Tuesday, July 31, 2012

Hari Raya Promotions Volkswagen 2012




Minggu ni ramai update dapat BE dari nuffnang kan.. 
dua hari lepas jijah baru dapat >BE Maxis Olympic<
Alhamdulilah ^___^

hari ni ada rezeki dari encik nuffnang lagi dia kasi pula BE VW Hari Raya 2012




oh ya >kak intan< n >kak myra jay< pon dapat BE ni..
rezeki kita kan kakak2 ku..:)


terima kasih penaja Volkswagen sempena Hari Raya. terima kasih encik nuffnang :)
marilah pulang berhari raya dengan menaiki Volkswagen. broommm :p



32 comments:

  1. nmpknya yui lom rezeki nk dpt be..

    ReplyDelete
  2. hahaha..mmg berderet dlm dashboard ayut arini.murah rezeki kwn2 ayut.ayut je terkedek2 lg.hihihi.jom nek volkswagen.amek ayut jijah.kita g beraya jom :p

    ReplyDelete
  3. untunglaaa..rezeki..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah jijah.

    kita pon ada dapat BE yg raya tu gak.hihi~

    ReplyDelete
  5. @nuyui a.k.a miss YUI InsyaAllah pasti ada rezeki nuff pasni yer :) jijah pon tak sangka dapat..

    ReplyDelete
  6. @ayuthehe ayut.. dah hantar tiket semua? ayut masih baru.. kalau hantar tiket nuff tahu kewujudan blog ayut.. jom2 naik volkswagen..canggih wa cakap luu..

    ReplyDelete
  7. @LiNdaAlhamdulilah yunk..rezeki raya..dia tahu raya nanti banyak duit jijah keluar..huhuhu

    ReplyDelete
  8. @laskar pelangi heeeeeeeee tahniah laling! rezeki2..

    ReplyDelete
  9. @hazanis syukur syg :) rezeki akak kot..

    ReplyDelete
  10. Cikntikah x cek lg nuff. Hrp2 dpt gak be. Hehee

    ReplyDelete
  11. wahhh...ramai dpt BE,eca xdpt lagi.xde rezeki kt situ.

    ReplyDelete
  12. @Eca Dwinky Asha InsyaAllah ada rezeki lepas ni eca yer..sabar tau!

    ReplyDelete
  13. hehe..sy pun dpt BE ni:) marilah kita klik2..hehe

    ReplyDelete
  14. x pernah dpt BE langsung,...nyampah betoi

    ReplyDelete
  15. rezeki kita.. hihii alhamdulillah.. :-)

    kalau lah akak ni kaya, nak jugak beli VW tu tp tu la.. mampu tgk je.. hihi

    ReplyDelete
  16. wahhh meriah deme dapat BE sokmo ^_^

    ReplyDelete
  17. sis pun belom ada rezeki..

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah, rezeki kak jijah.. tahniah.. hehe..

    p/s: kak jijah, htr tiket kt nuffnang ambik mase brape lama ye? dulu penah htr tp xingat pulak brape lama baru dpt reply..

    ReplyDelete
  19. @Pecinta pink^^ hehe okay yayunk..kita klik2 yer :)

    ReplyDelete
  20. @khairul alolo sabar2.. pasti ada nanti.. yg penting minatkan dlm berblog..hehe

    ReplyDelete
  21. @IntaNBerliaN hehe dapat iklannya pon sudah la kan..

    ReplyDelete
  22. @-meeSUPERGIRL- huhuhu lambat laun pasti dapat punya mee..

    ReplyDelete
  23. @shida'R rezeki di bulan ramadhan.. kena banyak bersyukur!

    ReplyDelete
  24. @Azzah InsyaAllah nanti ada rezeki tu :)

    ReplyDelete
  25. @aisya tak sampai seminggu dia reply..pas akak hantar minggu depannya dapat BE..sekali dapat 3 ketul..hehe

    ReplyDelete
  26. alamak musim menuai BE dah semakin berakhir kat blog odahone...cuma tnggal sebijik jek yg masih aktif menari2 yg lain dah tido...hoho..anyway, hope ramadhan ni menjadikan rezeki kita semakin melimpah ruah..amin

    ReplyDelete
  27. htr 3 hari lepas kot.. mcm ade problem dgn account nuffnang tu.. huhu..

    ReplyDelete
  28. @aisya oh yeker..mybe lah..nuff pon xmacam dulu lagi.. skrg pilih2 blog pula..hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!