Arrianshah Akid Anak Tomok dan Ayu

3:00:00 PM 15 Comments A+ a-


Ayu isteri kepada Tomok selamat melahirkan bayi lelaki yang bernama Arrianshah Akid pada hari Selasa 29 Mei 2012 sekitar 6 petang dengan seberat 3.33kg. wah besar juga tu!


Arrianshah Akid Bin Shah Indrawan

Best sangat nama anak Tomok dan Ayu ni :)


Anak Tomok


Bayi Lelaki Tomok

Anak Tomok


adoi tengok pipi dia.. tembamnya.. even jijah selalu tengok baby kat wad tapi tak pernah puas tengok muka comel baby!

tahniah buat Tomok dan Ayu.. semoga Arrianshah Akid menjadi anak yang berjasa buat kedua ibu bapanya InsyaAllah :)



telur penyu haram? betul ke wei? cuba baca sini

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

15 insan comel komen

Write insan comel komen
ayut
AUTHOR
6/10/2012 10:01 AM delete

Arrianshah Akid...berbelit jgk nak nyebut name dpn tu..hihihi.tp best name ye :) comel kan.bau baby wangi.ngeh3x~~

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
6/10/2012 10:15 AM delete

alahai, cantiknya! comel sangat! :)

Reply
avatar
6/10/2012 11:32 AM delete

comelnyaaaa anak tomok ni..

Reply
avatar
Pn. Sheila@CC
AUTHOR
6/10/2012 12:37 PM delete

tomey nye dia... pipi tembam... gerammnyer... hehe

Reply
avatar
6/10/2012 2:09 PM delete

so chubby laa, hikk...

Reply
avatar
6/10/2012 3:19 PM delete

Tahniah untuk mummy ayu dan daddy tomok.Akid memang comel..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
6/10/2012 3:34 PM delete

pipi die rasa mcm nk gigit2 je.. hehe

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
6/10/2012 3:44 PM delete

pipi tembam,sedap cubit nih...:)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
6/10/2012 8:10 PM delete

comelnye...pipi tembam gile...fuhh, geramnye

Reply
avatar
6/10/2012 9:48 PM delete

comel2... heee

InsyaAllah jd anak yg soleh nnt..:)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/10/2012 10:19 PM delete

pp dia cumel kan... rasa nak gigit je. hahaha :p

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
6/11/2012 2:19 AM delete

dia comel sebab bapa dia ensem...haishh,apasal eca putuskan juga tomok ne dulu...wakakaka

Reply
avatar
noornazuha
AUTHOR
6/11/2012 4:43 PM delete

Pipi dia yang tak tahan tuh!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!