Wednesday, August 1, 2012

Wordless Wednesday [30]- Your Choice




your choice? hehe


25 comments:

  1. hope..pbulan dan pbuatan msa seblm kawen dan slpas kawen sama...hope sgt ^_^

    ReplyDelete
  2. nak situasi 2..tp kebanyakannya mesti situasi 1 kan..hehe

    ReplyDelete
  3. teringat cite ust husni tanyalah ust ..ari tu die ade wat ceramah kat kemnentrian ai ... sweet kan cinta ust2 ni ...hmmm

    ReplyDelete
  4. Nak dua dua. Hehe.. blh x?

    ReplyDelete
  5. mestila nak yang kedua tu..hehehe..:)

    ReplyDelete
  6. "I love you too.three,fwo..five..juga,abang" hehehe..harap mampu merasa pengakhiran situasi ke 2.amin.nk kawen cpt la gini :)

    ReplyDelete
  7. JIJAH...
    kalo diela nak yg sebelum kawen tu situasi 1 and pas kawen situasi 2 tu bley tak..???
    hehehheee
    gatai**

    ReplyDelete
  8. insyaallah,nak yg bawah tu.hehehe

    ReplyDelete
  9. mestilah situasi 2..aloh..sweetnya..hee..

    ReplyDelete
  10. sedang mempraktikkan situasi 2.. agagaga..

    ReplyDelete
  11. dulu akak xsmpat nk bercinta lbh2.. yela, kenal sekejap je terus ada ikatan.. hihi

    dating mcm couple lain pun xda.. pas kawen br nk bercinta.. hihi

    ReplyDelete
  12. hehe...
    syukur asben suka panggil dni sayang.. awwww :D suka usap2 kepala masa tdo masa bangun tdo, hiksss.. kadang sengaka pura2 tak terjaga lagi dari tdo sebab nak dapat usapan cheywah

    ReplyDelete
  13. mesti yg ke dua..sbb sis dulu sblom kawen tak bercinta,kwn2 je..nak syg2 tak sesuai..dah kawen baru merasa

    ReplyDelete
  14. ya allah, sweetnya yang 2nd tu...nak share jgk

    ReplyDelete
  15. harap dapat berkekalan dari dulu sampai sekarang... insyaALLAH.. tkmau jadi cam situasi 1

    ReplyDelete
  16. mestilah yang kedua !! Ameeeen :)

    ReplyDelete
  17. mana2 pun pilihan, yg penting sy nk yg terbaik utk sy.. =)

    ReplyDelete
  18. sweetnya korang korang nihh... ^___________^

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!