meningkat..rasa rugi tak beranak ramai..huuu~

walau apa pun mama sayang hakimi! sayaaaaaaaaaang sangat2!!









You May Also Like

12 insan comel komen

  1. hakimi dah 2 hn lbh nanti boleh la plan nk bg adek .... skrg ni cam kesian lagi kan ...hihi aku dulu pun cam tu ...

    ReplyDelete
  2. waahhhhh bijak bijak...comel plak tu ;-)

    ReplyDelete
  3. insyaAllah dia dapat adik nanti dia pandai adjustkan diri.

    ReplyDelete
  4. dah buah hati mama memang susah nak berpisah walau kejap..hihi..cepat je dah setahun lebih kan jijah

    ReplyDelete
  5. mungkin bila bg hakimi adik,dia ok plk hehehe.nak adik tu jijah

    ReplyDelete
  6. tengok hakimi ni, mmg ingat kat anak sedara..muka mmg hampir sama..badan, rambut..tp orangnya jauh kat UK sana..tengok hakimi pun jadilah ye.. :)

    ReplyDelete
  7. hakimi comel sangat..geram tengok gelagat awak =)

    ReplyDelete
  8. Comel sangat Hakimi ni tau.. Rasa sekejap je dah setahun 5 bulan..

    ReplyDelete
  9. alololo hensemnya zulhakimi zaim ni :)

    ReplyDelete
  10. geram tengok anak soleh hakimi ni....comel cam mama dia.. :)

    ReplyDelete
  11. Lamanya tak jenguk blog akak, dari akak takde baby lagi, dh besar dh anak soleh tu..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!