Tuesday, October 14, 2014

MY PRECIOUS HAKIMI PART 2


Sangat seronok bila anak yang di kandung membesar depan mata mamanya..  setiap hari dapat lihat perkembangan anak. syukur Alhamdulillah mudah menjaga hakimi ni.. senang di urus tak banyak ragam. syukur! dia seakan mengerti mama dia seorang supermak!! menguruskan dirinya sendirian di negeri orang ni..

dan inilah sambungan My Precious Hakimi Part 1 sebelum ni.



7 bulan= 8.8kg hakimi dah pandai merangkak dan duduk dengan stabil. sambil tu dia pon dah pandai berpaut dengan meja-meja untuk berdiri..



8 bulan - hakimi dah pandai berdiri untuk beberapa saat. 


9 bulan


10 bulan kutip mngutip.. semua nak masuk dalam mulut




11 bulan Best betul dapat kaki kan hakimi.. nak bjalan aje..


12 bulan= 10.2kg  ada budak demam menjelang 1tahun...



10/9/14 Zulhakimi Zaim 1 Tahun!


Tak sangka masa berlalu begitu pantas... Anak soleh mama ni sudah menjangkau usia 1 tahun 1bulan... Mama doakan Zulhakimi zaim menjadi anak soleh yang memberi kesenangan buat mama dan papa, diberikan kesihatan yg baik, dikurniakan akhlak yg mulia, kaya dengan sifat mahmudah, sentiasa berpegang dengan AlQuran dan Sunnah, diberikan akal yg cerdik lagi bijak, menjadi bakal al hafiz yg berintelektual dan menjadi saham akhirat mama dan papa yer :)

mama n papa love u so much!!




17 comments:

  1. aamiin..
    bestkan.nikmatbyg ciksu tunggu selama 6tahun..
    anak jijah 10/9/2013
    anak ciksu 10/8/2014
    anak yuyu 10/10/2014

    ReplyDelete
  2. masa kimi 10bulan rambut panjang tu macam comel :)

    ReplyDelete
  3. Cepat hakimi membesar.. Rasa baru baca jijah beranak..skrg..kimi da besar...

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. dah setahun dah hakimi... dah makin banyak akak... hahaha! membesar dgn jayanya.. mama dia juga yg tak besar2, heeee~ takpe janji mama n anak sihat sejahtera...

    ReplyDelete
  5. alahai hakimi...dah besar dah awak..dah leh geng dgn irfan...ni klu jumpa mau nak main je..hehe.. good boy hakimi..behave je dia yer..

    ReplyDelete
  6. cepat nye mebesar anak2 kite kan ... semoga dipermudahkan semuanye utk jijah dan hakimi ...

    ReplyDelete
  7. comelnya hakimi ni
    saya doakan dia moga jadi anak yang solehin, insha Allah
    amiin :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah
    sedap tu
    esok cer try masak tom yam
    hehe :)

    ReplyDelete
  9. suka tengok kimi..sebab ada dimple...

    ReplyDelete
  10. Semoga Hakimi membesar dengan sihat

    ReplyDelete
  11. HAPPY BIRTHDAY BABY ZULHAKIMI ZAIM :)

    ReplyDelete
  12. Zulhakimi memang seorang anak yang soleh, dan baik... sentiasa membantu mama dia.. :)

    ReplyDelete
  13. Comel hakimi...muka pun mcm.baby girl...hehehe

    ReplyDelete
  14. Seronok tgk ank membesar.. Tgk ragamnya.. :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!