Review The Amazing Spider Man

2:00:00 PM 26 Comments A+ a-


Seminggu duduk KK hari tu. masa terluang aje jijah dan suami menonton wayang. Almaklumlah jijah kalau nak tengok sorang-sorang memang taklah. so makanya lepas filem Batman kitorang tengok. Spider Man ni pula menyusul. ngehngehngeh.


sinopsis

The Amazing Spiderman ini mengisahkan Peter Parker yang di tinggalkan oleh ibubapanya dan di besarkan oleh pakcik dan makciknya. Bapa Parker meninggalkan rahsia dan Peter cuba mencari ayahnya lalu terjumpa satu briefcase yang mengandungi beberapa barang yang membawa Peter ke makmal Oscorp seorang saintis yang terkenal.




Peter Parker dari seorang remaja biasa yang secara tiba-tiba mendapat kuasa luar biasa setelah digigit oleh labah-labah kajian di makmal Oscorp milik Dr Curt Connors.

Peter ni berikan formula kepada Dr Curt Connors yang akhirnya mewujudkan Lizard. Dr Cut Conners mengimpikan tangannya yang kudung dapat di sembuhkan semula dengan kaedah genetik manusia dan cicak. 

Lepas kemunculan lizard, spiderman menjadi hero untuk menyelamatkan orang awam. 


Keseluruhan filem The Amazing Spiderman masih baik. kasi 4/5 bintang! hehe




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

26 insan comel komen

Write insan comel komen
khairul
AUTHOR
7/28/2012 12:23 PM delete

best klu bwk anak2 ni..Batman pon x tgk lagi

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
7/28/2012 12:31 PM delete

wah..btul2 sakan tgk wayang ni :)
ap beza dgn spiderman sblm ni ek?ad beza tak?

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
7/28/2012 3:35 PM delete

best kan? cik tikah suka giler cite ni :D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 6:23 PM delete

@khairul filem ni best! try la tgk dgn anak2..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 6:24 PM delete

@ayutentah..tak pasti pulak jijah..yg pastu hero herion kali ni lain...hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 6:25 PM delete

@Cik tikah best2..boleh la layan lagi..hehe

Reply
avatar
Izzah Ab Aziz
AUTHOR
7/28/2012 6:55 PM delete

alah..hero die dah tukar.. tak beshh.heee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 7:13 PM delete

@Izzah Ab Aziz tu la tu.. hero yg ni jambu cikit..dah la banyak cinta cintun..hehe

Reply
avatar
7/28/2012 10:59 PM delete

dni tak dapat tengok lagi.. sobss :'(

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/28/2012 11:47 PM delete

@Ardini Humaira hehe beli cd je kak pon boleh..free2 tengok sama suami :)

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
7/29/2012 1:28 AM delete

nk tgk jugakk ^_^

Reply
avatar
7/29/2012 11:33 AM delete

yg penting spiderman henggsenggg . haha

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/29/2012 12:04 PM delete

@shida'R hehe haaaa ada masa pegi la tengok...hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/29/2012 12:05 PM delete

@-meeSUPERGIRL- haah..spiderman ni muka budak2 jer..

Reply
avatar
7/29/2012 1:37 PM delete

batman besh ! spiderman xtgk lagi hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/29/2012 2:15 PM delete

@anaztasias nora aira jijah suka lagi batman dari spiderman..hehe

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
7/29/2012 8:40 PM delete

Belum tengok lagi. Mesti best. hee :D

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
7/30/2012 7:33 AM delete

ade yg ckp best.. ade yg ckp xbest.. tunggu download je la kak.. malas nk g tengok wyg bulan puasa ni.. huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2012 7:46 AM delete

@Sally Yatiey boleh la tahan best jugak!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2012 7:47 AM delete

@aisya akak pon nak download jugak..hehe tak puas tengok..

Reply
avatar
7/30/2012 8:44 AM delete

yui suka..slh stu fktor hero comel..hihi.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/30/2012 12:23 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI hehe betul2.. hero muka budak2 jer..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
7/31/2012 6:50 AM delete

akak xminat sgt tp hubby minat :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
7/31/2012 7:40 AM delete

@IntaNBerliaN hehe biasalah orang lelaki..minat filem2 camni..hee

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
8/01/2012 6:42 AM delete

Mcm hemsem je heronya..:D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/01/2012 7:48 AM delete

@Azzah memang hensem... muka budak2..hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!