Pek Catuan Malam

by - 6:48:00 PM


Di sini setiap kali kerja malam pasti dapat bekalan Pek Catuan Malam ni untuk 3 hari syif malam. kalau dulu dulu dapat milo 3in1 4paket. syukur juga dari tak dapat apa2 kan, yelah mana lah nak pergi kalau malam-malam perut lapar.. dapat juga la hilang mengantuk bekerja syif malam. huhuhu



masalahnya daku ni minum la banyak mana kopi atau nescafe...mengantuk tetap mengantuk! kohkohkoh



You May Also Like

13 insan comel komen

  1. Petua tahan ngantuk, cuba minum kopi utau nescafe itu sebelum rasa ngantuk datang...contoh kerja malam, awal2 tu minum dulu sebelum mulakan kerja, kalau dah ngantuk baru minum mmg tak jalan...akak pernah cuba masa kerja kilang dulu.

    ReplyDelete
  2. bagusnya ada pek catuan malam..dapat juga cicah2 biskut cream cracker dgn nescafe time rehat..semoga dipermudahkan ya sis, waktu2 sis kerja malam tu..amiin

    ReplyDelete
  3. hahah itu mmg xda ubatnya melainkan pergi lena.. kohkohkoh

    ReplyDelete
  4. ppsstt:jijah, hahaha.. pelik kan.myb kot sjak ada bby girl ni..terbekenan dgn pink.tp kuning oren ttp dihati. next year ke kan..kali ni bg laluan dkt baby konker hihihi

    ReplyDelete
  5. MAU NYE TAK NGANTUK JIJAH! NAME PUN MALAM KAN, DAH SET MIND TIME TIDO, HEEE~ KALO SHIFT MALAM , SAPE JAGA KIMI?

    ReplyDelete
  6. okay gak dapat pek tu jijah..hehe..samalah kita, tetap mengantok jugak..ubatnya tidur je :)

    ReplyDelete
  7. bgs spital ni jg kebajikan nurses

    ReplyDelete
  8. @eMMe jijah serumah gan mak kak..mak yg jaga hakimi

    ReplyDelete
  9. ha ah ada jgk kan yang jenis tak de kesan apa2 kalau minum nescafe atau kopi..kalau emi,minum nescafe jadi tak mengantuk..hehe

    ReplyDelete
  10. masa keje hospital dulu, bla syif mlm sy minum nescafe terlebih dahulu. mkn awl2 seawl 7 ptg. ada kala bw bekal nescafe...tp lps abes syif payah pulak nk zzzz grrrrrrr

    ReplyDelete
  11. oo dapat bekalan ye Jijah..
    Ros pun, kalau minum kopi atau nescafe tetap sama je mengantuknya. hihihi..

    ReplyDelete
  12. bestnye jadi nurse ni.Mlm pon dibekalkan mknan kan.

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!