Raya Pertama Suami Dan Isteri

by - 8:30:00 AM


Tahun 2012 merupakan tahun pertama jijah meraikan hari raya bersama suami tercinta.
perasaan.. haruslah excited! hehe
tema macam di war-warkan sebelum ni adalah HIJAU! ngeee~~


Tahun ni beraya di rumah mertua dulu.. 
pagi-pagi dah siapkan suami dengan baju melayu nya.
suami hensem sekali. muahaha :p



selepas solat sunat raya...bersalaman... ziarahi kubur arwah adik suami.
 kemudian ke rumah nenek suami dan saudara mara..


meh nak tempek sekeping buat tatapan korang semua :)
taraaaaa.....


 Selamat Hari Raya semua!!




malangnya petang raya jijah naik kerja syif petang... macam tu la hari-hari berikutnya. huhuhu

You May Also Like

36 insan comel komen

  1. waaahhhh..ijau lumut!
    samaaaa.....~~ =)

    ReplyDelete
  2. Sama la kita tema kaler hijau ;)

    Selamat Hari Raya Jijah :D

    ReplyDelete
  3. cute!!!!! ciannya kak jiejah kena keja...

    ReplyDelete
  4. ok...seronok raye ngan suami....hehehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum jijaj.selamat hari raya.maera dah start keje dah nie.hehe~

    ReplyDelete
  6. sama lah kiter jijah....
    first time suami istri berayo..

    tp yg xbestnyer baju raya BB tak sedondon dgn suami...huhuhu

    gara2 encik suami nak recycle pakai baju nikah..
    BB mana muat dah.jenuh cari byk kedai nk match tp xdok...sob..sob sob...

    ReplyDelete
  7. sweetnye kakak comel ni dan husband dia.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Cantikkkkkkk baju raya warna hijauuuuuuu :D

    ReplyDelete
  9. bila nak beraya bertiga kak?hehehe

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya aidilfitri ye, maaf zahir dan batin dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)

    ReplyDelete
  11. syoklah jijah............... waaaaaaaa kita jugak yg x :(

    ReplyDelete
  12. ewahhhh..seronok lerr tu hehee..selamat hari raya dear :)

    ReplyDelete
  13. kelasss wane hijau hehee..ingt pink ^_^

    ReplyDelete
  14. wahh sedondon...selmat hari raya :)

    ReplyDelete
  15. @Eca Dwinky Asha ngeee tahun depan InsyaAllah bertiga yer eca :) doakan akak..

    ReplyDelete
  16. @Cik Aien taknak sedih2 aien.. sabar k syg..

    ReplyDelete
  17. @shidaR tahun ni pilihan suami hijau.. tahun depan pilihan jijah pink! hahaha

    ReplyDelete
  18. selamat hari hari di hari raya...

    jmpt la mai rmh.. ;p

    ReplyDelete
  19. Selamat hari raya jijah..wah..tema hijau ye first raya..

    ReplyDelete
  20. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  21. SELAMAT HARI RAYA JIJAH!!!

    ReplyDelete
  22. SELAMAT HARI RAYA JIJAH!!!

    ReplyDelete
  23. hijau dah dua2 yer :) ni cuti ke keje ni skrg dear?

    ReplyDelete
  24. @ayuthari ni last malam ayut.. sok cuti seminggu...hehe

    ReplyDelete
  25. cantik pulak warna baju jijah ni :-)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!