Wednesday, October 29, 2014

Minyak Telon Anugerah Untuk Bayi


Pertama kali guna Minyak Telon Anugerah ni!
Bagus sangat! baunya sangat wangi, tak panas. hakimi pun jarang meragam sebab perut kembung..



Lebih menarik Minyak Telon Anugerah ni mengandungi herba-herba tradisional seperti minyak kayu putih, serai, pudina, lengkuas dan limau purut yang membantu:
- Menghangatkan tubuh bayi,
- Melembab dan melembutkan kulit bayi.
- Menghindari bayi daripada kesejukan, kembung perut, angin pasang dan sawan angin.


Lebih istimewa lagi ialah Minyak Telon Anugerah ini dibacakan dengan ayat-ayat suci al-Quran seperti:
- Surah Al-Fatihah
- Surah Al-Baqarah
- Surah Al-Buruj
- Surah Al-‘A’raf
- Surah At-Tawbah
- Surah Yunus
- Surah An-Nahl
- Surah Al-‘Isra’
- Surah Ash-Shu’ara
- Surah Fussilat
- Surah Al-‘Ankabut
- dan Asmaul Husna

Beli dengan Harga RM15 50ml

Cara penggunaan:
Hanya usapkan minyak pada tubuh bayi ketika perlu terutamanya selepas mandi. Sapukan pada bahagian dada, perut, pinggang, punggung dan juga tapak kaki bayi.





Menarik kan.. boleh la korang start belikan untuk anak korang kat kedai/stokis2 jamu yang ada :)



15 comments:

  1. baru tahu brand anugerah ada minyak telon..boleh cuba lepas ni

    ReplyDelete
  2. kawan saya ada suggest pakai minyak ni dulu

    ReplyDelete
  3. minyk ni sangat lajuuuuuu ....cepat no habisssss stok...n brg susah nak dapat.....

    ReplyDelete
  4. Menarik...! sy baru terbaca kat mgguan harian ahad lalu.. nak cuba nanti.. sekarang guna myk telon tutup hijau tu

    ReplyDelete
  5. Pre order bagelen atau brownies kartika sari dan amanda fresh from Bandung,Indonesua
    whatsapp ina 0192633431

    ReplyDelete
  6. penah nampak tp tak penah beli lg ..sbb anak dah besar dah tgu ade baby balik nanti ... bgs la bleh beli dr cap limau tu ... sah2 cino punya baik beli yg islam terjamin halal

    ReplyDelete
  7. PERNAH TGK ORG JUAL JIJAH, TAPI AKAK LOM PENAH BELI LAGI, INSHAALLAH PAS NI AKAK CUBA UTK TWIN, HEEE~

    ReplyDelete
  8. first time dengar nama minyak ni..kalau bagus teruskan menggunakannya :)

    ReplyDelete
  9. Tunggu ada baby bru beli..hehehe

    ReplyDelete
  10. ciksu guna minyak telon anugerah la.hihi

    ReplyDelete
  11. Nti nk cari tuk zahra la..

    ReplyDelete
  12. Sya tak pernah try yg ni.. Pnh pakai krim utk kurus tu je masa dlm pantang. Tp pns yg amat, xjd pakai.. Haha.. Ada lg sampai skrg..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!