Sunday, July 8, 2012

Segmen : Aku & Dia




Dah lama tak join segmen. 
tapi kali berbesar hati nak join segmen apit apabila di tag oleh si gadis biru :)
tQ shidaa.. 
klik banner untuk join yer ^____^


okeh. syarat 1,2,5,6,7 dah di patuhi :P


soalannya... jeng jeng jeng...

Soalan : Berikan 3 sikap pasangan anda yang paling anda suka?

sejujurnya jijah tertarik dengan suami jijah pada cinta pandang pertama masa tingkatan satu kerana sikap dia yang pendiam dan pemalu
seorang yang penyayang.sesuai dengan nama dia SYAFIQ. di sebabkan dia anak sulung dia juga seorang yang bertanggungjawab. kasih pada adik2 nya.
sangat jujur dan setia! tu sebab boleh bertahan dalam bercinta selama 10 tahun!! Alhamdulilah :))

apit kalau boleh jijah nak doodle warna hijau+putih. tak kira nak jugak!:p 
sebab suami jijah suka warna hijau :) 
untuk nama doodle lelaki SYAFIQ dan doodle perempuan AZIZAH. dah kahwin la ni :p


untuk segmen ni jijah nak tag
:
:
v

19 comments:

  1. wee witt hehehe ^_^
    kasihmu tetap utuh syg hehee ;)

    ReplyDelete
  2. ee..sweetnya jijah dan somi..:)

    ReplyDelete
  3. oo segmen ni macam best je.. doodle kita dgn apsangan ek.. :-)

    ReplyDelete
  4. wah2..sweet.. nama syafiq memang penyayang =)hihi.

    ReplyDelete
  5. sweet!! hehe..

    kak jijah, bg la tips cintan-cintun ckit.. boleh bertahan lama mcm tu.. (InsyaAllah, sampai akhir hayat).. hehe

    ReplyDelete
  6. @shida'R cehh! perli jijah eh.. hahaha :p

    ReplyDelete
  7. @Azzah hahaha baru kawen... sweet kot..

    ReplyDelete
  8. @anaztasias nora aira sempat tak sis nak join? semalam 12mn due date nya..

    ReplyDelete
  9. @IntaNBerliaN yup kak.. doodle sepasang.. sweet giler :)

    ReplyDelete
  10. @nuyui a.k.a miss YUI hehe almaklumlah bf dia tu pon nama syafiq..ngehngehngeh

    ReplyDelete
  11. @aisya InsyaAllah amin ya rob! tips?? ha jujur,setia,saling percaya dan memahami.. tu cukup :)

    ReplyDelete
  12. kak jijah..
    thanks sebab tag.. hehe
    baru nak buat ni hah.. hihi
    10 tahun.. lama tu.. :)
    tahniah kak..

    ReplyDelete
  13. alaaaa kak.. tk sempat nak join laa.. huhu daa limit quota plak.. huhu

    ReplyDelete
  14. @MyMyalaa dian.. dah due date la yunk!

    ReplyDelete
  15. pendiam dan pemalu ni mesti selalu jijah buli dia kan..hehe..sweet je tengok jijah dan husband..btw,doodle apit comel.>.<

    ReplyDelete
  16. @Azhafizah Md Nor dulu jijah buli..skrg dia buli jijah.. hahahaha mmg apit buat cumel pon..

    ReplyDelete
  17. piewwiittttt.

    http://2.bp.blogspot.com/-YMJljQ3q-W0/T_509pGpayI/AAAAAAAAJ1Y/K5h7-IiNE_8/s1600/SYAFIQ+.png

    ReplyDelete
  18. @Hafizzi Aziz weewwwwwwwiiit..comey giler beb! tq so much apit!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!