Sunday, July 8, 2012

Majlis Perkahwinan Ella dan Azhar



Alhamdulilah.. dengan sekali lafaz ratu rock negara Ella Aminuddin sah bergelar isteri kepada Azhar Ghazali dengan mas kahwin RM50300.



terbukti Ella memang sempoi habis pada majlis pernikahan beliau. :)


Ella, selamat melayari bahtera alam rumahtangga dan semoga menjadi isteri yang solehah. InsyaAllah 


kredit: rotikaya




9 comments:

  1. kawen jugak dia..ingat lagi time kekecik lg kecoh dia date mamat tu la mamat ni la

    ReplyDelete
  2. insyallh hehee~
    saya tag awak cim misi ;)

    ReplyDelete
  3. a'aa dia memang sempoi kan... normally, orang akn buat rambut tu sanggul ke apa ke.. tp dia tetap macam biasa.. lepaskan...

    xbanyak karenanh.. baguskan.. :-)

    ReplyDelete
  4. @IntaNBerliaN yup..dah kata ratu rock negara.. takkan nak buat sanggul pulak..hehe sempoi!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!