Hakimi 1 tahun 5 bulan

11:30:00 AM 12 Comments A+ a-



Anak soleh zulhakimi zaim ni dah 1 tahun 5 bulan.. 2 dan 3 hari sebelum ni hakimi demam.. demam nak beralih bulan agaknya.. demam sebab nak pandai cakap. bukan la cakap macam kita cakap ini tapi dah boleh lah cakap perkataan-perkataan mudah yang bermakna :) memang mama nampak perubahannya lepas demam.. Alhamdulillah..




sekarang ni sukar berpisah dengan mama..macam biasa kemana mama pergi kat situ la dia mengikut. satu lagi kuat cemburu. tak leh baby lain pegang mama sikit. mula lah dia berangin..tepis tangan budak tu.. anak soleh betul!huuu

bila mama tengok orang lain mengandung..mama teringin nak tambah adik hakimi juga. Tapi... bila renung dalam-dalam perangai anaksoleh ni rasa kesian kat hakimi. dah la manja,sukar berpisah dan suka nak ambil perhatian mama. kalau ada adik mesti dia lagi cemburu..emmm tapi umur mama makin meningkat..rasa rugi tak beranak ramai..huuu~

walau apa pun mama sayang hakimi! sayaaaaaaaaaang sangat2!!









All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
2/11/2015 12:36 PM delete

hakimi dah 2 hn lbh nanti boleh la plan nk bg adek .... skrg ni cam kesian lagi kan ...hihi aku dulu pun cam tu ...

Reply
avatar
2/11/2015 2:42 PM delete

waahhhhh bijak bijak...comel plak tu ;-)

Reply
avatar
Salma Tayo
AUTHOR
2/11/2015 4:12 PM delete

insyaAllah dia dapat adik nanti dia pandai adjustkan diri.

Reply
avatar
2/11/2015 5:30 PM delete

dah buah hati mama memang susah nak berpisah walau kejap..hihi..cepat je dah setahun lebih kan jijah

Reply
avatar
2/11/2015 8:01 PM delete

mungkin bila bg hakimi adik,dia ok plk hehehe.nak adik tu jijah

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
2/12/2015 11:46 AM delete

tengok hakimi ni, mmg ingat kat anak sedara..muka mmg hampir sama..badan, rambut..tp orangnya jauh kat UK sana..tengok hakimi pun jadilah ye.. :)

Reply
avatar
Iza Fiza
AUTHOR
2/12/2015 6:20 PM delete

hakimi comel sangat..geram tengok gelagat awak =)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
2/14/2015 11:28 PM delete

Comel sangat Hakimi ni tau.. Rasa sekejap je dah setahun 5 bulan..

Reply
avatar
Syahida
AUTHOR
2/15/2015 8:43 PM delete

alololo hensemnya zulhakimi zaim ni :)

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
2/17/2015 8:30 AM delete

geram tengok anak soleh hakimi ni....comel cam mama dia.. :)

Reply
avatar
CikMai
AUTHOR
2/17/2015 10:48 PM delete

Lamanya tak jenguk blog akak, dari akak takde baby lagi, dh besar dh anak soleh tu..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!