Mood Blogging Ke Laut.... hahahaha

by - 8:30:00 AM




Sekejap je dah masuk Syawal ke-9 kan. apa macam raya korang? seronok? hehehe
Emm..Raya jijah tahun ni suam-suam kuku je.
dapat berita sedih apabila nenek suami exciden malam raya hari tu..
kemudian maknya pula admit wad raya kedua sebab semput. dugaannn... -_-
tapi Alhamdulilah semuanya dah sihat :)

adoi.. sekarang ni mood blogging ke laut sudah... 
lebih-lebih lagi suami ada di sisi.. ^____^
banyak benda nak cerita sebenarnya tapi langsung takde idea. huhuhuhu


cepat lah idea mari..
tak sabar nak update entry laju-laju dan blogpecut!
dapat autopublish pon jadi lah tapi malangnya... non adooo...huhuhu
rindu blogging....




You May Also Like

19 insan comel komen

  1. hihi,samalah kt..slow2 ambik mood ni.

    ReplyDelete
  2. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  3. same la kite..boleh kire dngn jr berapa kl update blog..hihi

    ReplyDelete
  4. besalah tu...nnti ada la balik mood,amik,,,sekali update 8 entry :D

    ReplyDelete
  5. hehe..jijah jangan lupo teka2 blog akak ye..;)

    ReplyDelete
  6. cepat la datang mood tu..:)

    ReplyDelete
  7. dugaan aidilfitri .... sabo ye ... tp semua nye dah selamatkan

    ReplyDelete
  8. haha..auto publish pon dh xmampu nk terauto dear :) xpe..jejalan dan bergumbira gan hubby tercinta dulu k..pasni leh smbg blik :)

    ReplyDelete
  9. slow jiejah :) heheee..nnt mst ade cuma lmbat skit ngeeee.. :D

    ReplyDelete
  10. tu la..sy pun x de mood lagi nk berblog

    ReplyDelete
  11. lebih kurg je lah kak jijah.. sy pulak kena demam time raya.. lg lah mood ke laut.. mood blogging dan mood beraya sume ntah ke mana.. huhu

    ReplyDelete
  12. mood raya lagi tu.. maklumlah suami di sisi.. kekkeke kang mood blogging mai balik :)

    ReplyDelete
  13. jom cari mood blogging :D hee

    ReplyDelete
  14. luangkan masa dgn yg tersayang dulu... lepas dia balik kerja baru update blog laju2 hehe

    ReplyDelete
  15. @Zie haah tu la pasal kak... luangkan masa dgn dia dulu :) hehe

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah nenek n MIL jijah dah sihat..

    ReplyDelete
  17. mentang2 encik suami ada, malas update eh?? hihihi...

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!