Majlis Perkahwinan Ella dan Azhar

3:18:00 PM 9 Comments A+ a-



Alhamdulilah.. dengan sekali lafaz ratu rock negara Ella Aminuddin sah bergelar isteri kepada Azhar Ghazali dengan mas kahwin RM50300.



terbukti Ella memang sempoi habis pada majlis pernikahan beliau. :)


Ella, selamat melayari bahtera alam rumahtangga dan semoga menjadi isteri yang solehah. InsyaAllah 


kredit: rotikaya




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
Azzah
AUTHOR
7/08/2012 3:48 PM delete

moga berkekalan

Reply
avatar
majirashid
AUTHOR
7/08/2012 4:41 PM delete

kawen jugak dia..ingat lagi time kekecik lg kecoh dia date mamat tu la mamat ni la

Reply
avatar
7/08/2012 5:07 PM delete

Cantik dan ayu ella ;)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
7/08/2012 5:41 PM delete

insyallh hehee~
saya tag awak cim misi ;)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/09/2012 8:40 AM delete

a'aa dia memang sempoi kan... normally, orang akn buat rambut tu sanggul ke apa ke.. tp dia tetap macam biasa.. lepaskan...

xbanyak karenanh.. baguskan.. :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/09/2012 5:12 PM delete

@IntaNBerliaN yup..dah kata ratu rock negara.. takkan nak buat sanggul pulak..hehe sempoi!

Reply
avatar
7/10/2012 9:38 PM delete

tahniah ella dan husband

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!