Majlis Perkahwinan Ella dan Azhar

by - 3:18:00 PM



Alhamdulilah.. dengan sekali lafaz ratu rock negara Ella Aminuddin sah bergelar isteri kepada Azhar Ghazali dengan mas kahwin RM50300.



terbukti Ella memang sempoi habis pada majlis pernikahan beliau. :)


Ella, selamat melayari bahtera alam rumahtangga dan semoga menjadi isteri yang solehah. InsyaAllah 


kredit: rotikaya




You May Also Like

9 insan comel komen

  1. kawen jugak dia..ingat lagi time kekecik lg kecoh dia date mamat tu la mamat ni la

    ReplyDelete
  2. insyallh hehee~
    saya tag awak cim misi ;)

    ReplyDelete
  3. a'aa dia memang sempoi kan... normally, orang akn buat rambut tu sanggul ke apa ke.. tp dia tetap macam biasa.. lepaskan...

    xbanyak karenanh.. baguskan.. :-)

    ReplyDelete
  4. @IntaNBerliaN yup..dah kata ratu rock negara.. takkan nak buat sanggul pulak..hehe sempoi!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!