Pek Catuan Malam

6:48:00 PM 13 Comments A+ a-


Di sini setiap kali kerja malam pasti dapat bekalan Pek Catuan Malam ni untuk 3 hari syif malam. kalau dulu dulu dapat milo 3in1 4paket. syukur juga dari tak dapat apa2 kan, yelah mana lah nak pergi kalau malam-malam perut lapar.. dapat juga la hilang mengantuk bekerja syif malam. huhuhu



masalahnya daku ni minum la banyak mana kopi atau nescafe...mengantuk tetap mengantuk! kohkohkoh



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
nasa mulia
AUTHOR
2/15/2015 10:10 AM delete

Petua tahan ngantuk, cuba minum kopi utau nescafe itu sebelum rasa ngantuk datang...contoh kerja malam, awal2 tu minum dulu sebelum mulakan kerja, kalau dah ngantuk baru minum mmg tak jalan...akak pernah cuba masa kerja kilang dulu.

Reply
avatar
Syahida
AUTHOR
2/15/2015 8:40 PM delete

bagusnya ada pek catuan malam..dapat juga cicah2 biskut cream cracker dgn nescafe time rehat..semoga dipermudahkan ya sis, waktu2 sis kerja malam tu..amiin

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/15/2015 10:02 PM delete

hahah itu mmg xda ubatnya melainkan pergi lena.. kohkohkoh

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
2/15/2015 10:03 PM delete

ppsstt:jijah, hahaha.. pelik kan.myb kot sjak ada bby girl ni..terbekenan dgn pink.tp kuning oren ttp dihati. next year ke kan..kali ni bg laluan dkt baby konker hihihi

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
2/16/2015 11:17 AM delete

MAU NYE TAK NGANTUK JIJAH! NAME PUN MALAM KAN, DAH SET MIND TIME TIDO, HEEE~ KALO SHIFT MALAM , SAPE JAGA KIMI?

Reply
avatar
2/16/2015 12:21 PM delete

okay gak dapat pek tu jijah..hehe..samalah kita, tetap mengantok jugak..ubatnya tidur je :)

Reply
avatar
2/16/2015 12:43 PM delete

Ehehehe.
Jdlah ad juga..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
2/16/2015 3:28 PM delete

bgs spital ni jg kebajikan nurses

Reply
avatar
2/16/2015 11:50 PM delete

@eMMe jijah serumah gan mak kak..mak yg jaga hakimi

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
2/17/2015 8:35 AM delete

ha ah ada jgk kan yang jenis tak de kesan apa2 kalau minum nescafe atau kopi..kalau emi,minum nescafe jadi tak mengantuk..hehe

Reply
avatar
2/17/2015 1:00 PM delete

masa keje hospital dulu, bla syif mlm sy minum nescafe terlebih dahulu. mkn awl2 seawl 7 ptg. ada kala bw bekal nescafe...tp lps abes syif payah pulak nk zzzz grrrrrrr

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
2/17/2015 1:47 PM delete

oo dapat bekalan ye Jijah..
Ros pun, kalau minum kopi atau nescafe tetap sama je mengantuknya. hihihi..

Reply
avatar
2/17/2015 9:41 PM delete

bestnye jadi nurse ni.Mlm pon dibekalkan mknan kan.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!