Dapat Cek Exabytes Pula :)

by - 8:30:00 AM


Tiga bulan lepas tak silap, jijah ada apply iklan exabytes. 
Macamaner nak apply ikut steps di bawah ni..




then exabytes offer banner untuk jijah tepek kat blog. 
RM55 bawah header atau RM50 di sidebar untuk 3 bulan kontrak.
tapi jijah pilih letak di sidebar sebab bawah header jijah tu tak boleh letak..hehehe


kontrak selama tiga bulan. kemudian marketing akan prepare cek selepas 4-6 minggu.
Alhamdulilah selepas tiga bulan, cek dari exabytes sampai masa raya hari tu..




RM50 rezeki ^____^



kalau korang nak apply send ke emel marketing@exabytes.com.my.
tak jejaskan nuffnang pun.. cubalah :)





You May Also Like

32 insan comel komen

  1. :) rezeki.alhamdulillah.dapat jugak.tang yg minimum visitor tu tak termampu dibuat ye..hihihi.

    ReplyDelete
  2. eh,asal harga dia ubah2 ne....eca dia bgi harga lama.....50 bwh header & 45 sidebar....eh,xaci sungguh.....cek eca xdpt lagi,baru ltk sblm raya....lgi 2minggu bru dpt kot..

    ReplyDelete
  3. wah,tahniah yunk..xleh apply, daily visit tak byk cmtu..hihi.

    ReplyDelete
  4. dah dpt cek yer.. rezeki tu :-)

    ReplyDelete
  5. da pnh apply dlu..tp sebulan je da dpt rm50..ehehe

    ReplyDelete
  6. @ayuttakpe yunk..slow2 nanti naik la tu :)

    ReplyDelete
  7. @Eca Dwinky Asha tgk visitor kot eca..lagi tinggi lagi mahal kot...heee

    ReplyDelete
  8. @nuyui a.k.a miss YUI yui..takpe slow2 k..lama2 nnt boleh apply :)

    ReplyDelete
  9. @myblograzzi jijah kena 3bulan percubaan kot..huhuhu

    ReplyDelete
  10. alamak tak capai target kekekeke.. tahniah ye

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah rezeki jijah..
    tak mampu den nak capai visitor banyak tu daily..hehe tak layak... :|

    ReplyDelete
  12. bestnyer dpt cek raya..hehe
    akak ni M skit bab2 ni..tp kalo tgk org dpt mula lah smgt kejap..huhu

    ReplyDelete
  13. @syiela hehe pasti capai target pasni yer :)

    ReplyDelete
  14. @Nens Collection haaaa kalau semangat tu ape kata akak apply..hehe

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah rezeki..:)
    nak try apply gak la..

    ReplyDelete
  16. blog jiejah maintan 350 ketas ke? powerrr arghh...shida ssh la nk aply gini huhuhu..

    ReplyDelete
  17. @LiNda ha try jangan tak try yer..hehe

    ReplyDelete
  18. @shidaR entah..jijah cuba je apply..hehehe 350/week tak silap jijah..

    ReplyDelete
  19. Tahniah ye jijah, best kan dapat duit raya ;D

    ReplyDelete
  20. xmampu la kak dengan jumlah visitors tu.. kite ni bese2 je.. hehe

    ReplyDelete
  21. nak kejar visitor tu yang tak mampu.. heheheh.. duit raya tu.. best2..

    ReplyDelete
  22. selamat hari raye..
    PENGUMUMAN!!!!

    BERMULA PUKUL12 TGHARI HINGGA PUKUL 5 PETANG INI SAHAJA..

    HARGA SEBOTOL PERFUME HANYA RM45 SAHAJA!!!FREE POSTAGE!!

    DENGAN SYARAT LIKE THE PAGE JEW TANDA SOKONGAN ANDA..
    CEPAT MASA TINGGAL 1JAM SAHAJA.. >__<

    KUNJUNGI https://www.facebook.com/onesperfumes

    ReplyDelete
  23. wah...syiiiooooooknya....nk jugak....

    ReplyDelete
  24. syiiiooookkknya...nk jugak la...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!