Tuesday, August 7, 2012

Air Wick Flip Fresh Wangi Woo :)


Baru-baru ni jijah ada jalan-jalan kat mall. 
tengok pewangi rumah ada offer. nampak menarik...
so jijah rembat lah satu. harga RM8. 
first time nak guna Air Wick Flip Fresh ni..
sebelum ni guna Ambi Pur.




beli yang warna pink. boleh adjust flip nak high or low freshness.
maksudnya boleh tonggang terbalik la pewangi ni gitu... hahaha

boleh tahan selama 30-45 hari..
pagi-pagi jijah pergi kerja balik rumah buka bilik je fuh semerbak bau wangi...
serius jijah suka perasa pewangi ni.. soft jer :)


ingat kalau pergi mall nak beli lagi. wangii tau! try la beli.. hehehe
korang guna pewangi rumah/bilik jenama apa? ngeee~~



38 comments:

  1. ok ea..yui guna ambi pur aje selama ni..ok,akan beli..hihi.

    ReplyDelete
  2. mcm bes je..nnti klau jumpa kena beli nie.

    ReplyDelete
  3. xde pewangi rumah .... kadang tu semerbak bau time balik kerja sbb pg² kelam kabut lupa buang sampah kat dapur sebelum pergi kerja....hahhaha

    ReplyDelete
  4. Air wack? Haha wangi eh kak.. Nnt nak beli gak la

    ReplyDelete
  5. kete guna ambi pur n glade...umah guna air wick..sume guna..asal wangi jer..hehe

    ReplyDelete
  6. hik2..sniff sniff..wanginyeeeee ^_^

    ReplyDelete
  7. letak kat keta pun boleh nih kot kan..kan...kan.. =)

    ReplyDelete
  8. Aida skrg guna ambi pur jugak.. nie yg paling latest tu kan jijah? kira kalau beli yang warna purple nie wangian dia best eh.. nak try jugak la, murah jugak. :)

    ReplyDelete
  9. wah..bole la beli lepas ni. hihi

    ReplyDelete
  10. selalu guna glade je kak.. nak try jugak la.. hehe

    ReplyDelete
  11. @Aida Omar warna pink ni aida.. jijah rasa ni yang paling latest..tak silap ada iklannya kot..

    ReplyDelete
  12. Linda gune glade je jijah..mybe nk try yg ni lak la...

    ReplyDelete
  13. Boleh beli ni..murah je kan?

    ReplyDelete
  14. mee guna jenama 'tilam hapaK' je dlm bilik . HAHAHAHA

    ReplyDelete
  15. ayut pkai ambi pue spray tu..terasa nk tekan bru tekan.hahahha..wangi ea?nk cer try la nnt :)

    ReplyDelete
  16. guna ambi pur.. tapi kejap sangat wangi nye.. tak tahan.. nnti nak try jugak la

    ReplyDelete
  17. kakak haz pun ada beli ni. wane purple. lavender kot. sgt wangi!!! suka gilaa. nanti haz pn nk bli lg~~ heheh

    ReplyDelete
  18. @Azzahbagi jijah murah la rm8 ni.. leh tahan sebulan..tp memang wangi..

    ReplyDelete
  19. @miss she yang ni lama gak.. pintu bilik jijah tutup..so mybe udara tak keluar..tu yg bau wangi jer..

    ReplyDelete
  20. @haz haah warna purple lavender.. tu pon wangi gak.

    ReplyDelete
  21. jijah ! nak cuba la. selama ni guna ambi puur :)

    ReplyDelete
  22. @anaztasias nora aira tu la tu..sebelum ni guna ambi pur gak.. tu try yg baru ni wangi pulak...

    ReplyDelete
  23. wah..bleh try jugak nie..~

    ReplyDelete
  24. @buatbest boleh boleh.. beli la satu..heee

    ReplyDelete
  25. Elie bakar lilin pewangi je kat umah ni.. takpun pasang aroma terapi. fuh, semerbak bau satu umah! haha

    ReplyDelete
  26. imantizz guna glade dgn ambi pur lavender....masuk bilik ja,wangi semerbak...ok ke wangian baru nie?? selama nie setia dgn lavender ja..nanti boleh cari,letak dlm bilik mak...hehehe

    ReplyDelete
  27. Tenang je bila bau bnda wangi kan :-)

    ReplyDelete
  28. dni lom beli lagi yang ni :D

    ReplyDelete
  29. @imantizz_truper yang ni pon ada jenis lavender gak..

    ReplyDelete
  30. Nanti nak p cari la dah Jijah kata wangi :D

    ReplyDelete
  31. @Myra Jay hahaha bagi jijah wangi lah kot :P

    ReplyDelete
  32. oo wangi ek.. biasa akak guna ami pure...

    ReplyDelete
  33. @IntaNBerliaN sebelum ni pon jijah guna ambi pur.. tapi saja ubah angin pulak..hehe sebab murah..heeeeee

    ReplyDelete
  34. fiza guna air wick gak dalam bilik..yg auto sembur tu..yg dalam almari yg jenis sangkut macam bentuk daun tu..yg pasti,bau lavender tetap di hati.

    ReplyDelete
  35. @Azhafizah Md Nor kan... lavender bau pon soft je..wangi..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!