Berkenan sangat Mini Kurung ni..

by - 2:00:00 PM


Ya Allah cantik sungguh baju-baju cenggini...
Serius jijah berkenan sangat! 
memang nak grab satu even harganya mahal wooo RM250!!
tapi kalau dah berkenan... ku gagahi juga.... muahahaha :p


Kain Chiffon with full lining + Dior satin (skirt)
memang menarik hati....


jijah nak amik satu Pink+Turqoise(roses) ni.
sumpah jijah suka warna ni! soft jer tau..


semuanya cantik-cantik tapi masalahnya bila jijah hantar order form je mesti fully reserved! 
adoiiiiiiii cepatnya mereka ni reserved!
tak sempat jijah nak order.. wuaaaaaaaaaaaaaaaa :(

harap-harap dapat lah...




You May Also Like

52 insan comel komen

  1. mmg la cantek tp cam tak leh nk pakai pi kerja je ... yg cam aku ni kan kerja opis ... hmmm
    semua bj2 aku bj kurung je ...tak reti berfesyen

    ReplyDelete
  2. yui minat tgk yg pink tu la yunk./.suka2..

    ReplyDelete
  3. perh..cantik giler kan..
    p stock sme dah sold out...
    melelh air liur tengok...
    agak2 lau pergi butik die der lagi ke tak ye..

    ReplyDelete
  4. cantiknye baju2 kat atas tu jijah, linda paling suke baju yang gmbar atas sekali tu. alahai purple n peach..mahal gak ye rm250..huhu

    ReplyDelete
  5. sumpah cantik pink biru tu..sempat ke jijah?sis beli kat first lady dan kat jalan TAR je..

    ReplyDelete
  6. cantikkkkkkkkk...hope ada utk kamu dear!amek..skali baju 250.hahaha.kena amek gmbar puas2 gini :)

    ReplyDelete
  7. untung la badan kecik molek ni, boleh la pakai baju mini kurung nih.. jijah boleh pakai camni.. badan halus kan..kan...

    ReplyDelete
  8. eca pun berkenan sgt baju tu.....
    kaler dia comel...

    ReplyDelete
  9. Sekarang ada buat pre order,i hari tu dtg butik minaz dekat bangi,ramai yg buat pre order dekat butik tu, tak perlu isi online :))

    ReplyDelete
  10. warna oren dan pink turqoise mmg cantik sangat. mahal tol. klu dah berkenan xtengok dah mahal ka murah

    ReplyDelete
  11. rasa macam malas nak berfb sebab asyk dihasut dgn benda cantik depn mata bila click home, huhu

    ReplyDelete
  12. nice..tp untok yang punggong besar cm kite msti xcantek..hahahah

    ReplyDelete
  13. A'AA LAH JIJAH.. CANTIK2 SUNGGUH2.. AKAK TGK PUN BERKENAN.. :-)

    ReplyDelete
  14. cantik2 baju dia...tp kalo bju cenggini confirm incik hubby akak tak bg pakai punye....

    ReplyDelete
  15. cantikkkkk! tp harga dia mmg.. *speechless*

    ReplyDelete
  16. wahhhh meroyan jappp ! pink turqoise tu cntik gileeeeee kottttt. *pengsannnn* huhuhu

    klo sy pon sy beli, tp apekan daya, dh di reserved yea. hehehe

    ReplyDelete
  17. ala comelll!!! pilih yg sama cm jijah jugak :p suweetttt

    huk2 tp dh ada patbelas pasang bju raya, huu harap2 leh tempah utk raya haji T_T

    ReplyDelete
  18. biru plus pink tu cantik!!! model pakai ctik lah . tp mee pakai tatau cmane rupa . haha

    ReplyDelete
  19. huwaaa purple tu cantek sgt

    ReplyDelete
  20. cntik2 la bju tuh... warna pun soft jer...

    ReplyDelete
  21. berkenan tengok pink turqoise tu..

    ReplyDelete
  22. ala cantik nya..nape xview awl2 jijah klu x boleh grab jgk..mila dh beli tu pun rege 180, xberbaloi..huhu

    ReplyDelete
  23. suh encik hasben belikan lor :D

    ReplyDelete
  24. sume lawa2...jelesnyaaa

    harga mahal sgt..huuuu

    ReplyDelete
  25. yang baju warna purple tu cantik :-)

    ReplyDelete
  26. nice entry . . lamenyee takk blogwalking . . btw , nice entry . . jom singgah page sy . . ade entry cdey pasal hari raye :)

    ReplyDelete
  27. sy pun berkenan yang pink biru tu.. sweet je kan... cepat2 rembat jijah

    ReplyDelete
  28. cantik2.. sesuai dgn jijah...

    ReplyDelete
  29. waaa..cantiknyeeeeeeee..:)

    ReplyDelete
  30. @anariffin tak pasti la yunk..macam habis stok jer...

    ReplyDelete
  31. @Azzah tak sempat pakai raya ni kak... huhuhu

    ReplyDelete
  32. @Nens Collection kak jijah minat pink+toqouise tu..cantik kan..

    ReplyDelete
  33. @.:shura shushi:. jauh sikit jijah nak p butik dia..so kena isi form jelah nak order..

    ReplyDelete
  34. @Onitsuka_hana setuju tu... kalau dah bekenan mmg tak nampak dah harganya..huhuhu

    ReplyDelete
  35. @puan.mila hehee mila mak buyung tak leh pakai lah :p

    ReplyDelete
  36. @shizansyafik nak rembat tapi asyik sold out jer..huuuuuuu

    ReplyDelete
  37. Rose Lace CANTIK DAN MURAH!

    Assalammualaikum wbt dan slm sejahtera....
    menjemput anda ke:
    http://lace-rose-murah.blogspot.com

    1 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 5.50 / meter sempena pembukaan online shop saya

    Sangat Cantik....Boleh dijahit pada tudung, baju atau gaun sicomel...BANYAK LAGI WARNA MENARIK DI LAMAN WEB SAYA

    Order boleh dibuat terus ke online shop

    Untuk mengenali saya dengan lebih lanjut, boleh ke fb saya

    http://www.facebook.com/#!/puan.shima.37 @ call/sms saya Shima: 0122429082 atau emel saya:

    nurezqy@gmail.com


    ReplyDelete
  38. Pink + turqoise sgt menawan! Like like like...☺

    ReplyDelete
  39. @Rozlin Rizalman yer samalah pilihan kita sis.. cantik kan kan..

    ReplyDelete
  40. @izzati husna memey comey.. rembat la satu..hehee

    ReplyDelete
  41. momoy berkenan dengan biru terang dan pink tu
    santekkkk

    ReplyDelete
  42. betul la sis
    cepat je sold out
    raya haji ni momoy nak terus g butik dia la kat bangi tu

    ReplyDelete
  43. @.::: Princess MOMOY :::. cepat momoy semenatara stok masih ada..hahaha

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!