Tema raya tahun ni, Hijau. Korang warna apa?

by - 10:00:00 AM


Wah wah wah.. excited nak beraya tahun ni. padahal bukan dapat cuti raya pon. huhuhu sabar jelah puan jijah oi! kerja nurse mane nak dapat cuti raya tiap tahun. jeles i dengan u olls tau! huhuhuhu

eh eh korang dah ada baju raya? korang tempah ke beli ready made je? hehe jijah belum buat persiapan raya apa-apa pon lagi.. nak tunggu suami balik sebelum raya baru boleh beli. sekarang ni jijah tengok blogshop,website,facebook banyak promosi baju raya. cantik-cantik tapi harganya... hanya mampu telan air liur je. hahaha :p

emm tahun ni first time kami beraya sebagai suami isteri. [sebelum ni beraya gak tapi as bf/gf. hehe] so tema pilihan raya tahun ni suami yang tentukan. jadi suami decide nak warna HIJAU!  

ok. jom tengok hasil jijah mengoogle tema warna hijau ni. :)




Baju kurung moden sulaman manik dan lace

baju kurung moden dari mmlycollection



baju kurung chiffon dari busana zinnirah



menarik juga kan hijau ni. jijah pon tak pernah ada lagi baju kurung warna hijau.
suami jijah kan suka HIJAU!
tu pasal nama dia kat facebook green line dan jijah, azizah green line gitu.. *eh tetibe pulak..* muahaha :p 


ha... tema raya korang tahun ni warna apa pulak? 


You May Also Like

42 insan comel komen

  1. takde tema dear..sukahati..haha.

    ReplyDelete
  2. hijau pink tu cantek ....

    ReplyDelete
  3. err...ayut tema merah..wahahaha..ijau mmg cantikkk!!ayut peminat ijau jgk..kat umah tu byk dh ijau punye wane baju :D jangkit smpi ke Hafizal ye dah.hihi

    ReplyDelete
  4. biru turquoise=)=)..suke hijau jugak...

    ReplyDelete
  5. linda satu family warna purple..hehe.Jijah, baju radiusite tu cantik giler. :)

    ReplyDelete
  6. @eimatu la tu terasa nak hijaupink gak la...

    ReplyDelete
  7. @Ardini Humaira alamak..warna mustard tu camner kak?

    ReplyDelete
  8. @ayutgolongan tentera ni mmg suka hijau kot...hahahha :p merah la makngah ayut nanti...

    ReplyDelete
  9. @nabila azmi jijah suka turquoise! cantik sungguh tau..

    ReplyDelete
  10. @LiNda memang cantik linda..tp harga dia tertelan air liur tau! huhuhu

    ReplyDelete
  11. Eza ada 4 pasang baju. hihi. tapi, tema keluarga... Kaler meron.. Hihi.

    ReplyDelete
  12. hijau pink cantik jijah..skang sume org pakai kaler blok2 gittu..yg x match pon jd match..hehe

    ReplyDelete
  13. Jarang beli baju raya warna hijau. Baju kat atas ni semua cantik2 ^_^

    ReplyDelete
  14. kak jijah yg kaler hijau pink tu nampak cantik la.. hehe.. tahun ni kaler maroon.. heeh

    ReplyDelete
  15. mimie punye tema grey. HEHE. kak jijah , baju y first tue lawa. :)

    ReplyDelete
  16. insyaAllah tahun ni kaler turqoise & biru2..hehe..=)

    ReplyDelete
  17. owh i love tema2 menarik!!
    tahun ni xde baju sebab nak kawen..^_^
    tahun deoan konfem kaler sedondon dgn suami..yeayy!!

    ReplyDelete
  18. tema kita sama!! tp mila hijau tua..beli jubah ready made je sbb perut makin mmbesar..hehe

    ReplyDelete
  19. kak jijah ! tahun nih kte same lah warne . ijoo . bak kate org jawe . haha .

    tp kte takdelah nak sedondon ngan family . sbb ktorang tema bebas tiap2 tahun . muahaha

    ReplyDelete
  20. jijah, untung la boleh bergaya dengan baju kurung modern, huhuhuhu....

    ReplyDelete
  21. hijau pink tu lawa.. hhehe..

    ReplyDelete
  22. @eMMehehehe relaz la kak.. akak bergaya dengan jubah..kan lagi comey gitu :)

    ReplyDelete
  23. @syarmimi syarmimi akak tak leh masuk blog kamu...:(

    ReplyDelete
  24. @shizansyafik haah memang cantik kan..bagus matching dia...hehee

    ReplyDelete
  25. sis ada 2 tema..jubah,maroon itam,selai lagi baju pahang warna gold gitu..

    ReplyDelete
  26. @Azzah wah..warna gold gitu.. tp sis bestlah ada baby...hehe

    ReplyDelete
  27. @-meeSUPERGIRL- wahh..meriah la baju mee nanti yer.. nak tgk lah..hahaa

    ReplyDelete
  28. hijau wane slow mude2 ni cntik jiejah lg2 psgan mcm jiejah pkai..psgn kurus2 ni mmg molek pkai wane hijau mude2 cmtu..cntik :)

    ReplyDelete
  29. xde tema..main rembat je pakai apa yg ada.hehehe..


    kak,nnti PM eca alamat k,nak send kad raya..kt FB je :D

    ReplyDelete
  30. @shida'R hahaha tu nak cari hijau yg lembut2 sikit..baru nampak sweet..lalalala :p

    ReplyDelete
  31. @Eca Dwinky Asha hehe bagus lah takde nak pikir baju ape2 dah..hehe

    ReplyDelete
  32. Myra ijau jugak, ijau Turqouise ;)

    ReplyDelete
  33. nora xde teman lagi. sabtu ni br nak pi beli hehe

    ReplyDelete
  34. @Myra Jay hijau torqouise cantik la sis.. jijah bekenan sungguh!

    ReplyDelete
  35. @anaztasias nora aira hehe jijah pon belum beli ape2 pon..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!