Alhamdulilah.. 7 Ramadhan Sudah

by - 3:30:00 PM


Pejam celik dah 7 ramadhan pun. sekejap nya rasa. tak rasa macam berpuasa pon. hehehe maybe cuaca dan suasana puasa tahun ni redup kot. ngehngehngeh


Hari ni jijah syif petang lagi. balik 9 malam.
kalau nak tahu semalam jijah tak sempat nak buka puasa. 
sedar sedar dah jam 8 malam..tu pun hanya minum air teh je..
busy bukan main dengan lapan admission. full house dah wad jijah..
mmm...semua time buka puasa la nak admit. tak kasi can jijah nak buka puasa pun kan..
sabarrrrrr jelah wei. huhuhu


ni semua gara-gara masuk cirit birit, muntah muntah. almaklumlah masing-masing beli juadah berbuka kat bazar je.
belum tentu terjamin kebersihannya ye tak..
so korang jaga jaga lah anak korang.
kalau boleh masak la sendiri di rumah yer.

peaceeeeee :p


autopublish. tuan badan sedang bekerja. harap2 hari ini wad cool je. muahaha :D

You May Also Like

38 insan comel komen

  1. Selamat berpuasa untuk hari 7 ye jijah ;)

    ReplyDelete
  2. ooo..jijah keje petang ea :) cian jijah buka puasa pon tak sempat.takpe ea jijah.pengorbanan.slmt berbuka dengan baby tau.hihi :)

    ReplyDelete
  3. sian jijah ye..hari ni jgn lupa berbuka lak ye

    ReplyDelete
  4. setakat ni tak pergi bazar pun lagi.. selalu masak kat umah je

    ReplyDelete
  5. tau xpe..dah 2 x alami skit perut..hihi.

    ReplyDelete
  6. hu3...slalu cm gtu kan.time kita nk bbuka la bduyun2 admission..time prktikal dulu SN mmg bsing la.smpai pnh skali sister pi call a&e sbb xsbr2 pon nk hntar pt nek atas....

    ReplyDelete
  7. selamat bekerja jijah
    takpe, kerja nurse kerja yg mulia, berjasa untuk org2 yang sakit..:)

    *selamat berbuka

    ReplyDelete
  8. k.azzah baru sekali pergi bazar..tu pun x kena dgn citarasa.

    ReplyDelete
  9. alooo ciannya jijah!

    harap2 hari ni sempat buka puasa k..hehe :)

    ReplyDelete
  10. takpe kak jijah .. pahala tu lebih . kan ? hehe :)

    ReplyDelete
  11. @ayuthihihi tak aci baby dah buka pose dulu....muahaha :p

    ReplyDelete
  12. @mama aryan Alhamdulilah harini wad cool.. sempat buka puasa tepat pada masanya..

    ReplyDelete
  13. @miss she haaa bagus la macam tu..terjamin kebersihannya..

    ReplyDelete
  14. @nuyui a.k.a miss YUI tu la tu..mereka bukan masak betul2 pon..huhuhu

    ReplyDelete
  15. @Nor Suhaiza memang pon... tak pikir perasaan orang lain pihak kecemasan ni..dia tahu lepas tangan kat wad je..huuuu

    ReplyDelete
  16. @Azzah sekali sekala tak pe kot..tp tu pon kena tgk2 gak..rasa2 tak selesa tu jangan la beli..

    ReplyDelete
  17. @Juliet_iRa~" Alhamdulilah hari ni dpt berbuka penuh nikmat! hahaha

    ReplyDelete
  18. @-meeSUPERGIRL- InsyaAllah kutip pahala bulan ramadhan kan..

    ReplyDelete
  19. kak jijah.. yg kes keracunan makanan yg kuar kt tv3 tu ye?

    ReplyDelete
  20. @aisya ade ke.. yang tu akak tak tgk la kat tv..huhuhu

    ReplyDelete
  21. jiejah lenkali spare lam kocek tu buah kurma tau..kn elok kalo tekak yg ksong tu diberi rasa manis kurma dulu :)

    ReplyDelete
  22. waahh..ciannye xsmpt bukak pose... sabar ye..bse la btugas ^^ be strong !

    ReplyDelete
  23. ade2.. buletin utama mlm td..

    ReplyDelete
  24. hati2la bila beli makanan di param. pilih gerai yang bersih :-)

    ReplyDelete
  25. @shida'R tak sangka pun shida admission banyak sgt..nak2 kes keracunan lagi tu.huuu

    ReplyDelete
  26. @SoLy SoLicious tu la tu sabar jelah...memang disaster..

    ReplyDelete
  27. @aisya yer..akak pun ada baca dlm paper sinar harian..dasyat kan..

    ReplyDelete
  28. @ღ cik faye ღ masalahnya gerai ni bersih semua tapi tak tahu mane silapnya..

    ReplyDelete
  29. itulah.. sedar tak sedar dah masuk minggu kedua.. keja je masa berlalu.. sala satu tandia hampir kiamat, masa terasa cepat berlau.. SUbhanAllah... :')

    ReplyDelete
  30. selamat berpuasa, selamat bekerja dan selamat semuanya ^^

    ReplyDelete
  31. @Ardini Humaira masyaAllah... cepat sungguh masa berlalu...

    ReplyDelete
  32. @Cik Rongoks InsyaAllah yunk..semuanya selamat..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!