Berkenan sangat Mini Kurung ni..

2:00:00 PM 52 Comments A+ a-


Ya Allah cantik sungguh baju-baju cenggini...
Serius jijah berkenan sangat! 
memang nak grab satu even harganya mahal wooo RM250!!
tapi kalau dah berkenan... ku gagahi juga.... muahahaha :p


Kain Chiffon with full lining + Dior satin (skirt)
memang menarik hati....


jijah nak amik satu Pink+Turqoise(roses) ni.
sumpah jijah suka warna ni! soft jer tau..


semuanya cantik-cantik tapi masalahnya bila jijah hantar order form je mesti fully reserved! 
adoiiiiiiii cepatnya mereka ni reserved!
tak sempat jijah nak order.. wuaaaaaaaaaaaaaaaa :(

harap-harap dapat lah...




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

52 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
8/13/2012 8:33 AM delete

mmg la cantek tp cam tak leh nk pakai pi kerja je ... yg cam aku ni kan kerja opis ... hmmm
semua bj2 aku bj kurung je ...tak reti berfesyen

Reply
avatar
8/13/2012 8:46 AM delete

yui minat tgk yg pink tu la yunk./.suka2..

Reply
avatar
anariffin
AUTHOR
8/13/2012 9:16 AM delete

perh..cantik giler kan..
p stock sme dah sold out...
melelh air liur tengok...
agak2 lau pergi butik die der lagi ke tak ye..

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
8/13/2012 9:21 AM delete

cantiknye baju2 kat atas tu jijah, linda paling suke baju yang gmbar atas sekali tu. alahai purple n peach..mahal gak ye rm250..huhu

Reply
avatar
8/13/2012 9:23 AM delete

aisey, model pun cantik ^^

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
8/13/2012 9:30 AM delete

sumpah cantik pink biru tu..sempat ke jijah?sis beli kat first lady dan kat jalan TAR je..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
8/13/2012 9:39 AM delete

cantikkkkkkkkk...hope ada utk kamu dear!amek..skali baju 250.hahaha.kena amek gmbar puas2 gini :)

Reply
avatar
aswadz
AUTHOR
8/13/2012 9:42 AM delete

lawa baju2 dia.

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
8/13/2012 9:51 AM delete

untung la badan kecik molek ni, boleh la pakai baju mini kurung nih.. jijah boleh pakai camni.. badan halus kan..kan...

Reply
avatar
8/13/2012 9:58 AM delete

yg mane jijah nk tu..hehe

Reply
avatar
8/13/2012 10:00 AM delete

eca pun berkenan sgt baju tu.....
kaler dia comel...

Reply
avatar
8/13/2012 10:09 AM delete

Sekarang ada buat pre order,i hari tu dtg butik minaz dekat bangi,ramai yg buat pre order dekat butik tu, tak perlu isi online :))

Reply
avatar
Onitsuka_hana
AUTHOR
8/13/2012 10:22 AM delete

warna oren dan pink turqoise mmg cantik sangat. mahal tol. klu dah berkenan xtengok dah mahal ka murah

Reply
avatar
8/13/2012 10:39 AM delete

rasa macam malas nak berfb sebab asyk dihasut dgn benda cantik depn mata bila click home, huhu

Reply
avatar
8/13/2012 10:49 AM delete

nice..tp untok yang punggong besar cm kite msti xcantek..hahahah

Reply
avatar
Sally Yatiey
AUTHOR
8/13/2012 11:15 AM delete

Cantiknyaaaaaaaaa! :D

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
8/13/2012 11:23 AM delete

A'AA LAH JIJAH.. CANTIK2 SUNGGUH2.. AKAK TGK PUN BERKENAN.. :-)

Reply
avatar
PinkUmmi
AUTHOR
8/13/2012 12:49 PM delete

cantik2 baju dia...tp kalo bju cenggini confirm incik hubby akak tak bg pakai punye....

