Thursday, October 9, 2014

Baju I AM


Trend Baju I Am sekarang ni kan.. simple tapi menarik!
macam-macam orang letak nama kat tshirt tu..
actually nak pakai suka-suka je bila balik kampung raya haji hari tu..



sekali dapat surprise dari keluarga mertua nak buat jamuan birthday hakimi, jadi itu peluang untuk pakai sedondon anak beranak..hehehe
eh kami laki bini memang suka sedondon sewarna apa.. kihkihkih



smart pula kan... puas hati pakai! ramai pm nak tempah gak baju ini..
so.. daku nak bagitau ni.. daku tempah tshirt I AM ni dekat

blogger fizgraphic.com

alaaaa confirm la korang blogger kenal kan...

tq apit! baju nya best pakai.. weee~~






14 comments:

  1. berkira-kira jgak nak dapatkan tshirt camtu....thanks ya info.

    ReplyDelete
  2. wah...bestnya baju ni..boleh la tempah kat dia.. cute je kan bila pakai sama2...hjehe

    ReplyDelete
  3. Owh. Jijah pun dah pakai baju i am ni.. Sya stkat ni belum tergoda lg.. Huhi..

    ReplyDelete
  4. birthday hakimi siap pelamin.kurlass~ hehehe

    #KlikKlikIklanNuffnang

    ReplyDelete
  5. wah sedondon... suka tengok JIjah memang dari dulu suka sedondon kan :)

    ReplyDelete
  6. alolo omei jek yg kecik tu pon pakai jugak ^,^

    ReplyDelete
  7. best nyer dpt sedondon sedondeng ;-)

    ReplyDelete
  8. Oo.. Kt blogger tu.. Knal2..
    Klau kt iooh ni orng kta ada kt mydin..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!