BE John Master pun dah credited!

by - 8:30:00 AM




Seminggu lepas baru dapat BE John Master ni. 
tengah-tengah nak raya pula muncul BE ni. 
dengan blog tak update! confirm la earning susah nak naik..hahaha

hari ni dia dah metered..
earning terkumpul hanya RM16.50. Alhamdulilah :)




so ketiga-tiga BE yang ada dah credited!
maka secara rasmi blog jijah tak de BE dah.. kihkihkih


tq nuffnang sudi tapakkan iklan raya untuk blog jijah sekejap.
lepas ni bagi lagi yer....hee~~~~~~~




You May Also Like

38 insan comel komen

  1. tahniah syg..

    p/s: nak tnya, brape lama tempoh kt nak terima cek ea? mksd yui, kalau sebulan tak terima leh kt hntr email ke apa..huhu..

    ReplyDelete
  2. klu lama ckit kompom lagi byk kan .... rezeki murah tu

    ReplyDelete
  3. Nnanti mesti ada lagi tu..

    ReplyDelete
  4. untunglaaa..ade gak BE.
    huhu..;)

    ReplyDelete
  5. wah dpt byk juga tu...sy dah lama x dpt BE

    ReplyDelete
  6. haii ..
    iam B2B ..
    nnt tinggalkn jejak ye kat blog sy ..

    http:iambintanghati.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. akak, mcm mane nk update kat nuffnang baru ni

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah...sonok bangat!
    bile nk merasa...

    ReplyDelete
  9. @nuyui a.k.a miss YUI sabar yui.. tak sampai 2bulan pon cek tak sampai..mybe lewat sikit..

    ReplyDelete
  10. @eimatu la..tapi tak lama kak.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. @LiNda ngeee dah takde dah pasni..hahaha

    ReplyDelete
  12. @najihahfara najihah.. try tgk totur kak shida--> http://www.duniashida.com/2012/08/tutorial-cara-update-blogger-bio.html

    ReplyDelete
  13. @Nens Collection InsyaAllah ada rezeki akak pasni yer..

    ReplyDelete
  14. kak jijah.. jeles tau.. hehe..

    ReplyDelete
  15. @aisya jgn la gitu dik..sabar yer.. pasni InsyaAllah ada ezeki adik..

    ReplyDelete
  16. @puan.mila Alhamdulilah rezeki lain pula yunk!

    ReplyDelete
  17. Salam Azizah!
    wow! banyak tu... Alhamdulillah..rezeki kamu dik...

    pst: mujur de nurse yg baik cam zizah... doc n nurse kat Hosp tu muke serius je, pehtu cam tak friendly..ckp direct je... bile balik je, dok tringat kata2 doc tu...
    zizah dah sejuk kan hati akak...
    tengkiu dik...

    ReplyDelete
  18. @eMMewasalam kak.. rezeki yg lain kak :) yup.. baby ada banyak masa lagi nak pusing balik..jgn risau k..

    ReplyDelete
  19. ayut nak jgak!hohoho :P tahniah dear..nnt kumpul2 leh jd lg bykkk..hihihi :)

    ReplyDelete
  20. Banyak jugak earning akak tu. hee. Tahniah ^_^

    ReplyDelete
  21. @ayut heee InsyaAllah kalau ada rezeki lg..ni tak nak cashout..tunggu banyak lagi..

    ReplyDelete
  22. banyaknyaa! :) alhamdulillah. moga dpt BE baru lagi.. :)

    ReplyDelete
  23. @Eza Boom Boom :) Alhamdulilah.. moga2 encik nuffnang bg BE baru lagi..

    ReplyDelete
  24. @Eza Boom Boom :) Alhamdulilah.. moga2 encik nuffnang bg BE baru lagi..

    ReplyDelete
  25. xpe jiejah...dah ME pun sempat naik belas2 hehee..nice..shida duk tgu jer nuffng bg BE xbg2 hehe..kdekot sgguhh hahaaaa :D

    ReplyDelete
  26. mee staon skali baru dpt . majok dgn nuffng!

    ReplyDelete
  27. @-meeSUPERGIRL- lom ada rezeki lagi tu..sabar yer yunk!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!