Pasar Malam Kampung Air Kota Kinabalu | ♥Cik Azizah♥

Wednesday, July 25, 2012

Pasar Malam Kampung Air Kota Kinabalu


Kalau nak cari mutiara,brooch,keychain better beli kat Pasar Malam Kampung Air ni dulu sebab sini lebih murah berbanding dengan Pasar Philipin. Lagipon dia buka setiap malam. 



memang banyak brooch yang terdiri dari mutiara asli, kristal di jual di sini. memang rambang mata wa cakap lu...



nasib mymy dan adiknya anis pandai tawar menawar makanya banyak la brooch yang daku rembat dengan harga murah. muahaha :p 


mymy comey kan :)

sebelum balik sempat makan nasi goreng lalap dekat-dekat sini.. oh ya tak sempat amik gambar nasi goreng lalap. hahaha sory :p



sesiapa yang berada di KK pada waktu malam boleh la singgah sini..ngeee~~



kalau jijah jual mutiara brooch ada orang nak beli tak? hahaha



53 doakan kimi jadi anak soleh :):

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg ni mmg tk p..wah..jeles dpt murah!

elqays jannah said...

kat sini cuak sikit kak jijah kalau permpuan jer..sebab sini bahaya malam2...huhu..tapi memang murah dari filipin..tapi miza tak gi sebab kitorang berdua pempuan..so mlm2 takut nak kuar..huhu...

jom singgah fbpage miza

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.418836148168710.112660.192175710834756&type=1

aisya said...

kak jijah... bestnye... jeles2.. hehe.. mesti shopping sakan ni kan? hehe

Zana Adieyza said...

adoiiii, geramnya tgk brooch tu.. cantik2.. try la jual jijah.. mana tau ramai yg berminat.. kalau ada yg berkenan, akk pun nak beli gak.. hihihihi

Ardini Humaira said...

serius kat sana memang rambang mata! masa asben dni ke sabah ritu dia belikan brooch dan set rantai. hehe.. suka :D

azizah :) said...

@nuyui a.k.a miss YUI haha rambang mata yui...tak tahu nak pilih..huhuhu

azizah :) said...

@elqays jannah yelah.. malam2 kan risau pulak.. tp malam la yg meriah..hehe

azizah :) said...

@aisya shopping sakan sampai pokai dik...huhuhu

azizah :) said...

@Zana Adieyza hahaha jijah tak pandai jual la kak.. pemalu jijah ni...

Cik Rongoks said...

kak long ika dulu pon mase mengajar kt sabah selalu bawak balik kerongsang. hihihi

Phat said...

x penah sampai KK sob sob

Bazilah (^0^) said...

nak brooch satu! hehehe

Puan Ira said...

meh la wat jual2 plk

ayut said...

wah..tu dy..gmbr no1 tserlah khusyuk memilih.hahaha.ala..bru nk tau nasi goreng lalap tu apakah dy.adehh..mcm ada gaya kena explore ke Sabah je ni :p
cer try bisnes.mane tau ada rezeki ye:)

nur amalina athman said...

bestlaa dpt jejakkan hati ke sana.

jom tengok high heel/wedges dan banyak lagi. murah-murah. grab before out of stock.
http://www.amalinaathman.my/2012/07/wedges-high-heel-banyak-lagi-murah-murah.html

Azzah said...

canrtiknya brooch mutiara tu..

miss she said...

bestnye...

LiNda said...

jual la, mesti laku. linda pon nk beli..hihi. de diskaun tak..hehehe

Eca Dwinky Asha said...

kt sini mmg murah..tpi black area sikit malam2.....hehehe..
eca pena lak makan kfc kt kfc kg air ne dgn kawan2x.menakutkan...byk BAPOK.btw,suami kazen eca nyewa bilik kt sini,pena la g beli gelang + brooch kt bilik sblh..mmg murah gila

azizah :) said...

@Ardini Humaira hehe betul2.. mmg rambang mata..

azizah :) said...

@Cik Rongoks hihihi best kan dpt keronsang..

azizah :) said...

@Phatpasti akan sampai juga nanti yer phat..

azizah :) said...

@Bazilah (^0^) hehe meh la amik satu kat rumah ni..hahaha

azizah :) said...

@Puan Ira hish.. jijh tak pandai menjual la...huhuhu

azizah :) said...

@ayutmemang nak suruh ayut n hafizal g sabah pon.. hahaha :p

azizah :) said...

@nur amalina athman hish..macam tahu je hari ni gaji..adoi..

azizah :) said...

@Azzah serius cantik!

azizah :) said...

@miss she hehe nanti pegi la yer..

azizah :) said...

@LiNda diskaun? boleh bah kalau kau..haha

azizah :) said...

@Eca Dwinky Asha haah eca banyak bapokk! laki jijah suke je tengok..huuhu

PinkUmmi said...

cantik kerongsang2 dia

eMMe said...

Zizah..bestnye... dpt beli brooch cantik2 n murah2 kat KK... leh la bwk blk jual kat KL kan...

IntaNBerliaN said...

bergayalah jijah di hari raya ni.. cantik2 plak tu :-)

-SUPERGIRL- said...

wah kemain .. tu baru tunjuk brooch yg dibeli . yg tak upload tu cmane pulak kak jijah ? mesti ade lg kan ? hehe

azizah :) said...

@PinkUmmi memang pon kak..cantik..kat semenanjung jijah tgk mahal..

azizah :) said...

@eMMejijah malu nak berniaga lah sis..hehe

azizah :) said...

@IntaNBerliaN itu yang penting tu..bergaya di hari raya..hahaa

azizah :) said...

@-SUPERGIRL- mesti la lagi cantik2 yunk..banyak pilihan..

caliph shuriken said...

dulu kwn klas sy ckp mmg cntik2 diorg jual ^^

hatiku berwarna warni said...

bestnye..geram lak tgk brooch tu..mst bentuk butterfly byk kn..nk 1..hihi

azizah :) said...

@caliph shuriken tu la tu..memang cantik! rambang mata..

azizah :) said...

@hatiku berwarna warni haah banyak...bentuk buterfly tu unik...hehe

imantizz_truper said...

nak brooch 1...nak pakai waktu raya...hehehe

azizah :) said...

@imantizz_truper hehe meh2 akak nak jual brooch ni..hehe

Juliet_iRa~" said...

syoknyaa..mymy tu mmg org sabah ea?hehe :)

ppuan mmg suka beli brooch ye tak?hehe

azizah :) said...

@Juliet_iRa~" haah..mymy tu memang orang KK sabah.. blogger juga tu..hee

Nor Suhaiza said...

hik3...rambang mata kan pi kg air ni..org slalu gak pi sni.bkn nk beli apa pon..sje jln2 je.tp dh tpndang tu msti beli jgk la 1-2 barang..hik3...

azizah :) said...

@Nor Suhaiza hehe betul2.. dari asal taknak beli tapi last2 beli jugak. hahaha

Syarifah Mastura said...

Slm. kak nk tanya pasar malam kampung air area mna yer? Dekat ngan pasa Filipino ker?

Syarifah Mastura said...

sis kt ma yer area pasar mlm kg air ni?

azizah :) said...

@Syarifah Mastura ni dekat area kampung air syg.. jauh sikit dari pasar filipin..tapi malam je dia buka...

Syarifah Mastura said...

tima kasih kak. awal bln 5 ni nak g sana......apa lgi tmpat menarik kt sana.?

azizah :) said...

@Syarifah Mastura kundasang gunung KK, kolam air panas poring, mcm2 lagi lahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © 2011-2013 Reserved to Cik Jijah's Blog's
Design by Azhafizah.Com