Segmen : Aku & Dia

8:00:00 PM 19 Comments A+ a-




Dah lama tak join segmen. 
tapi kali berbesar hati nak join segmen apit apabila di tag oleh si gadis biru :)
tQ shidaa.. 
klik banner untuk join yer ^____^


okeh. syarat 1,2,5,6,7 dah di patuhi :P


soalannya... jeng jeng jeng...

Soalan : Berikan 3 sikap pasangan anda yang paling anda suka?

sejujurnya jijah tertarik dengan suami jijah pada cinta pandang pertama masa tingkatan satu kerana sikap dia yang pendiam dan pemalu
seorang yang penyayang.sesuai dengan nama dia SYAFIQ. di sebabkan dia anak sulung dia juga seorang yang bertanggungjawab. kasih pada adik2 nya.
sangat jujur dan setia! tu sebab boleh bertahan dalam bercinta selama 10 tahun!! Alhamdulilah :))

apit kalau boleh jijah nak doodle warna hijau+putih. tak kira nak jugak!:p 
sebab suami jijah suka warna hijau :) 
untuk nama doodle lelaki SYAFIQ dan doodle perempuan AZIZAH. dah kahwin la ni :p


untuk segmen ni jijah nak tag
:
:
v

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

19 insan comel komen

Write insan comel komen
shida'R
AUTHOR
7/08/2012 6:56 PM delete

wee witt hehehe ^_^
kasihmu tetap utuh syg hehee ;)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
7/08/2012 7:07 PM delete

ee..sweetnya jijah dan somi..:)

Reply
avatar
7/08/2012 11:14 PM delete

nak masuk la juga boleh ke hehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/09/2012 8:38 AM delete

oo segmen ni macam best je.. doodle kita dgn apsangan ek.. :-)

Reply
avatar
7/09/2012 9:22 AM delete

wah2..sweet.. nama syafiq memang penyayang =)hihi.

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/09/2012 12:11 PM delete

sweet!! hehe..

kak jijah, bg la tips cintan-cintun ckit.. boleh bertahan lama mcm tu.. (InsyaAllah, sampai akhir hayat).. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2012 5:15 PM delete

@shida'R cehh! perli jijah eh.. hahaha :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2012 5:15 PM delete

@Azzah hahaha baru kawen... sweet kot..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2012 5:16 PM delete

@anaztasias nora aira sempat tak sis nak join? semalam 12mn due date nya..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2012 5:17 PM delete

@IntaNBerliaN yup kak.. doodle sepasang.. sweet giler :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2012 5:17 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI hehe almaklumlah bf dia tu pon nama syafiq..ngehngehngeh

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2012 5:18 PM delete

@aisya InsyaAllah amin ya rob! tips?? ha jujur,setia,saling percaya dan memahami.. tu cukup :)

Reply
avatar
MyMy
AUTHOR
7/10/2012 7:57 PM delete

kak jijah..
thanks sebab tag.. hehe
baru nak buat ni hah.. hihi
10 tahun.. lama tu.. :)
tahniah kak..

Reply
avatar
MyMy
AUTHOR
7/10/2012 8:01 PM delete

alaaaa kak.. tk sempat nak join laa.. huhu daa limit quota plak.. huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/10/2012 8:12 PM delete

@MyMyalaa dian.. dah due date la yunk!

Reply
avatar
7/10/2012 9:36 PM delete

pendiam dan pemalu ni mesti selalu jijah buli dia kan..hehe..sweet je tengok jijah dan husband..btw,doodle apit comel.>.<

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/10/2012 10:04 PM delete

@Azhafizah Md Nor dulu jijah buli..skrg dia buli jijah.. hahahaha mmg apit buat cumel pon..

Reply
avatar
Hafizzi Aziz
AUTHOR
7/12/2012 2:56 PM delete

piewwiittttt.

http://2.bp.blogspot.com/-YMJljQ3q-W0/T_509pGpayI/AAAAAAAAJ1Y/K5h7-IiNE_8/s1600/SYAFIQ+.png

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/12/2012 3:24 PM delete

@Hafizzi Aziz weewwwwwwwiiit..comey giler beb! tq so much apit!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!