Wednesday, July 25, 2012

Pasar Malam Kampung Air Kota Kinabalu


Kalau nak cari mutiara,brooch,keychain better beli kat Pasar Malam Kampung Air ni dulu sebab sini lebih murah berbanding dengan Pasar Philipin. Lagipon dia buka setiap malam. 



memang banyak brooch yang terdiri dari mutiara asli, kristal di jual di sini. memang rambang mata wa cakap lu...



nasib mymy dan adiknya anis pandai tawar menawar makanya banyak la brooch yang daku rembat dengan harga murah. muahaha :p 


mymy comey kan :)

sebelum balik sempat makan nasi goreng lalap dekat-dekat sini.. oh ya tak sempat amik gambar nasi goreng lalap. hahaha sory :p



sesiapa yang berada di KK pada waktu malam boleh la singgah sini..ngeee~~



kalau jijah jual mutiara brooch ada orang nak beli tak? hahaha



53 comments:

  1. yg ni mmg tk p..wah..jeles dpt murah!

    ReplyDelete
  2. kat sini cuak sikit kak jijah kalau permpuan jer..sebab sini bahaya malam2...huhu..tapi memang murah dari filipin..tapi miza tak gi sebab kitorang berdua pempuan..so mlm2 takut nak kuar..huhu...

    jom singgah fbpage miza

    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.418836148168710.112660.192175710834756&type=1

    ReplyDelete
  3. kak jijah... bestnye... jeles2.. hehe.. mesti shopping sakan ni kan? hehe

    ReplyDelete
  4. adoiiii, geramnya tgk brooch tu.. cantik2.. try la jual jijah.. mana tau ramai yg berminat.. kalau ada yg berkenan, akk pun nak beli gak.. hihihihi

    ReplyDelete
  5. serius kat sana memang rambang mata! masa asben dni ke sabah ritu dia belikan brooch dan set rantai. hehe.. suka :D

    ReplyDelete
  6. @nuyui a.k.a miss YUI haha rambang mata yui...tak tahu nak pilih..huhuhu

    ReplyDelete
  7. @elqays jannah yelah.. malam2 kan risau pulak.. tp malam la yg meriah..hehe

    ReplyDelete
  8. @aisya shopping sakan sampai pokai dik...huhuhu

    ReplyDelete
  9. @Zana Adieyza hahaha jijah tak pandai jual la kak.. pemalu jijah ni...

    ReplyDelete
  10. kak long ika dulu pon mase mengajar kt sabah selalu bawak balik kerongsang. hihihi

    ReplyDelete
  11. x penah sampai KK sob sob

    ReplyDelete
  12. wah..tu dy..gmbr no1 tserlah khusyuk memilih.hahaha.ala..bru nk tau nasi goreng lalap tu apakah dy.adehh..mcm ada gaya kena explore ke Sabah je ni :p
    cer try bisnes.mane tau ada rezeki ye:)

    ReplyDelete
  13. bestlaa dpt jejakkan hati ke sana.

    jom tengok high heel/wedges dan banyak lagi. murah-murah. grab before out of stock.
    http://www.amalinaathman.my/2012/07/wedges-high-heel-banyak-lagi-murah-murah.html

    ReplyDelete
  14. canrtiknya brooch mutiara tu..

    ReplyDelete
  15. jual la, mesti laku. linda pon nk beli..hihi. de diskaun tak..hehehe

    ReplyDelete
  16. kt sini mmg murah..tpi black area sikit malam2.....hehehe..
    eca pena lak makan kfc kt kfc kg air ne dgn kawan2x.menakutkan...byk BAPOK.btw,suami kazen eca nyewa bilik kt sini,pena la g beli gelang + brooch kt bilik sblh..mmg murah gila

    ReplyDelete
  17. @Ardini Humaira hehe betul2.. mmg rambang mata..

    ReplyDelete
  18. @Cik Rongoks hihihi best kan dpt keronsang..

    ReplyDelete
  19. @Phatpasti akan sampai juga nanti yer phat..

    ReplyDelete
  20. @Bazilah (^0^) hehe meh la amik satu kat rumah ni..hahaha

    ReplyDelete
  21. @Puan Ira hish.. jijh tak pandai menjual la...huhuhu

    ReplyDelete
  22. @ayutmemang nak suruh ayut n hafizal g sabah pon.. hahaha :p

    ReplyDelete
  23. @nur amalina athman hish..macam tahu je hari ni gaji..adoi..

    ReplyDelete
  24. @LiNda diskaun? boleh bah kalau kau..haha

    ReplyDelete
  25. @Eca Dwinky Asha haah eca banyak bapokk! laki jijah suke je tengok..huuhu

    ReplyDelete
  26. Zizah..bestnye... dpt beli brooch cantik2 n murah2 kat KK... leh la bwk blk jual kat KL kan...

    ReplyDelete
  27. bergayalah jijah di hari raya ni.. cantik2 plak tu :-)

    ReplyDelete
  28. wah kemain .. tu baru tunjuk brooch yg dibeli . yg tak upload tu cmane pulak kak jijah ? mesti ade lg kan ? hehe

    ReplyDelete
  29. @PinkUmmi memang pon kak..cantik..kat semenanjung jijah tgk mahal..

    ReplyDelete
  30. @eMMejijah malu nak berniaga lah sis..hehe

    ReplyDelete
  31. @IntaNBerliaN itu yang penting tu..bergaya di hari raya..hahaa

    ReplyDelete
  32. @-SUPERGIRL- mesti la lagi cantik2 yunk..banyak pilihan..

    ReplyDelete
  33. dulu kwn klas sy ckp mmg cntik2 diorg jual ^^

    ReplyDelete
  34. bestnye..geram lak tgk brooch tu..mst bentuk butterfly byk kn..nk 1..hihi

    ReplyDelete
  35. @caliph shuriken tu la tu..memang cantik! rambang mata..

    ReplyDelete
  36. @hatiku berwarna warni haah banyak...bentuk buterfly tu unik...hehe

    ReplyDelete
  37. nak brooch 1...nak pakai waktu raya...hehehe

    ReplyDelete
  38. @imantizz_truper hehe meh2 akak nak jual brooch ni..hehe

    ReplyDelete
  39. syoknyaa..mymy tu mmg org sabah ea?hehe :)

    ppuan mmg suka beli brooch ye tak?hehe

    ReplyDelete
  40. @Juliet_iRa~" haah..mymy tu memang orang KK sabah.. blogger juga tu..hee

    ReplyDelete
  41. hik3...rambang mata kan pi kg air ni..org slalu gak pi sni.bkn nk beli apa pon..sje jln2 je.tp dh tpndang tu msti beli jgk la 1-2 barang..hik3...

    ReplyDelete
  42. @Nor Suhaiza hehe betul2.. dari asal taknak beli tapi last2 beli jugak. hahaha

    ReplyDelete
  43. Slm. kak nk tanya pasar malam kampung air area mna yer? Dekat ngan pasa Filipino ker?

    ReplyDelete
  44. sis kt ma yer area pasar mlm kg air ni?

    ReplyDelete
  45. @Syarifah Mastura ni dekat area kampung air syg.. jauh sikit dari pasar filipin..tapi malam je dia buka...

    ReplyDelete
  46. tima kasih kak. awal bln 5 ni nak g sana......apa lgi tmpat menarik kt sana.?

    ReplyDelete
  47. @Syarifah Mastura kundasang gunung KK, kolam air panas poring, mcm2 lagi lahh

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com