Ramadhan Kali Ini

by - 3:00:00 PM


Salam jumaat yang mulia :)


Photo: ANDA dah BERSEDIA MENGHADAPINYA...???


Ku mengharapkan Ramadhan kali ini penuh makna. agar dapat ku lalui dengan sempurna. InsyaAllah..
Esok bermulalah umat Islam menjalankan ibadah puasa.
Alhamdulilah sempat lagi kita menyambut puasa lagi tahun ni bukan. Syukur :)

Tahun ni tahun pertama berpuasa sebagai isteri even suami jauh di sisi.. sob sob.
setiap tahun bersahur dan berbuka dengan makayah. Alhamdulilah..
itu lebih baik bukan. bila lagi nak duduk bawah ketiak mak. muahaha :p

baiklah. marilah kita berpuasa dengan ikhlas. Doa agar dapat kekalkan amalan baik sepanjang hayat ni.
Selamat meraikan ramadhan. wasalam..




You May Also Like

41 insan comel komen

  1. slmt brpuasa kak :)

    tak sbr nk puasa esok..!

    ReplyDelete
  2. jangan sedih2, kejutkan cik abang tiap kali sahur ya :-)

    ReplyDelete
  3. eh?bkn msih dgn en husband kat sabah ke Jijah?awal ye blik..kan cuti sminggu kan?slmt menjalani ibadah puasa dear!jom charge bateri smua :)

    ReplyDelete
  4. tak pe tak dpt berpuasa ngan sang suami beraya insyaallah bersama ......besh nye berpuasa ngan mak ayah..kite jauh

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa jijah...xpe,kita senasib tapi jijah lagi best coz dapat berpuasa dgn family,saya plak jauh dari family:(...harap2 ramadhan kali ni mengajar kita jadi makin kuat n tabah,chaiyokk dear!;)

    ReplyDelete
  6. salam ramadhan buah jijah ngn husband..;)

    ReplyDelete
  7. selamat berpuasa kak jijah ;)

    ReplyDelete
  8. Selamat Menyambut Bulan Ramadan & Selamat Berpuase...

    ReplyDelete
  9. salam ramadhan al-mubarak
    selamat berpuasa dan beribadah di bulan yang mulia ini... semoga segala amalan kita diberkati Allah, amin

    :)

    ReplyDelete
  10. selamat mnyambut ramadhan jijah..:)

    ReplyDelete
  11. salam ramadhan jijah :)

    semoga tahun ni lebih baik kan..mudah2an..hehe

    ReplyDelete
  12. insyaAllah, ramadhan kali ni lebih bermakna.. tak sabar pulak kak nk berpuasa.. =)

    ReplyDelete
  13. @ღ cik faye ღ iyer.. first day puasa dah kejut dah..hehe

    ReplyDelete
  14. @ayut sabtu-jumaat je ayut..dah balik pon.. xsempat berpuasa sama2 dia..huhuhu

    ReplyDelete
  15. @eimaharap2 beraya bersama suami :)

    ReplyDelete
  16. @nasha chaiyok dear! Alhamdulilah masih dapat berpuasa dengan makayah :)

    ReplyDelete
  17. @pena rozie selamat berpuasa sis.. selamat menjalani ibadah tarawih..

    ReplyDelete
  18. @Ardini Humaira Amin InsyaAllah..Berdoa agar dapat kekalkan amalan baik sepanjang hayat ni.
    Selamat meraikan ramadhan. Selamat bertarawih :)

    ReplyDelete
  19. @LiNda selamat meraikan ramadhan juga linda :)

    ReplyDelete
  20. @Juliet_iRa~" InsyaAllah moga tahun ni lebih baik dari tahun2 lepas.. selamat berpuasa ira!

    ReplyDelete
  21. @aisya dah first day puasa ni..cepat bangun sahur! hehe

    ReplyDelete
  22. selamat berpuasa akak :)

    ReplyDelete
  23. Selamat berpuasa juga kak . :)

    ReplyDelete
  24. @huda selamat berpuasa juga yunk :)

    ReplyDelete
  25. @hudahassan ^^ tq dik..selamat berpuasa jugak yer..

    ReplyDelete
  26. selamat berpuasa Jijah.. semoga ramadhan ini memberi titik tolak kepada setiap perubahan..

    ReplyDelete
  27. @KizMySeLf perubahan yg lebih baik.. InsyaAllah.. selamat berpuasa juga bro :)

    ReplyDelete
  28. jiejah selamat berpuasa ;)

    ReplyDelete
  29. @shida'R shida... selamat berpuasa juga :) moga amalan baik kita di terimaa oleh Allah :)

    ReplyDelete
  30. salam ramadhan & selamat berpuasa jijah ^^

    ReplyDelete
  31. @caliph shuriken tq caliph..sama2 kita berpuasa yer :D

    ReplyDelete
  32. selamat berpuasa jugak utk jijah :-)

    ReplyDelete
  33. @IntaNBerliaN terima kasih...selamat berpuasa juga kak :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!