Sunday, June 10, 2012

Arrianshah Akid Anak Tomok dan Ayu


Ayu isteri kepada Tomok selamat melahirkan bayi lelaki yang bernama Arrianshah Akid pada hari Selasa 29 Mei 2012 sekitar 6 petang dengan seberat 3.33kg. wah besar juga tu!


Arrianshah Akid Bin Shah Indrawan

Best sangat nama anak Tomok dan Ayu ni :)


Anak Tomok


Bayi Lelaki Tomok

Anak Tomok


adoi tengok pipi dia.. tembamnya.. even jijah selalu tengok baby kat wad tapi tak pernah puas tengok muka comel baby!

tahniah buat Tomok dan Ayu.. semoga Arrianshah Akid menjadi anak yang berjasa buat kedua ibu bapanya InsyaAllah :)



telur penyu haram? betul ke wei? cuba baca sini

15 comments:

  1. Arrianshah Akid...berbelit jgk nak nyebut name dpn tu..hihihi.tp best name ye :) comel kan.bau baby wangi.ngeh3x~~

    ReplyDelete
  2. alahai, cantiknya! comel sangat! :)

    ReplyDelete
  3. tomey nye dia... pipi tembam... gerammnyer... hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah untuk mummy ayu dan daddy tomok.Akid memang comel..

    ReplyDelete
  5. pipi die rasa mcm nk gigit2 je.. hehe

    ReplyDelete
  6. pipi tembam,sedap cubit nih...:)

    ReplyDelete
  7. comelnye...pipi tembam gile...fuhh, geramnye

    ReplyDelete
  8. comel2... heee

    InsyaAllah jd anak yg soleh nnt..:)

    ReplyDelete
  9. pp dia cumel kan... rasa nak gigit je. hahaha :p

    ReplyDelete
  10. dia comel sebab bapa dia ensem...haishh,apasal eca putuskan juga tomok ne dulu...wakakaka

    ReplyDelete
  11. Pipi dia yang tak tahan tuh!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!