Sudah Hantar Borang Transfer!

3:00:00 PM 37 Comments A+ a-


Punya lama berfikir,berbincang akhirnya kata sepakat telah di setujui. sekembalinya jijah dari Sabah tempoh hari jijah tak teragak-agak nak hantar borang transfer.




Tiga tempat jijah isi untuk destinasi bertukar. mm kalau tak dapat klinik kesihatan, hospital pon jadi lah. lagipun dua tahun jijah kerja di hospital. ingat nak masuk klinik sebab ofis hour. harap-harap dapat lah.

Hari ini suami belayar lagi..tapi kali ni ke Johor.. jauh tu nak sampai dengan takde line kat lautan tu..moga2 cepat lah proses pertukaran jijah ikut suami ni..tak sanggup nak berjauhan seberang laut..huhuhu sadis :(


Amin ya rob!

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

37 insan comel komen

Write insan comel komen
7/30/2012 8:43 AM delete

moga dipermudahkan..amiinn.

Reply
avatar
7/30/2012 8:44 AM delete

amin... semoga permohonan jijah diluluskan :)

Reply
avatar
Cik Puan Rara
AUTHOR
7/30/2012 8:56 AM delete

Amin.moga jijah dpt bertukar.

Reply
avatar
7/30/2012 8:58 AM delete

klu masuk klinik nnti skill2 ble lupa.mcm mama...da bertahun duk klinik,skli masuk hsptl,,,mcm freshier lak.hehehe

Reply
avatar
7/30/2012 8:58 AM delete

klu masuk klinik nnti skill2 ble lupa.mcm mama...da bertahun duk klinik,skli masuk hsptl,,,mcm freshier lak.hehehe

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
7/30/2012 9:38 AM delete

Amin...dila doakan proses pertukaran jijah berjalan lancar seperti yang jijah harapkan...semoga cepat2 jijah akan dapat stay dengan hubby...
amin
wah...bestnye dpt duduk sabah pasni

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
7/30/2012 9:48 AM delete

Linda doakan jijah dapat transfer.Tak sabar nak duduk dengan husband ye..:)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
7/30/2012 10:44 AM delete

mudahan berjaya ....
sbb aku sedih tgk ko sedih sbb cinta ngan kawen jarak jauh ni ... perlukan pengorbanan yg besar ....

Reply
avatar
7/30/2012 10:45 AM delete

amin...semoga impian jijah dimakbulkan. doa byk2, nnt blh saya dtg melawat :-)

Reply
avatar
7/30/2012 12:11 PM delete

mudah2an la yea cik jijah... InsyaAllah...

Reply
avatar
Bazilah (^0^)
AUTHOR
7/30/2012 12:44 PM delete

amin. moga dipermudahkan urusan pertukaran jijah :)

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/30/2012 12:51 PM delete

moga dipermudahkan urusan jijah ye :) chaiyok2x!!hihihi

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
7/30/2012 1:08 PM delete

insyaAllah moga dipermudahkan segala urusan

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2012 1:23 PM delete

tq semua.. semoga Allah perkenankan doa kalian semua.. Amin Amin..

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
7/30/2012 1:25 PM delete

amin semoga dipermudahkan...

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
7/30/2012 2:08 PM delete

Semoga dipermudahkan :D

Reply
avatar
Jaa
AUTHOR
7/30/2012 2:24 PM delete

moga dipermudahkan segalanya..amin.

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
7/30/2012 3:43 PM delete

amin..mudah2an dipermudahkan yer ;))

Reply
avatar
Nor Suhaiza
AUTHOR
7/30/2012 4:07 PM delete

bole kot dpt...nk tranfer ke sabah ni sng je nk lulus..ag pon husband kt sni kan..nk trnsfer ke smjung tu yg payah...

Reply
avatar
7/30/2012 4:22 PM delete

semoga dapat tukar..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2012 6:11 PM delete

@Nor Suhaiza InsyaAllah mudah2an cepat la proses pertukaran tu..aiyoo kalau jijah nak balik semenanjung nanti mesti susah pulak kan. hahaha

Reply
avatar
7/30/2012 7:34 PM delete

hai kak jijah.. sy punya bf nasib keje kat base lumut je.. kalau kena belayar aduhai mau meroyan sy.. xde line tu buat kita tension.. hp senyap je.. langsung takde kabar berita.. btw, akak mmg tabah..

selamat berpuasa kak :))

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2012 7:42 PM delete

@Hidayah Maznan nak jadi bini navy kena tabah yunk..tu buat kita kuat :)

tq yunk.. selamat berpuasa jugak :)

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
7/30/2012 10:19 PM delete

moga jijah dpt tukar. amin amin :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
7/31/2012 1:45 AM delete

amin dear..mudah-mudahan ^_^

Reply
avatar
7/31/2012 3:42 AM delete

smoga dipermudahkan ^^

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/31/2012 6:48 AM delete

akak doakan moga jijah berjaya... xsabar nak dgr jijah gtau dapat berpindah n dpt bersama suami.. xda lg pjj :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/31/2012 7:43 AM delete

@IntaNBerliaN InsyaAllah kak.. tu yg sgt2 jijah harapkan skrg ni.huhuhu

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
7/31/2012 11:04 AM delete

InsyaAllah mudah-mudahan ye Jijah urusan dipermudahkan ;)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
8/01/2012 6:41 AM delete

Ameen..miga dipermudahkan dan dipercepatkan..kesian dengar jijah nerindu cik abam..:D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/01/2012 7:51 AM delete

@Azzah huhuhu tu la kak..seksa PJJ ni.. orang lain ada suami di sisi tapi jijah laki jauhhh :(

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!