Friday, October 24, 2014

Off Day


Hari ni off day. dalam satu minggu satu hari je off day. emm orang kerja kita cuti. orang cuti kita kerja. nasib la jadi nurse ni kan.. -_-" sapa suruh tak belajar pandai2 dulu... huhuhu 
layan si bujang 24jam hari ni. selalu duk rumah pengasuh. ada ramai kawan kat sana. boleh dia main-main.. hari ni duk dengan mama.. terperap dalam rumah jelah yer hakimi.. kalau rajin mama bawa hakimi keluar jalan-jalan...


1 tahun 1bulan 14 hari


tapi hakimi pantang keluar. suka sangat berjalan-jalan. sekarang tak nak dah pakai stroller/dukung. lebih suka jalan kaki. yang tak larat nya mama la nak mengejar... dah la jenis tak takut orang.. ikut pula tu orang pimpin dia.. bahaya betull...huuu~~

emm tak kisah la.. janji anak mama bahagia ^___^ mama berjaga-jaga...







12 comments:

  1. dah berjalan memang tak nak pegang dah jijah..lebih suka bebas..mama memang kena berjaga²

    ReplyDelete
  2. aish, jangan cakap gitu jijah.keje nurse kan keje yang mulia.bukan semua orang mampu buat.
    baru setahun sebulan dah banyak gigi dia..hehe

    ReplyDelete
  3. Cikna cuti 9hri pn duk umah je dh la cuaca xm'nntu skunk ni... bdk2 klu dh pndi b'jln mcmtu la kita lak xseksa...>_<

    ReplyDelete
  4. @Azhafizah Md Nor tu la... kena berhati2 bawa si teruna ni

    ReplyDelete
  5. @SalbiahM hehe tak banyak lagi tu gg dia yunk

    ReplyDelete
  6. @Cikna hehehe terseksa nak mengejar yer

    ReplyDelete
  7. suka jalan jalan erk kimi :)
    tak pa la jijah xlist jijah ada keja tetap..

    ReplyDelete
  8. Seronok jap dpt lyan ank wlpun hnya diberi cuti shri. :)

    ReplyDelete
  9. Dah dapat kaki tu mmg nak jln sendiri la.. Seronok juga bila mcm tu, ckp dlm hati.. Oo.. Dah besar anakku.. Hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!