Alhamdulilah.. 7 Ramadhan Sudah

3:30:00 PM 38 Comments A+ a-


Pejam celik dah 7 ramadhan pun. sekejap nya rasa. tak rasa macam berpuasa pon. hehehe maybe cuaca dan suasana puasa tahun ni redup kot. ngehngehngeh


Hari ni jijah syif petang lagi. balik 9 malam.
kalau nak tahu semalam jijah tak sempat nak buka puasa. 
sedar sedar dah jam 8 malam..tu pun hanya minum air teh je..
busy bukan main dengan lapan admission. full house dah wad jijah..
mmm...semua time buka puasa la nak admit. tak kasi can jijah nak buka puasa pun kan..
sabarrrrrr jelah wei. huhuhu


ni semua gara-gara masuk cirit birit, muntah muntah. almaklumlah masing-masing beli juadah berbuka kat bazar je.
belum tentu terjamin kebersihannya ye tak..
so korang jaga jaga lah anak korang.
kalau boleh masak la sendiri di rumah yer.

peaceeeeee :p


autopublish. tuan badan sedang bekerja. harap2 hari ini wad cool je. muahaha :D

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

38 insan comel komen

Write insan comel komen
7/27/2012 3:34 PM delete

Selamat berpuasa untuk hari 7 ye jijah ;)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/27/2012 3:34 PM delete

ooo..jijah keje petang ea :) cian jijah buka puasa pon tak sempat.takpe ea jijah.pengorbanan.slmt berbuka dengan baby tau.hihi :)

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
7/27/2012 3:50 PM delete

sian jijah ye..hari ni jgn lupa berbuka lak ye

Reply
avatar
miss she
AUTHOR
7/27/2012 3:55 PM delete

setakat ni tak pergi bazar pun lagi.. selalu masak kat umah je

Reply
avatar
7/27/2012 3:58 PM delete

tau xpe..dah 2 x alami skit perut..hihi.

Reply
avatar
Nor Suhaiza
AUTHOR
7/27/2012 4:02 PM delete

hu3...slalu cm gtu kan.time kita nk bbuka la bduyun2 admission..time prktikal dulu SN mmg bsing la.smpai pnh skali sister pi call a&e sbb xsbr2 pon nk hntar pt nek atas....

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
7/27/2012 4:13 PM delete

selamat bekerja jijah
takpe, kerja nurse kerja yg mulia, berjasa untuk org2 yang sakit..:)

*selamat berbuka

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
7/27/2012 5:46 PM delete

k.azzah baru sekali pergi bazar..tu pun x kena dgn citarasa.

Reply
avatar
Juliet_iRa~"
AUTHOR
7/27/2012 8:10 PM delete

alooo ciannya jijah!

harap2 hari ni sempat buka puasa k..hehe :)

Reply
avatar
7/27/2012 9:37 PM delete

takpe kak jijah .. pahala tu lebih . kan ? hehe :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:44 PM delete

@laskar pelangi selamat berpuasa esok syg..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:44 PM delete

@ayuthihihi tak aci baby dah buka pose dulu....muahaha :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:45 PM delete

@mama aryan Alhamdulilah harini wad cool.. sempat buka puasa tepat pada masanya..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:45 PM delete

@miss she haaa bagus la macam tu..terjamin kebersihannya..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:45 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI tu la tu..mereka bukan masak betul2 pon..huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:46 PM delete

@Nor Suhaiza memang pon... tak pikir perasaan orang lain pihak kecemasan ni..dia tahu lepas tangan kat wad je..huuuu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:47 PM delete

@LiNda yelah linda...sabar2..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:47 PM delete

@Azzah sekali sekala tak pe kot..tp tu pon kena tgk2 gak..rasa2 tak selesa tu jangan la beli..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:48 PM delete

@Juliet_iRa~" Alhamdulilah hari ni dpt berbuka penuh nikmat! hahaha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/27/2012 10:48 PM delete

@-meeSUPERGIRL- InsyaAllah kutip pahala bulan ramadhan kan..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/28/2012 12:20 AM delete

kak jijah.. yg kes keracunan makanan yg kuar kt tv3 tu ye?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 5:06 AM delete

@aisya ade ke.. yang tu akak tak tgk la kat tv..huhuhu

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
7/28/2012 6:55 AM delete

jiejah lenkali spare lam kocek tu buah kurma tau..kn elok kalo tekak yg ksong tu diberi rasa manis kurma dulu :)

Reply
avatar
7/28/2012 7:03 AM delete

waahh..ciannye xsmpt bukak pose... sabar ye..bse la btugas ^^ be strong !

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/28/2012 7:44 AM delete

ade2.. buletin utama mlm td..

Reply
avatar
7/28/2012 1:34 PM delete

hati2la bila beli makanan di param. pilih gerai yang bersih :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 2:54 PM delete

@shida'R tak sangka pun shida admission banyak sgt..nak2 kes keracunan lagi tu.huuu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 2:55 PM delete

@SoLy SoLicious tu la tu sabar jelah...memang disaster..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 2:55 PM delete

@aisya yer..akak pun ada baca dlm paper sinar harian..dasyat kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 2:56 PM delete

@ღ cik faye ღ masalahnya gerai ni bersih semua tapi tak tahu mane silapnya..

Reply
avatar
7/28/2012 10:59 PM delete

itulah.. sedar tak sedar dah masuk minggu kedua.. keja je masa berlalu.. sala satu tandia hampir kiamat, masa terasa cepat berlau.. SUbhanAllah... :')

Reply
avatar
Cik Rongoks
AUTHOR
7/28/2012 11:37 PM delete

selamat berpuasa, selamat bekerja dan selamat semuanya ^^

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 11:47 PM delete

@Ardini Humaira masyaAllah... cepat sungguh masa berlalu...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 11:52 PM delete

@Cik Rongoks InsyaAllah yunk..semuanya selamat..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!