Iklan BERNAS | Hari Raya 2012

by - 8:30:00 AM


Iklan raya BERNAS memang touching..




daku tengok iklan ni kat youtube mengalir airmata juga.. sebak!
satu iklan yang sangat menginsafkan
pengorbanan anak yatim nak balik kampung dengan pelbagai dugaan... untuk menziarahi kubur ibu nya.. memang touching!
serius daku tengok iklan ni buat daku makin sayang kat anak yatim..

di kala kita gembira ingatlah anak-anak yatim yang tiada orang tersayang..
semoga Allah memberkati kehidupan anak yatim ini.

hargailah kedua orang tua mu selagi mereka masih hidup...
sayang mak ayahh!!


You May Also Like

36 insan comel komen

  1. Myra tengok video ni pagi tadi, part last sekali tu tanpa sedar air mata menitis...huhuuu
    Sedih sangat..

    ReplyDelete
  2. huhu..mmg touching kan..dugaan hidup mereka tanpa mak & ayah..

    usap kepala anak yatim pon leh dpt pahala, inikan plak menjaga mcm anak sendirik kan..;)

    ReplyDelete
  3. sedih kan, dari dulu memang rsesedih je tgok muka anak2 yatim. lg sedih tgok anak yatim yg kecik2 tu. Tersentuh rase ati

    ReplyDelete
  4. yui tak persan lg iklan ni..kalau tgk mesti sebak..waaa

    ReplyDelete
  5. iklan raya memang sentiasa ditunggu time nak raya ni..

    ReplyDelete
  6. lom pernah tgk lg..klu tgk touching mestinya.klu dh bab mak ayah ni mau tak sedih..

    ReplyDelete
  7. sedihnya iklan yg ni.. nak tahan airmata pun xleh.. huhu..

    ReplyDelete
  8. bercucuran air mata tengok iklan ni, jijah. huuu... dah la akak takleh balik raya...:'(

    ReplyDelete
  9. knp takde pulak dekat tb eh? spatutnye iklan mcm ni kena tunjuk umum .. bg kesedaran .. kee mee yg tatau iklan nih dah kua tb ?

    ReplyDelete
  10. @Myra Jay samalah... part last tu yg sedih sgt tau...

    ReplyDelete
  11. @Nens Collection yup..sedih kan.. tgk dorang kesian sgt..kita gembira tapi dia sedih..

    ReplyDelete
  12. @nur anis betul2.. tu yg rasa syahdu beraya ni..

    ReplyDelete
  13. @ayutada kat tb3.. kdg2 je keluar.. tapi tak penuh sekerat je pon..

    ReplyDelete
  14. @aisya betul2.. memang mengalir juga.

    ReplyDelete
  15. @Ardini Humaira betul2.. jijah yg raya dgn makayah pon turut rasa sebak!

    ReplyDelete
  16. @-meeSUPERGIRL- ada la mee kat tv3.. tp jarang keluar..siapa yg tgk tv selalu tu mmg tahu lah tapi tak penuh..separuh je

    ReplyDelete
  17. x sempat tengok pun lagi huhu

    ReplyDelete
  18. @najihahfara takpe tgk utube pon boleh..hehe

    ReplyDelete
  19. tgk iklan ni pg tadi... sebakk... rasa macam kita yang masih ada mak ayah ni kadang2 take for granted... kesian kan 2 budak ni jijah...

    ReplyDelete
  20. ika tak tgk lagi .hukhuk
    nk tgk on9, line slow la pulak T_T

    ReplyDelete
  21. alaaaaaa office suami nora block plak video ni. malam kang nak tgk kt umah :)

    ReplyDelete
  22. @shizansyafik sebak sgt yunk..bersyukur la kita da keluarga kan..

    ReplyDelete
  23. @Cik Rongoks takpe slow2.. ada iklan tu nnti..

    ReplyDelete
  24. @anaztasias nora aira hehehe boleh je kak..kalau kat rumah nak ngis pon boleh...

    ReplyDelete
  25. mmg terbaik buat org yg tgk tersentuh

    ReplyDelete
  26. @Phatbetul! thumbs up buat penerbit,pengarah video ni...

    ReplyDelete
  27. akak jugak yg xtgk2 lg iklan ni.. nak tgk tp tenet ni slow plak dah.. susah nk tgk.. adehhhh

    ReplyDelete
  28. @IntaNBerliaN akak tgk kat tb lah..ada jugak tu..

    ReplyDelete
  29. tersentuh shida tgk vdeo nih..jiejah huhu~

    ReplyDelete
  30. @shida'R mmg sedih kan shida... sebak rasa!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!