Monday, August 13, 2012

Segmen: Ucapan Aidilfitri







Kali ni nak join lagi segmen dari apit ... 
klik banner untuk join yer :)

dah klik link apit :p


untuk baju raya InsyaAllah warna HIJAU! 

untuk nama doodle jijah nak gunakan nama Syafiq dan Azizah.

Ucapan AidilFitri buat apit dan semua blogger :

Di sini jijah memohon maaf kepada yang mengenali jijah sekiranya korang ada tersinggung dengan apa yang pernah jijah tulis dalam blog..
Jijah hanya manusia biasa yang tidak pernah sunyi daripada melakukan kekhilafan..



Selamat Hari Raya Aidilfitri

Maaf Zahir dan Batin ^___^


jijah nak tag
shida,ayut.. jemput join!


tarikh tutup sampai apit nak tutup bila...hehee




22 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN SIS .. HEHE ...

    ReplyDelete
  2. selamaat hari raya juga yea puan jijah... ;-)

    ReplyDelete
  3. comel! kena dgn kak jijah and husband yg comel! hehe

    ReplyDelete
  4. singgah sini utk pertama kali. Semoga kita dapt mengeratkan silaturahim bersama ketika berblog :)

    ReplyDelete
  5. @Eca Dwinky Asha sebab ada doodle tu yg nak tu..hahahha :p

    ReplyDelete
  6. Salam..hai..Jaja dari segmen yang sama... :) Jaja dah follow awak..jom follow Jaja balik.. ^_^ Jaja nak jempot awak join segmen Jaja..yg nie..

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/08/segmen-blogwalking-august-by-jaja-sutera.html

    dan giveaway Jaja yg nie.. :)

    http://biarkandakuberbicara.blogspot.com/2012/07/giveaway-ramadhan-1433h-by-jaja-sutera.html

    salam perkenalan..sama2 kite meningkatkan traffic follower kita.. :)

    ReplyDelete
  7. eh2...kena tag..hahaha.minta maaf jgk ye yunk.klu komen2 mnguris hati.tp klu bt kamu tersenyum,ayut pon happy.hihi

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen dan selamat hari raya :D

    ReplyDelete
  9. aduiii dear xsempat shida nk join hahaaaa...btw tq tag shida tau :)

    ReplyDelete
  10. http://www.mrpetak.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri-2012.html

    Salam berkenalan.. datang singgah n follow :) nice Blog :)

    ReplyDelete
  11. salam lebaran.
    singgah n follow dari segmen yg sama.

    http://bird7842.blogspot.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri.html

    ReplyDelete
  12. SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI JIJAH :-)

    http://4.bp.blogspot.com/-tq-lreCu6n4/UCt8m7bif4I/AAAAAAAAK8I/fHilk1JkvYw/s1600/Jijah.png

    ReplyDelete
  13. @Hafizzi Aziz apitt!! tenkiu so much! i likeeee!

    ReplyDelete
  14. Salam..Selamat Hari Raya..:)
    Maaf Zahir & Batin....
    taqiee dari segmen yg sama..
    Jom g Blog kwn2 lain...:)

    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/08/segmen-ucapan-aidilfitri.html

    http://www.fizgraphic.com/2012/08/senarai-peserta-segmen-ucapan-aidilfitri.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum... Hai Blogger Hebat!
Sila Tinggalkan Komen Anda Di Sini...
Korang Komen Jijah, Jijah Akan Komen Blog Korang Pula Yer.

Tq

Copyright © ♥Cik Azizah♥ Designed by azhafizah.com