Monday, July 30, 2012

Sudah Hantar Borang Transfer!


Punya lama berfikir,berbincang akhirnya kata sepakat telah di setujui. sekembalinya jijah dari Sabah tempoh hari jijah tak teragak-agak nak hantar borang transfer.




Tiga tempat jijah isi untuk destinasi bertukar. mm kalau tak dapat klinik kesihatan, hospital pon jadi lah. lagipun dua tahun jijah kerja di hospital. ingat nak masuk klinik sebab ofis hour. harap-harap dapat lah.

Hari ini suami belayar lagi..tapi kali ni ke Johor.. jauh tu nak sampai dengan takde line kat lautan tu..moga2 cepat lah proses pertukaran jijah ikut suami ni..tak sanggup nak berjauhan seberang laut..huhuhu sadis :(


Amin ya rob!

37 comments:

  1. amin... semoga permohonan jijah diluluskan :)

    ReplyDelete
  2. Amin.moga jijah dpt bertukar.

    ReplyDelete
  3. klu masuk klinik nnti skill2 ble lupa.mcm mama...da bertahun duk klinik,skli masuk hsptl,,,mcm freshier lak.hehehe

    ReplyDelete
  4. klu masuk klinik nnti skill2 ble lupa.mcm mama...da bertahun duk klinik,skli masuk hsptl,,,mcm freshier lak.hehehe

    ReplyDelete
  5. Amin...dila doakan proses pertukaran jijah berjalan lancar seperti yang jijah harapkan...semoga cepat2 jijah akan dapat stay dengan hubby...
    amin
    wah...bestnye dpt duduk sabah pasni

    ReplyDelete
  6. Linda doakan jijah dapat transfer.Tak sabar nak duduk dengan husband ye..:)

    ReplyDelete
  7. mudahan berjaya ....
    sbb aku sedih tgk ko sedih sbb cinta ngan kawen jarak jauh ni ... perlukan pengorbanan yg besar ....

    ReplyDelete
  8. amin...semoga impian jijah dimakbulkan. doa byk2, nnt blh saya dtg melawat :-)

    ReplyDelete
  9. mudah2an la yea cik jijah... InsyaAllah...

    ReplyDelete
  10. amin. moga dipermudahkan urusan pertukaran jijah :)

    ReplyDelete
  11. moga dipermudahkan urusan jijah ye :) chaiyok2x!!hihihi

    ReplyDelete
  12. insyaAllah moga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  13. tq semua.. semoga Allah perkenankan doa kalian semua.. Amin Amin..

    ReplyDelete
  14. amin semoga dipermudahkan...

    ReplyDelete
  15. moga dipermudahkan segalanya..amin.

    ReplyDelete
  16. amin..mudah2an dipermudahkan yer ;))

    ReplyDelete
  17. bole kot dpt...nk tranfer ke sabah ni sng je nk lulus..ag pon husband kt sni kan..nk trnsfer ke smjung tu yg payah...

    ReplyDelete
  18. @Nor Suhaiza InsyaAllah mudah2an cepat la proses pertukaran tu..aiyoo kalau jijah nak balik semenanjung nanti mesti susah pulak kan. hahaha

    ReplyDelete
  19. hai kak jijah.. sy punya bf nasib keje kat base lumut je.. kalau kena belayar aduhai mau meroyan sy.. xde line tu buat kita tension.. hp senyap je.. langsung takde kabar berita.. btw, akak mmg tabah..

    selamat berpuasa kak :))

    ReplyDelete
  20. @Hidayah Maznan nak jadi bini navy kena tabah yunk..tu buat kita kuat :)

    tq yunk.. selamat berpuasa jugak :)

    ReplyDelete
  21. moga jijah dpt tukar. amin amin :)

    ReplyDelete
  22. amin dear..mudah-mudahan ^_^

    ReplyDelete
  23. akak doakan moga jijah berjaya... xsabar nak dgr jijah gtau dapat berpindah n dpt bersama suami.. xda lg pjj :-)

    ReplyDelete
  24. @IntaNBerliaN InsyaAllah kak.. tu yg sgt2 jijah harapkan skrg ni.huhuhu

    ReplyDelete
  25. InsyaAllah mudah-mudahan ye Jijah urusan dipermudahkan ;)

    ReplyDelete
  26. Ameen..miga dipermudahkan dan dipercepatkan..kesian dengar jijah nerindu cik abam..:D

    ReplyDelete
  27. @Azzah huhuhu tu la kak..seksa PJJ ni.. orang lain ada suami di sisi tapi jijah laki jauhhh :(

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!