Tuesday, October 7, 2014

Sambutan Majlis Hari Lahir Zulhakimi Zaim Yang Pertama


Balik kampung je dapat surprise dari keluarga mertua. balik dari sabah petang tu.. malam tu terus berlangsungnya majlis hakimi ni..Tak sangka yang mertua buat sambutan hari jadi untuk anak soleh zulhakimi zaim ni.. memang surprise! Kemain meriah dekorasi majlis hakimi ni. Jeless mama 😛😛 


Keluarga mertua yang anjurkan majlis ni untuk adik ipar dan hakimi. Buat kedua kali di sponsor oleh owner butik andaman Anggun Bridal kak Carolina. Pertama dulu masa majlis aqiqah hakimi. klik sini. tu pun dah nampak gah!



kek hakimi dan aunty nya...


hakimi tak pandai tiup lilin n potong kek.. meh mama yang rasmikan dulu.. yeyy!



keluarga kecik ku.. Alhamdulillah lengkap!


birthday boy yang hensem :)


i am son ^___^


Terima kasih yang beri hakimi hadiah... Alhamdulillah ^__^


Nasib baik dapat ambil gambar pada petang tu. Sebab malam tu hakimi mengamuk mengantuk. Tak tidur dari dalam kapal terbang pagi tu. Dan masih tak sihat muntah2..  kesian anak mama..

Walau apa2 pun terima kasih pada keluarga mertua kerana menganjurkan majlis hakimi yang cukup meriah ni.. dan untuk dekorasi pelamin yang cukup indah ni di sponsor oleh butik andaman anggun bridal. Sesiapa yang nak cari pelamin. Wedding planner. Majlis Perkahwinan, Majlis aqiqah. Majlis Pertunangan butik ni memang recommended! Servis tiptop!!

Dekorasi,pelamin
Fb=CM Decorations



11 comments:

  1. Meriah yer birthday Hakimi..Siap naik pelamin..

    ReplyDelete
  2. wah meriahnya alhamdulillah..hb kimi

    ReplyDelete
  3. byk nya hakimi dpt hadiah...cantik tempat letak kek tu

    ReplyDelete
  4. Banyak juga hadiah kimi dpt.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. memang meriah betul ni siap ade palamin ni..beruntung hakimi..rezeki kan..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  6. meriahnya sambutan JIjah :)

    ReplyDelete
  7. hakimi..... happy birthdayyyy

    ReplyDelete
  8. hapy belated besday hakimi
    meriahnya.. cucu.kesayangan.ni

    ReplyDelete
  9. @QasehnyaRania cucu sulung.. kesayangan atokneneknyaa

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!