Tabung Syiling Castrol GTX

by - 8:30:00 AM


Ku sangka kan minyak pelincir kereta rupanya tabung syiling. Dapat masa ayah beli minyak pelincir kereta. orang kata kalau dapat hadiah maknanya minyak tu original.. betul ke eh??




bila ada tabung ni memang mood menyimpan duit syiling la.. hari tu dah simpan separuh dapat juga la RM180. rezeki masuk dalam buku Tabung Haji hakimi...Alhamdulillah 

marilah kita menyimpan duit syiling..sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. ye tak?? hehehe~~




You May Also Like

10 insan comel komen

  1. Mmg menarik ....kadang tu kedai spare part x bg kat pembeli...lain la pembeli tahu promsi boleh minta....

    ReplyDelete
  2. cntek tong tabung nih..
    =)

    ReplyDelete
  3. Dh mcm tin minyak betul ni...siap lambang castrol lg..huhu

    ReplyDelete
  4. rare betul tabungnya..fiza n husband pun suka simpan syiling..memang dah beratus baru masuk bank takpun tukar kat kedai runcit

    ReplyDelete
  5. comel nye tabung ni...alhamdulillah rezeki hakimi..ye jijah kadang2 x perasan pun bila masukkan duit dalam tabung..tengok2 dah banyak hehe

    ReplyDelete
  6. tabung minyak.. tak pernah nampak lagi ni.. menariklah JIjah...

    ReplyDelete
  7. yeay.comlnya :)
    pestime tgk

    ReplyDelete
  8. oo minyak pun ada ori atau x ek..

    ReplyDelete
  9. comel pulak tabung ni jijah

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!