Reply
avatar
Phat
AUTHOR
8/13/2012 1:11 PM delete

mahal ni hhee

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
8/13/2012 1:21 PM delete

cantikkkkk! tp harga dia mmg.. *speechless*

Reply
avatar
8/13/2012 1:42 PM delete

wahhhh meroyan jappp ! pink turqoise tu cntik gileeeeee kottttt. *pengsannnn* huhuhu

klo sy pon sy beli, tp apekan daya, dh di reserved yea. hehehe

Reply
avatar
Zyra Roxx
AUTHOR
8/13/2012 1:43 PM delete

ala comelll!!! pilih yg sama cm jijah jugak :p suweetttt

huk2 tp dh ada patbelas pasang bju raya, huu harap2 leh tempah utk raya haji T_T

Reply
avatar
8/13/2012 1:46 PM delete

biru plus pink tu cantik!!! model pakai ctik lah . tp mee pakai tatau cmane rupa . haha

Reply
avatar
najihahfara
AUTHOR
8/13/2012 2:41 PM delete

huwaaa purple tu cantek sgt

Reply
avatar
SeputihSalju
AUTHOR
8/13/2012 2:58 PM delete

cntik2 la bju tuh... warna pun soft jer...

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
8/13/2012 3:17 PM delete

berkenan tengok pink turqoise tu..

Reply
avatar
puan.mila
AUTHOR
8/13/2012 3:37 PM delete

ala cantik nya..nape xview awl2 jijah klu x boleh grab jgk..mila dh beli tu pun rege 180, xberbaloi..huhu

Reply
avatar
amranaiman
AUTHOR
8/13/2012 3:37 PM delete

suh encik hasben belikan lor :D

Reply
avatar
Lea Isnawi
AUTHOR
8/13/2012 4:25 PM delete

sume lawa2...jelesnyaaa

harga mahal sgt..huuuu

Reply
avatar
Hans
AUTHOR
8/13/2012 4:33 PM delete

yang baju warna purple tu cantik :-)

Reply
avatar
8/13/2012 5:04 PM delete

nice entry . . lamenyee takk blogwalking . . btw , nice entry . . jom singgah page sy . . ade entry cdey pasal hari raye :)

Reply
avatar
shizansyafik
AUTHOR
8/13/2012 5:20 PM delete

sy pun berkenan yang pink biru tu.. sweet je kan... cepat2 rembat jijah

Reply
avatar
Zie
AUTHOR
8/13/2012 6:14 PM delete

cantik2.. sesuai dgn jijah...

Reply
avatar
nina
AUTHOR
8/13/2012 6:58 PM delete

waaa..cantiknyeeeeeeee..:)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:27 PM delete

@anariffin tak pasti la yunk..macam habis stok jer...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:29 PM delete

@Azzah tak sempat pakai raya ni kak... huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:33 PM delete

@Nens Collection kak jijah minat pink+toqouise tu..cantik kan..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:34 PM delete

@.:shura shushi:. jauh sikit jijah nak p butik dia..so kena isi form jelah nak order..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:36 PM delete

@Onitsuka_hana setuju tu... kalau dah bekenan mmg tak nampak dah harganya..huhuhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:50 PM delete

@puan.mila hehee mila mak buyung tak leh pakai lah :p

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:51 PM delete

@amranaiman mahal sgt..kesian dia...hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 9:51 PM delete

@shizansyafik nak rembat tapi asyik sold out jer..huuuuuuu

Reply
avatar
nur ezqy
AUTHOR
8/13/2012 9:55 PM delete

Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

Assalammualaikum wbt dan slm sejahtera....
menjemput anda ke:
http://lace-rose-murah.blogspot.com

1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya

Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

Order boleh dibuat terus ke online shop

Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya

http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082 atau emel saya:

nurezqy@gmail.com


Reply
avatar
8/13/2012 10:32 PM delete

Pink + turqoise sgt menawan! Like like like...☺

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/13/2012 10:36 PM delete

@Rozlin Rizalman yer samalah pilihan kita sis.. cantik kan kan..

Reply
avatar
izzati husna
AUTHOR
8/13/2012 11:28 PM delete

comelnya baju ni... :D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/14/2012 12:32 AM delete

@izzati husna memey comey.. rembat la satu..hehee

Reply
avatar
8/23/2012 2:02 PM delete

momoy berkenan dengan biru terang dan pink tu
santekkkk

Reply
avatar
8/23/2012 2:57 PM delete

betul la sis
cepat je sold out
raya haji ni momoy nak terus g butik dia la kat bangi tu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
8/25/2012 5:53 PM delete

@.::: Princess MOMOY :::. cepat momoy semenatara stok masih ada..hahaha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!