Tuesday, August 14, 2012

Kita pon dapat kad raya dari blogger juga


Hahaha tajuk tak menahan.. dah tu masing-masing update dah terima kad raya. 
maka jijah pon nak update entry juga! muahaha :p



macam tak caya je abg eqbal zack sudi hantar kad raya untuk jijah. 
bukan ape abq eq ni femes giler.. terharu sungguh tau...
hensem abg eq di situ.. hehehe :D
abg eq pon sediakan alamat di belakang kad tu maka tak teragak-agak lah jijah membalasnya :D
tq yer abg eq.. 



yang kedua kad raya dari my bff  pakar craft nushayui
haruslah kad raya dari tempat yui bekerja ArRahnu. untunglah kan dapat kad raya banyak pula tu..hiksss~~



dan ketiga kad raya dari bff juga pakar toturial Shida.
hebat shida ni. sejak domain kad raya pon canggih!
cantik pulak tu.. memang kenangan la dapat kad raya macam ni.. seronok...weeee~~ :p


btw tenkiu ya semua yang sudi hantar kad raya untuk jijah.

Semoga persahabatan kita kekal selamanya ^____^



18 comments:

  1. alhmdlah dah sampai lega heheee :)
    simpan tau bt kngan kita jiejah :)

    ReplyDelete
  2. bestnyer.
    linda baru dapat 1 je kad raya

    ReplyDelete
  3. bestnya dpt kad raya! hehe

    ReplyDelete
  4. bestnyer dpt kad raya..akak pun dapat satu je tahun ni

    ReplyDelete
  5. Bestkan dpt kad raya..

    ReplyDelete
  6. Banyaknya dapat kad raya :D hee

    ReplyDelete
  7. hihihi..wah..jom2 kumpul kad raya.ni mesti ayut punye tak sampai lg ni :D jgn lpas raya sampai sudah..huhu

    ReplyDelete
  8. besnye..tahun ni x dpt pun hihi

    ReplyDelete
  9. hehee ok la dapat 3 dari blogger... akan ku simpan buat kenangan...

    ReplyDelete
  10. lama dah tak terima kad raya.. hehehe.. best la jijah...

    ReplyDelete
  11. bestnya dear :) Kenangan tuu.. ^^

    ReplyDelete
  12. bestnye dapat kad raya..wawa tahun ni x dpt pun..huhu

    ReplyDelete
  13. wah.bestnya..eca xdpt lagi.hahahaha

    ReplyDelete
  14. tahun ni dapat satu2nya kad raya yg boleh dipegang & dibelek daripada shida sama mcm yg jijah dapat tu...

    stylo kan kad raya tu jijah..tapi xsempat pulak nak balas..hoho

    ReplyDelete
  15. alhmdulillah dah slmt smpai syg...

    ReplyDelete
  16. dapat dua utk tahun ni.. tp sedih xdpt nk htr kad raya kt blogger lain.. xde modal pulak, penanam anggur berjaya la katakan.. hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!