Yey! Menang Giveaway Clinelle Dari Ardinihumaira.com

by - 8:04:00 PM


Hanya tulis "saya nak sample cinelle ni" dalam kotak komen beliau sini





dapat sample clinelle intense skin moisturizer 5ml!!
tak sangka jijah yang asalnya suka-suka join giveaway dari kak ardinihumaira ni.
terus lekat nama jijah bila lucky draw dalam entry sini..
rezeki weyh.. Alhamdulilah :)





lebih menarik lagi kak dini bagi brooch dan deep cleansing nose sekali.
buat pengetahuan korang, kak dini ni memang peramah dan pemurah..
dah banyak hadiah kak dini bagi jijah.. happy sangat tau!


terima kasih banyak-banyak kak dini.. hadiah dah sampai tau!
jijah doakan akak bertambah rezeki lagi dan di permudahkan bersalin nanti.
Amin..Amin..


kak dini preggy 7month tau! beza satu hari wedding dengan jijah je..
jeles sungguh! jijah je takdo rezeki lagi..hahahaa :P


You May Also Like

31 insan comel komen

  1. wah.. dapat free gitu. baik sungguh sis tu eh.. moga sis dini selamat bersalin nanti :) jijah pun moga cepat2 berisi :P

    ReplyDelete
  2. @Aida Omar Amin... doakan jijah lagi yer :)

    ReplyDelete
  3. alhamdllah rezeki jiejah..tahniah dear :)

    ReplyDelete
  4. wah! bestnye dpt hadiah! tahniah . hehehe

    ReplyDelete
  5. @shida'R rezeki dalam bentuk lain dear :)

    ReplyDelete
  6. rezeki2...hehe.YM pun menang produk clinelle gak dear...tapi offline contest thru magazine.syukur...:)

    ReplyDelete
  7. best tuh. tahniah kak jijah :) lagi cantiklah lepas ni yer. hehe

    ReplyDelete
  8. congratss jijah


    bw sini
    jom follow makneng

    ReplyDelete
  9. wah skali dpt pek percubaan plus gan brooch!haha..best2.suke2 dan akhirnya dapat..rezeki bt jijah :)

    ReplyDelete
  10. bestnye..huhu, ade ong. Takpe jijah, insyaallah nanti rezeki jijah plak pregnant..:)

    ReplyDelete
  11. tahniah kak jijah.. bukan senang orang nak bagi kita sumtin kan.. rezeki, alhmdulillah ;)

    ReplyDelete
  12. congrate jijah..insyaAllah ade rezeki jijah tu nanti..aminn

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!